Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλακης: Καλή σχολική χρονιά ...ένα ιδιαίτερο ξεκίνημα .Τηρούμε τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού


 


πηγή:facebook Giannis Triantafillakis

 Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλακης σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ facebook αναφέρει ότι όλα είναι έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά και εύχεται στους  μαθητές, δασκάλους και καθηγητές Καλή σχολική χρονιά ...ένα ιδιαίτερο ξεκίνημα .Τηρούμε τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού.....Ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενοι ψεκασμοί για απεντομώσεις και απολυμάνσεις στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η πρώτη κατανομή μασκών με τη συνδρομή της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αγρινίου ,ώστε αύριο να είμαστε έτοιμοι!!!!
Καλή σχολική χρονιά ...ένα ιδιαίτερο ξεκίνημα .Τηρούμε τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού !
Όλοι οι μαθητές μας να έχουν υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα στο νέο δρόμο της μάθησης ,που ανοίγεται για μια ακόμη χρονιά, που πρέπει με αισιοδοξία και πίστη στους στόχους τους, να τον διανύσουν με επιτυχία και σίγουρη προοπτική. Στον αγώνα αυτόν θα έχουν αρωγούς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους ,οι οποίοι με κάθε καλή διάθεση τους περιμένουν στο γνώριμο και φιλικό σχολικό περιβάλλον, έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για το αγαθό της μάθησης.
<Τα καλά κόποις και μόχθοις κτώνται>!
Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Λεων. Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ.Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΦΥΣΥΧΑΖΟΥΝ.