Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Η μάστιγα του “τρακάρω κόσμο και ούτε δίπλωμα δεν έχω”!

 


Στο Αγρίνιο χθες ένας 56χρονος τράκαρε δίκυκλο, το άφησε αβοήθητο κι έφυγε και τον έψαχνε η Αστυνομία.

Τον βρήκε τελικά κι ακόμη δεν είχε ξενερώσει από το αλκοόλ παρά το… σοκ που πρέπει να υπέστη από τα όσα προηγήθηκαν(λέμε τώρα, αν έπαθε κάποιο σοκ…). Ε, όπως αναμενόταν δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Τις προάλλες ένας αλλοδαπός στη Ναύπακτο χτύπησε 9χρονο κοριτσάκι κι όχι απλά δεν είχε δίπλωμα αλλά δεν είχε ούτε χαρτιά για να είναι στην Ελλάδα! Παράνομα είχε μπει, παράνομα έμενε, παράνομα είχε μηχανάκι, παράνομα οδηγούσε!

Πρόκειται για μάστιγα που την ζούμε όλοι όσοι βλέπουμε την επικαιρότητα από κοντά. Και η απάντηση είναι σκληρή και άμεση δικαιοσύνη. Ποινή για οδήγηση με μέθη, εγκατάλειψη και έλλειψη ικανότητας οδήγησης για τον πρώτο. Όσο για τον δεύτερο, πρώτα ποινή και μετά απέλαση λόγω επικίνδυνου αντικοινωνικού χαρακτήρα.

η συντακτική οδηγική μονάδα

πηγή:agriniopress.gr

5 σχόλια:

  1. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ. ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΩΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά όπως αναφέρεται για τον αλλοδαπό είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, τώρα άμα δείτε εσείς σκληρή και άμεση δικαιοσύνη, να μου το πείτε και μένα δυστυχώς αλίμονο σε αυτόν που την παθαίνει και δεν βρίσκει και άκρη αυτό είναι το Ελληνικό κράτος που το μόνο που ξέρει είναι η υπερφορολογηση, για τα δικαιώματα του πολίτη τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν υπήρχε αυστηροί αστυνόμευση δεν θα γίνονται τέτοια.οπω στην κατουνα Ξηρομέρου Χωρίς διπλώματα παπαδα του φυτείες.κ η αστυνομία τη κανη?απλα παρατηρη.Αλβανοί Χωρίς διπλώματα κ πιτσιρικάδες με μηχανάκια.η γνωστή του γνωστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο λες εσυ?το οτι δε τους εχει σταματησει η αστυνομια ποτε κ οταν γινει καποιο ατυχημα ειναι τοσο ευφυεις που πειθουν το θυμα που τρακαρανε να πει οτι δεν οδηγουσε αυτος κ οδηγουσε αλλος κ παιρνουν τον αδερφο τον ξαδερφο κτλ κ λενε πες οτι οδηγουσες εσυ γιατι εγω δεν εχω διπλωμα κ ολα μια χαρα.(μου χει τυχει να δω με τα ματια μου τετοιο περιστατικο)καλα για τους πιτσιρικαδες με τα μηχανακια αστο δεν υπαρχει.το 90 τις εκατο δεν εχει διπλωμα κ ομως ολα μια χαρα..τελικα παντα ο νομοταγης πολιτης θα πληρωσει τα σπασμενα.οι υπολοιποι βολευονται μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο