Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινάει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου του 2020, η παραλαβή Πράσινης Ελιάς από την εταιρεία «Παπαευθυμίου – Αγαθά ελληνικής γης»


       Η εταιρεία «Παπαευθυμίου – Αγαθά ελληνικής γης» ενημερώνει ότι, ξεκινάει την Τετάρτη 9/9/2020 την παραλαβή πράσινης ελιάς για την φετινή ελαιοκομική περίοδο.
Φέτος, η επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2017 και εδρεύει στη Λεπενού, όπου και το εργοστάσιο επεξεργασίας – τυποποίησης βρώσιμης ελιάς, δημιουργεί νέες συνεργασίες και διευρυμένα σημεία παραλαβής σε αρκετά χωριά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών - παραγωγών της, που αποτελούν την κινητήριο δύναμη και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


 Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι από Τετάρτη 9/9/2020 ξεκινάει η παραλαβή Πράσινης Ελιάς #Αγρινίου.
Δημιουργούμε νέα σημεία παραλαβής σε αρκετά χωριά για την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Θέτουμε σε ισχύ ένα πρόγραμμα #Loyalty που έχει ως αποτέλεσμα, παραγωγοί που μας έχουν εμπιστευτεί την παραγωγή τους την περασμένη χρονιά θα επωφεληθούν στο τέλος της σεζόν με #bonus επί των κιλών που θα παραδώσουν για τις πράσινες ελιές.
Σημείωση πως και οι νέοι συνεργάτες-παραγωγοί θα τύχουν κι αυτοί προνομίων.
Οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται για λεπτομέρειες στα τηλ: 2641071457 και 2641092754.

1 σχόλιο:

  1. Παπαευθυμίου πες στα αφεντικά σου να πάρουνε πρώτα τις Καλαμών που βρωμισαν οι αποθήκες και τα σπίτια των παραγωγων απ' τα χιλιάδες κιλά και οι πράσινες ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ θα σου φέρουν.Η δεν θέλετε Καλαμών φέτος????? Γιατί κάθε χρόνο μας λέτε διαφορετικά παραμύθια ποτέ δεν θέλετε ψιλες ποτέ χοντρές κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο