Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Νοσοκομείο 16χρονος από αλκοόλ στην κατάληψη του ΓΕΛ Αμφιλοχίας – Χειροπέδες στον πατέρα του

 


Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος ενός 61χρονου πατέρα ο οποίος δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή στον ανήλικο παιδί του με αποτέλεσμα ο 16χρονος γιος του να βρεθεί στην κατάληψη του ΓΕΛ Αμφιλοχίας να προβεί στην κατανάλωση ποτών να να υποστεί βλάβη στην υγεία του.

sinidisi.gr

8 σχόλια:

  1. Τι φταίει ο έρμος ο πατέρας για να καταλάβω τώρα..Αυτό μπορούσε να συμβεί σε πολλά παιδιά που βρίσκονται σ' αυτή την ηλικία.Να προσέξει τι δηλαδή..Πως μπορουν να ξευτιλιζουν έτσι οικογένειες ολόκληρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φταίει διότι ο γιος του θα έπρεπε να είναι στο σχολείο και να κάνει μάθημα και όχι φυσικά να καταλαμβάνει δημόσια κτίρια (όσο δίκαια αν είναι κάποια αιτήματα),και να μπεκροπινει

      Διαγραφή
  2. Έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο λέγεται.ο εξευτελισμός σε πείραξε,το ότι κάνουν κατάληψη και πίνουν δεν είναι εξευτελισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πο πο πως να νιωθει αυτος ο γονιος...ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις παιδια σημερα.πολλες οι προκλησεις.παρολα αυτα το θεωρω παρατραβηγμενο να σχηματιστει δικογραφια στον πατερα..δεν εκανε ο μικρος κ το κατι τρομερο.δε το επικροτω..αλλα τετοιες μικροβλακειες ολοι εχουμε κανει σ αυτη την ηλικια..ενταξει τωρα.παρατραβηγμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκθεση ανηλίκου σε κινδυνο λέει ο εισαγγελέας 8:08 και ο 9:09 ο νυκοκοιρης λέει έπρεπε να μην μπεκροπινει και να είναι σχολειό.Ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ μιλάμε για ένα παιδί που έκανε μια βλακεία που έχουμε κάνει όλοι σ' αυτή την ηλικία,αν ήταν το παιδί σας τι θα λέγατε ρε ΚΟΥΦΑΛΕΣ.Ειστε εθισμένοι στο κουτσομπολιό και στη ρουφιανια ρε.Ποσο κακία βγάζετε ρε για ένα 16χρονο παιδί.Ρε σας ξέρουμε ποιοι είστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ξερετε οτι ολοι αυτοι που το παιζουν ηθικολογοι ειναι οι χειροτεροι.κ αυτο το αποδεικνύει η ιδια η ζωη.αυτοι που περιμενουν στη γωνια να σε κρινουν..ποσο μαλλον να κρινουν κ να κανουν ενα παιδι δακτυλοδεικτουμενο στην κοινωνια επειδη συμμετειχε σε μια καταληψη κ εκανε μια βλακεια κ ηπιε..πραγματα που ολοι μας εχουμε κανει..αυτοι ειναι οι χειροτεροι ανθρωποι.πραγματικα λυπαμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι κατασπαραγμος υπαρχει ρε φιλε στην κοινωνια?ενα παιδι ηπιε πηγε σπιτι του ζαλιζοταν κ οι γονεις του το πηγαν στο νοσοκομειο..τωρα γιατι πηρε τοσο μεγαλες διαστασεις το θεμα κ γιατι βγαινουν ολοι οι ηθικολογοι να το παιξουν υποδειγμα στην κοινωνια κ να δειξουν με το δαχτυλο..(?)αυτο δεν το καταλαβαινω..ειναι εξωφρενικο ολο αυτο που γινεται..ντροπη.αυτο εχω να πω μονο.ντροπη σε ολους αυτους που το παιζουν ηθικοι κ κοιτανε πως να κατασπαραξουν ενα παιδι κ μια οικογενεια.μια οικογενεια που απ οτι ξερω ειναι υποδειγμα στην κοινωνια οπως κ τα παιδια τους...ισως τελικα αυτο ενοχλει τοσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο