Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Πολιτιστικός σύλλογος Απανταχού Αρχοντοχωριτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» - Ενημέρωση σχετικά με τη προσφορά από το Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτ/νιας «Ο Θαλής»



      To  Δ.Σ.  του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών  «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»  ενημερώνει τους απανταχού Αρχοντοχωρίτες ότι έπειτα από πρόσκλησή  μας, επισκέφτηκε το χωριό χθες, Πέμπτη 24/09/2020 ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτωλ/νίας ο «ΘΑΛΗΣ» μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Η
Μέλος του συνδέσμου είναι και ο Ελευθέριος Πιτσινέλης  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου « ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».
Παρευρέθησαν ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων, Κώστας Σελεβίστας, ο Γραμματέας Γεώργιος Μπούρας, ο Ταμίας Δημήτρης Καζάκος  και το μέλος Γεώργιος Σιορίκης  εκ του Δ.Σ. του Συνδέσμου. Επίσης μαζί τους ήταν και η γραμματέας του γραφείου του Συνδέσμου Μαρία Γούβαλη, παρών ήταν και ο ηλεκτρολόγος και μέλος του Συνδέσμου Παρασκευάς Ταμπάκης. Οι ηλεκτρολόγοι προσέφεραν στον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δημ. Σχολείο Αρχοντοχωρίου ένα πολυμηχάνημα  δύο ηλεκτρικά καλοριφέρ, σύγχρονα φωτιστικά και  αναμνηστικές πλακέτες.
Την υποδοχή των εκπροσώπων του Συνδέσμου και την παραλαβή του υλικού έκανε ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Σχ. Επιτροπής Π.Ε. του Δήμου  Ξηρομέρου  Κων/νος Μπαμπούρης  και μαζί του ήταν ο Πρόεδρος του χωριού Γεώργιος Λιοντάκης  καθώς και η Προϊσταμένη του Δημ. Σχολείου  Αρχοντοχωρίου  Μαρία Μπίκα.  Όλοι μαζί και με τη συνδρομή του Αντιπροέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα,  Αναστασίου Σκέντου, επισκεφτήκαν τον Ιερό Ναό Της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται στην πλατεία του Αρχοντοχωρίου όπου και πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από τον Γεώργιο Πιτσινέλη του Αιμιλίου Πανεπιστημιακό της Βυζαντινής Φιλολογίας Αθηνών.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τραπέζι που παρέθεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε ταβέρνα του χωριού που ανήκει στον Αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, Ρετούλη Ιωάννη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο σύλλογος διδασκόντων  Δημ. Σχολείου Αρχοντοχωρίου  και Ν/γείου Αρχοντοχωρίου καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου  Αρχοντοχωρίου  ευχαριστούν  θερμά τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων ο « ΘΑΛΗΣ» για την προσφορά και προσδοκούν σε μελλοντικές συνεργασίες.
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο