Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Το καράβι το έριξαν στα βράχια!! -Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας βρίσκεται σε τραγική Οικονομική Κατάσταση!!

ANAKOIΝΩΣΗ
21-01-2020

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


-Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.
-Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας βρίσκεται σε τραγική Οικονομική Κατάσταση. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
Η Δημοτική Αρχή έχει δύο επιλογές:  
1)-Να αυξήσει τα Δημοτικά Τέλη.
2)-Να πληρώσουν όλοι αυτοί, που με τη πολιτική ευθύνη όσων διοίκησαν το Δήμο, δεν πληρώνουν  σε βάθος πολλών χρόνων. 

-Η πρώτη επιλογή με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετο. 
        Τα χρέη  των Δημοτών  προς το Δήμο ανέρχονται στο ποσό  των  7.405.623,03 ευρώ. Κατέθεσα συγκεκριμένη πρόταση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που απολαμβάνουν υπηρεσίες από το Δήμο και μέσω των επιχειρήσεων τους Οικονομάνε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:
Ο αριθμός των υπαλλήλων που αμείβονται από το Δήμο είναι 108............


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3:
Μεγάλα ποσά από ιδίους πόρους του Δήμου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα. -Όχι από αμέλεια. Η εξήγηση θα δοθεί τη Πέμπτη 23-01-2020.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4:
Με καταγεγραμμένη περιουσία του Δήμου λίγο παραπάνω από 50.000.000 ευρώ το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2020 προβλέπει έσοδα περίπου 110.000!!!! ευρώ.
          -Αλήθεια πως τολμάνε και λένε ότι η Οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι καλή; -Kαι μόνο αυτό το στοιχείο πιστοποιεί το αντίθετο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5:
       Σε προεκλογική χρονιά πακτωλός χρημάτων έχει πληρωθεί ή θα πληρωθεί μέσω δικαστικών αποφάσεων (σεβαστές χωρίς αντίρρηση). Τυχαία; -Oχι βέβαια. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 6:

         Η προκλητική κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε μερικές περιπτώσεις συνεχίζεται χωρίς να μιλά για το θέμα ουδείς. -Δείτε στη διαύγεια και θα το διαπιστώσετε. 

Αγαπητοί Αναγνώστες
  Την  Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 θα δημοσιεύσουμε  σχετικό άρθρο. Επί πλέον θα δημοσιεύσουμε επίσημα έγγραφα και στοιχεία, τα οποία θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.  
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
   
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
            Κάποιοι που βρίσκονται σε πολιτικό πανικό προσπαθούν τη πολιτική αντιπαράθεση να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιπαράθεση. Είμαι αρκετά έμπειρος στη πολιτική. Δεν θα πέσω στη παγίδα τους. Δεν μασάω, για να χρησιμοποιήσω μία έκφραση της νεολαίας. 
       Πείτε και γράψτε ότι θέλετε. Οι άθλιες αθλιότητες ορισμένων δεν με αγγίζουν. Γνωρίζω τους αυθεντικούς υβριστές μου και το καθοδηγητή τους.  Δεν θα τους ακολουθήσω στο πολιτικό κατήφορο τους.  Η Συντεταγμένη πολιτεία έχει το λόγο.
  Τους προτρέπω, να συνεχίσουν, να αγνοούν ότι είμαι 30 χρόνια στη δημόσια διοίκηση. Με εξυπηρετεί όσο δεν φαντάζονται. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.  




27 σχόλια:

  1. Εσύ που τώρα κατηγορείς το 2014 έκανες αγώνα για τον κάρυ τον δεύτερο γύρο των εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τριαντακωσταντη ολο λογια λογια του αερα.ο αποστολακης ειναι δημαρχος και θα ειναι για οσα χρονια θελει .και εσυ θα λες και θα γραφεις κοπανιστο αερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστα κατέβα υποψήφιος για δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.εσυ τα ξερεις ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και...εδώ στο Θυρρειο το επείγον έργο που πρέπει να κάνει είναι η αγορά χωραφιού να φτιάξει ΚΟΙΜΗΤΉΡΙΟ αυτό έλειπε!!!τα τακτοποίησε τα άλλα, Σεμπρος του κάρυ ο πρόεδρος τον σπουδάζει...που να ξέρει ο δόλιος που έμπλεξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πληρώνουν οι περισσότερες επιχειρήσεις και τους καλύπτουν. Αυτό είναι παρανομία. Να παρέμβει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 737 Τα Διαβατά ξέρεις που είναι; Aν δεν ξέρεις, ρώτα να μάθεις. Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι άσχετος, λες ψέματα, βλέπεις ψέματα έλεγαν στο Κώστα πολλές φορές ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού προχθές στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης. Ο Κώστας δεν τσίμπησε στις ανοησίες τους. Πανέξυπνος όπως είναι τους άφηνε να εκτίθενται. Ήμουν εκεί. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και πολλά τσουνάμι. Δεν άνοιξε ακόμα τα χαρτιά του. Μου τα έχει δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:56 με αυτο το μυαλο να κοιμασαι .και μην βλεπεις πολλα ονειρα γιατι ο καρυ ειναι δημαρχος του λαου.και ο λαος τον αγαπαει και τον θελει δημαρχο μεχρι να πεθανει.και να ξερεις και κατι μετα απο αυτον αναλαμβανει ο γιος του ο νικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεστου να τα ανοιξει αυτα τα χαρτακια να δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον 10:44μμ

    Οι Βασιλιάδες κληρονομάνε το θρόνο ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.... "Ραντεβού στα γουναράδικα" έλεγε ο Άρης Βελουχιώτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παλιά υπέγραφε ως Νέρωνας τα άρθρα του. Εδώ και 1,5 χρόνο υπογράφει ως αυθεντικός υβριστής. Τώρα που βγήκε στο ξέφωτο την έκανε τουπέκα. Ποιος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eμείς που πληρώνουμε είμαστε τα κορόιδα με λίγα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα χαρτάκια πήγαν εκεί που έπρεπε να πάνε. Οι οικονομικοί επιθεωρητές έρχονται.Ραντεβού στα γουναράδικα και κακά ξεμπερδέματα. Οπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Τότε θα δείτε ποιος είναι άσχετος, λέει ψέματα, βλέπει φαντάσματα, είναι γραφικός, είναι ο τρελός του χωριούκλπ. Μέχρι τότε ζείτε εν ειρήνη το όνειρο σας. Σε λίγο τελειώνει. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Μην τολμήστε και στείλτε ξανά κοινούς φίλους και συγγενείς. Θα φύγουν με τον ίδιο τρόπο που έφυγαν οι προηγούμενοι. Δηλαδή θα ζητήσουν συγγνώμη , μόλις είδαν τα χαρτάκια. Όνειρα γλυκά. Και κάτι τελευταίο. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Μερικοί μίλησαν και κατέθεσαν. Ας προσέχατε. Τάκη φύγε όσο το δυνατό γρηγορότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12:02 προσεχε μην πας πας εσυ οχι στα γουναραδικα αλλα καπου αλλου.που θα με πεις φασιστακι εσυ ενα ρεντικολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η παρέα του κάρυ έχει πάρει πολύ αέρα δεν λογαριάζουν κανένα ο κύριος από την πλαγιά παρόλο που του κάναμε δύο φορές παρατηρήσεις αυτός επιδεικτικά έφερε το αυτοκίνητο του μπροστά στη πόρτα του δημοτικού συμβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ρε ρεταλια που περιμενετε οτι θα κανετε κακο στο καρυ .ο αρχηγος σας ο τριαντακωσταντης σας δουλευει ρε σας δουλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι καταντημα ηταν αυτα τα καποδιστρια και τα κλεισθενια.δεν ειχαμε τετοια πραγματα με τις κοινοτητες. το συμβουλιο περιοχης θα ηταν ο καλυτερος θεσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιος θα παει στα βραχια θα το δειτε συντομα.τενεκεδες ξεγανωτοι με αρχηγο καποιον τριαντακωσταντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΘΩΡΗΤΑΙ... ΘΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΡΥ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ? ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ (ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΧΑΖΟΣ?) ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΗ Π@Π@ΡΙ@ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ. ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΕΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΙΣΤΕ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΓΕΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Δήμος Λευκάδας χαρίζει στο Δήμο Ξηρομέρου δύο απορριμματοφόρα. Οι δύο από το Δήμο Ξηρομέρου Τριανταφυλλάκης και Γερόλυμος με τους Αποστολάκη Γ , Τσακάλη, Κασόλα ψήφισαν τη μεταφορά των σκουπιδιών Λευκάδας και Μεγανισίου στη Ζαβέρδα. Ο Τσινιάς πρόπερσι πήρε στο μαγαζί του απευθείας ανάθεση από το Δήμο Λευκάδας. Αφιερωμένο εξαιρετικά στους αιρετούς από το πρώην Δήμο Παλαίρου. Ζαβερδιανοί και Πογωνιώτες. Αντιδράστε στη μετατροπή του τόπου μας σε χωματερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νικολακι μη καρφώνεςε και εκτεθες και τον άνθρωπο που σου δίνι ψωμί .γιατι θα το μάθει και θα στο κοψι .

      Διαγραφή
  21. Δημοτικό κτίριο έχει μετατραπεί σε ιδιωτικό φροντιστήριο. Ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου είναι μία υποψηφία Τοπική Σύμβουλος της Βόνιτσας με το συνδυασμό από τη Μπούχαλη. Η Οικονομική Υπηρεσία και οι Αντιδήμαρχοι της Παλαίρου το γνωρίζουν; H Μπούχαλη το γνωρίζει σίγουρα. Ο πρώην Πρόεδρος και ο νυν Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας το ξέρουν σίγουρα. Πάρτε μέτρα εντός της σήμερον. Διαφορετικά θα παρέμβουν οι αρμόδιοι. Πληρώνει η κυρία στο Δήμο και πόσα; Υπάρχει σχετική απόφαση ποία, και ποίου οργάνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ; ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ το ΚΚΕ σχετικα με την φασιστοσύναξη στον ΑΓΡΙΛΟ:

    -Φυσικά από κοντά υπάρχουν και διάφορες αντιδραστικές "φωνές", που ασχέτως αν είναι μειοψηφία, το σύστημα γνωρίζει πώς να τις αξιοποιεί και ενίοτε να τις ενισχύει στο έπακρο. Φωνές που λένε ότι δεν πρόκειται για πρόσφυγες αλλά μόνο για "παράνομους", για το ότι "θα δεχτούμε μόνο κανονικούς πρόσφυγες και όχι λαθρομετανάστες" όπως είπε ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, καθόλου διαφορετικά από αυτά που αναμασάνε διάφορα ακροδεξιά, φασιστικά μορφώματα χρόνια τώρα.....

    Τα συμπέρασματα δικά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με αυτους του κκε ασχολειστε ρε παιδι μου αστους αυτους αυτα που λενε δεν τα πιστευουν ουτε οι ιδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΙ ΓΙΑΝΗΣ ΤΙ ΘΑΝΑΣΗΣ
    το ίδιο επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο