Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΟΑΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ 
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ 



Πληροφορηθήκαμε τόσο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης όσο και από ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου για την πρόθεση της πολιτείας να ιδρύσει «Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ)» στο χώρο που περιλαμβάνει τις Εχινάδες Νήσους, τη παράκτια ζώνη από τον Αστακό έως το Μύτικα και τα νησιά Κάλαμο και Καστό.... 
Η διαδικασία για τη δημιουργία ΠΟΑΥ είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν. 
Το Δεκέμβριο του 2013 διοργανώσαμε εκδήλωση στην Αθήνα. Αναφερθήκαμε μεταξύ άλλων στις υποδομές, την οικονομία και το περιβάλλον της περιοχής του Δήμου. Κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα αυτό και ζητήσαμε την εγρήγορση της Δημοτικής Αρχής. Ήταν παρόντες και υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι για τις δημοτικές εκλογές που έγιναν τον Μάϊο του 2014. 
Το Δημοτικό Συμβούλιο με την πρόσφατη απόφασή του 87/17-8-2020 εκδήλωσε την πλήρη αντίθεσή του στη δημιουργία της ΠΟΑΥ αυτής. 
Εκφράζουμε την συμφωνία μας στην απόφαση αυτή. Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες του. 

4 σχόλια:

  1. Καλώς τα τα παιδιά. Υπάρχει αυτός ο σύλλογος ακόμα; Που βρίσκονται όλοι αυτοί οι δήθεν; Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και δεν τους βλέπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύλλογος ανύπαρκτος !!! που δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ εκλογές , αλλά δεν έχει ούτε εγκριση καταστατικού απο το Πρωτοδικείο. Τουτέστιν , δεν είναι Σύλλογος , αλλά μία φιλική παρέα . Παρακαλώ να μην λογοκριθώ και να γίνει η ανάρτηση .

      Διαγραφή
  2. Μια παρέα είναι που όχι μόνο δεν εμφανίζονται στον Αστακό αλλά ολημερίς στην Αθήνα μιλούν απαξιωτικά για τον Αστακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είπαμε αγαπητέ 2.57μ.μ δεν έχουν καταστατικό εγκεκριμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών . Συνεπώς δεν είναι Σύλλογος , παρά μια ομάδα - παρεούλα ( η παλιά αστική τάξη του Αστακού που ζεί και ονειρεύεται άλλες εποχές). Αν έχουν καταστατικό ας το παρουσιάσουν !!! Και ορθώς αναφέρεστε. Μιλούν πάντα απαξιωτικά για τον Αστακό ( όλοι τους είναι από τα παλιά τζάκια κι ο νοών , νοήτω...) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο