Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφία-σοκ: Η αλλοίωση στους πνεύμονες 38χρονου ασθενούς με κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες


 Δύο ακτινογραφίες δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση μέσα σε διάστημα 7,5 ωρών

Η ραγδαία επιδείνωση, σε διάστημα μόλις λίγων ωρών, που παρουσίασαν οι πνεύμονες 38χρονου ασθενούς με κορονοϊό, αποτ  Δύο ακτινογραφίες δείχνουν τη ραγδαία επιδείνωση μέσα σε διάστημα 7,5 ωρών υπώνεται σε δύο ακτινογραφίες τις οποίες ανήρτησε ακτινολόγος του ΚΑΤ, προκειμένου να δείξει πόσο επιθετικός μπορεί να είναι ο ιός.

Οι δύο ακτινογραφίες του ασθενούς -διαβητικός και καπνιστής, όπως διευκρινίζεται στην ανάρτηση- έχουν καταγραφεί με 7,5 ώρες διαφορά. Η πρώτη είναι από την εισαγωγή του στο νοσοκομείο στις 12 το μεσημέρι με 98% κορεσμό οξυγόνου και η δεύτερη, η επαναληπτική, έγινε στις 19:30 με τον 38χρονο να είναι πια με μάσκα οξυγόνου. Σύμφωνα με τον ακτινολόγο, τα «σύννεφα» που φαίνονται στη δεύτερη ακτινογραφία (δεξιά στη φωτογραφία) συνήθως σημαίνουν υγρό οίδημα, φλεγμονή. Είναι κομμάτι του πνεύμονα που “δεν αναπνέει”, εξηγεί. «Δεν υπάρχει (κορονο)ιός», καταλήγει ειρωνικά ο ακτινολόγος στην ανάρτησή του.

Πηγή: Protagon.gr

2 σχόλια:

  1. Εντάξει μας έπεισες, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πολύ και με οποιονδήποτε τρόπο( εικόνες από Μ.Ε.Θ, ακτινογραφίες κ.λ.π κλίμα τρομοκρατίας στα κανάλια) πρέπει να πιστέψει ο κόσμος ότι κινδυνεύουμε από κάτι το οποίο η μισή ιατρική διαφωνεί με την άλλη μισή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανει πολυ καλο ο φοβος στην εκαστοτε κυβερνηση,οπως και στην ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο