Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Αποστολάκης διαβάζει ή κόβει ύπνο;

Εντυπωσιακή η φωτογραφία από τις χθεσινές ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη προς τους δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας. 
Όλοι οι δήμαρχοι παρακολουθούν αλλά ο κ. Αποστολάκης του Ακτίου-Βόνιτσας μοιάζει ή πολύ απορροφημένος από τα χαρτιά μπροστά του ή να έχει… γείρει ελαφρώς. Ή ίσως και τα δύο; .....
Όπως και να είναι, ίσως να σκέφτηκε, “δεν είναι και να πάρω πολλά από αυτά τα 100 εκατομμύρια, ας ασχοληθώ με τον εαυτό μου”… 
agriniopress.

3 σχόλια:

  1. Eίναι σε απόλυτο πανικό. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί άρχισαν να κάνουν φύλο και φτερό το Δήμο και τα Νομικά του πρόσωπα. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Παιδιά όνειρα γλυκά. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά ονειρεύεται ο Δήμαρχος. Έμαθα ότι μεταδόθηκε από το CNN το εξής. Επέτρεψαν ο Αντιδήμαρχος Τσακάληςνα να οδηγεί το φορτηγό του Δήμου και ανάμεσα στις άλλες δικαιολογίες η απόφαση αναφέρει ότι θα περιοριστεί η διάδοση του κορονοιού. Το CNN σε παγκόσμια σύνθεση θα μεταδώσει την συνέντευξη του Δημάρχου Αποστολάκη για να εξηγήσει , πως το φορτηγό με οδηγό τον Αντιδήμαρχο θα περιορίσει τον κορονοιό. Θα γίνει πρότυπο σε όλο το κόσμο. Δεν είναι πλάκα. Είναι γεγονός. Δείτε την ΑΔΑ 9ΕΩ3Ω6Ζ-ΗΟΨ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανως διαβαζει εγγραφα οπως κανει και καποιος αλλος πιο πισω. 8:50 για πιο πανικο μιλας? οι ελεγκτικοι μηχανισμοι ηρθαν εδω και κατι χρονια δεν βρηκαν κατι κι εφυγαν σταματηστε επιτελους αυτη την καραμελα της καταστροφολογιας επειδη δεν συμπιπτει με τις δικες σας αποψεις και συμφεροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο