Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κώστας Τριαντακωνσταντής: << 'Ερχεται καταιγίδα αποκαλύψεων και εξελίξεων>>

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Γράφει ο :Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός 


Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας 
Αγαπητοί Συνδημότες
Έρχονται στο φως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που θα αλλάξουν το πολιτικό τοπίο στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Η πλειοψηφία συνδιοικεί το Δήμο με την μείζονα Αντιπολίτευση. Στο Δήμο συνεπώς υπάρχει μεγάλο πολιτικό πρόβλημα. Η πλειοψηφία διοικεί ανεξέλεγκτη. Δαπανά προκλητικά ποσά και δυστυχώς η καθημερινότητα των Δημοτών δεν βελτιώνεται. ......
Στο Δήμο θα γίνει ,στο επόμενο ίσως Δημοτικό Συμβούλιο, ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2019. Στο Δήμο μας δεν έχει εφαρμοστεί βασική διάταξη νόμου που έχει σχέση με τα έργα και τις μελέτες. 
Ύστερα από αναφορά- καταγγελία μου η υπόθεση διερευνάται από τη συντεταγμένη πολιτεία. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται δεν γνωρίζω. Θα συνιστούσα σε κάποιους Ψυχραιμία. Ας προσέχατε. Σας το είπα στην Επιτροπή Διαβούλευσης και αντί να προβληματιστείτε με αποκαλέσατε 3-4 φορές άσχετο. Θα δούμε ποιος θα γελάει τελευταίος . 
ΤΟ Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 θα αρχίσει ένας κύκλος Δημοσιεύσεων που αφορούν συνολικές δαπάνες του εκλογικού έτους 2019. Τα ποσά που θα δημοσιευτούν ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ. 
Και ο πλέον κακόπιστος θα βγάλει το συμπέρασμα ότι τα ποσά αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος. Κατά συνέπεια στο Δήμο οι εκλογές ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ με ίσους όρους. 
Για πρώτη φορά το ΣΑΒΒΑΤΟ θα δημοσιεύσουμε τις δαπάνες που αφορούν τα καύσιμα των αυτοκινήτων, τις συντηρήσεις των αυτοκινήτων , τα λιπαντικά των αυτοκινήτων, τις ασφάλειες των αυτοκινήτων. Μιλάμε για τεράστια ποσά. Συνδυασμένα με κάποια άλλα στοιχεία που επικαλείται ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και η πλειοψηφία , εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι καταργούνται απλές πράξεις της Αριθμητικής , πάνω από όλα όμως καταργείται η κοινή λογική. 
Συνεπώς ο Οικονομικός και Διαχειριστικός Έλεγχος του Δήμου είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. 
1)Καλούνται οι αρμόδιοι αιρετοί και μη του Δήμου και φυσικά ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ με στοιχεία, το έργο που έγινε στο βορειοδυτικό λιμάνι της Παλαίρου με ποιες αποφάσεις, ποιού οργάνου έγινε; Ποια είναι η μελέτη , και ποιος ο Προϋπολογισμός του έργου; Ποια επιτροπή βεβαίωσε τη καλή εκτέλεση και ποια επιτροπή το παρέλαβε; 
2) Το ποσό των 7.000 ευρώ που γράφτηκε στο Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2020, μετά την επιμονή μου πέντε χρόνων, για τη κατασκευή του γεφυριού στη θέση Βερνίκος στο κάμπο της Πογωνιάς γιατί μεταφέρθηκε, με απόφαση του ΔΣ που έγινε τη Τρίτη 29/09/2020 στη Κατούνα για άλλο σκοπό; Έχετε αντιληφθεί τι ευθύνες αναλαμβάνεται στην απευκταία περίπτωση που συμβεί κανένα μεγάλο κακό; Δεν τιμωρείται εμένα κυρίες και κύριοι με τις αποφάσεις σας. Δεν έχω ούτε ένα τετραγωνικό γη στο κάμπο της Πογωνιάς. 
Επιτέλους δείξτε υπευθυνότητα. Επιβάλλεται να κατασκευαστεί το γεφύρι άμεσα πριν ξεκινήσει ο βαρύς χειμώνας. Πάρτε εσείς τη δόξα και τα πολιτικά οφέλη. Δεν τα έχω ανάγκη. Για το δίκαιο αγωνίζομαι. Γιατί σας ξεφεύγει αυτό το απλό; 



5 σχόλια:

  1. ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΠΟΙΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ? ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γιατί ρε μεγάλε φοράς την κουκούλα τής ανωνυμίας? Για δημόσιο χρήμα μιλάει ο κύριος να μην ξέρουμε τι κ πώς. Δεν θα πας πουθενά γιατί θα βγει η κουκούλα.

      Διαγραφή
  2. Πηγαίνετε όπου θέλετε. Κάντε ότι νομίζετε. Μόνο μην φοράτε κουκούλες φασιστικές της ανωνυμίας.

    Στη δουλειά μου πήγαν κάποιοι. Αν φοράνε παντελόνια να δημοσιεύσουν επωνύμως τις απαντήσεις που πήραν.

    Ουδέποτε κατηγόρησα εργολάβο, προμηθευτή, εργαζόμενο μέσα και έξω από το Δήμο. Κάνω πολιτική κριτική στη Δημοτική Αρχή με στοιχεία που ουδείς ποτέ διέψευσε.

    Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι και το τελευταίο σπίτι θα ενημερωθεί για τα πάντα.

    Μπορείτε να πάτε στη ΔΔΕ Αιτ/νιας με Διευθυντή το κ Σαρδέλη στο Μεσολόγγι, στη Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στη Πάτρα με Διευθυντή το κ Γιαννόπουλο , στο Υπουργείο Παιδείας με Υπουργό τη κ Κεραμέως. Στον εισαγγελέα όπου θέλετε. Τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει το σακί. Πηγαίνετε . Μην αργοπορείτε.

    Και κάποιοι άλλοι ήρθαν παρακαλώντας τη κρίσιμη στιγμή να πάρω πίσω καταγγελίες και αναφορές. Πήραν την απάντηση που έπρεπε. Έφυγαν ζητώντας συγγνώμη.

    Δεν σας φοβάμαι. Είμαι ελεύθερος. Πάρτε το χαμπάρι. ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ ΦΟΒΑΜΑΙ.

    Από το Σάββατο και μετά ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    Βγάλτε τις μάσκες και τις κουκούλες της ανωνυμίας. Αυτές τις φοράνε τα κοινωνικά ρετάλια, οι φασίστες και τα πολιτικά ζαγάρια.

    Τι φοβάστε; Γράψετε τα ονοματεπώνυμα σας.

    Έχετε υπόψη ξέρω πολύ περισσότερα από ότι έχω δημοσιεύσει.

    Και έχω πλήθος στοιχείων τα οποία θα βγούνε στην επιφάνεια τη κατάλληλη στιγμή.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν από το γνωστό υπόγειο βοηθούμενο και καθοδηγούμενο από εξωθεσμικούς παράγοντες διαφόρων επαγγελμάτων. Τα πάντα είναι γνωστά με πλήθος στοιχείων. Η υγιής κοινωνία φοβάται και δεν μιλά. Γνωρίζουν πολλοί τα παραπάνω. Τα συζητούν μεταξύ τους. Σε ότι διαφορά τους διαπλεκόμενους και όχι μόνο κάνουν ατέλειωτο πάρτι με το δημόσιο χρήμα. Κάποια πολιτικά πρόσωπα ενώ μεταξύ τους τα κουβεντιάζουν δυστυχώς δεν μιλάνε. Γιατί άραγε; Ορισμένοι υπάλληλοι( όχι οι απλοί) έχουν αντιληφθεί που βάζουν τις υπογραφές τους; Γιατί δεν σκέπτονται ότι διερευνώνται τα πάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο