Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ απο τη Βόνιτσα, από τα καλύτερα ταλέντα της περιοχής, στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης

Στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης ανήκει πλέον ο Δημήτρης Γερονικολός, ένας φέρελπις ποδοσφαιριστής και ένα από τα καλύτερα ταλέντα του τόπου μας. Ο νεαρός Δημήτρης είναι γιος του φυσικοθεραπευτή Λευτέρη Γερονικολού και της Βιβής Σερεπίσου.

ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑS PRESS 

               Στον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχίσει να κυνηγά το όνειρο του για επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Γερονικολός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε Πρέβεζας, μετά από συνάντηση στα γραφεία του Αστέρα Τρίπολης, εντάχθηκε στην U17 της ομάδας....



            Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Α.Ε Πρέβεζας και την ακαδημία ποδοσφαίρου ’’Αθλόπολις’’ που τον ανέδειξαν, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση, αφού ένα ακόμη μέλος του “Αθλόπολις” θα αγωνίζεται πλέον σε τμήματα υποδομής ομάδας της Super League τη σεζόν 2019 - 2020.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: 
           Ο νεαρός Δημήτρης είναι γιος του συμπατριώτη μας φυσικοθεραπευτή Λευτέρη Γερονικολού και της Βιβής Σερεπίσου. Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Λευτέρη, που μεγάλωσε στον Μύτικα και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη Βόνιτσα. Ο Λευτέρης ήταν ένας εξαιρετικός και χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με πολλά χρόνια θητεία στα τοπικά πρωταθλήματα με τα χρώματα του Α.Ο. Αλυζιακού, όπου έγραψε την δική του ποδοσφαιρική ιστορία.

-Συγχαρητήρια και από εμάς και σε ανώτερα στον Δημήτρη...

http://mytikaspress.blogspot.com/

6 σχόλια:

  1. Ε οχι και απο τα καλυτερα .η περιοχη εχει βγαλει ταλεντα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπηρχαν ταλεντα καλυτερα σπο το γερονικολο αλλα δυστυχως δεν φτασανε ψηλα.για διαφορους λογους .μακαρι ο γερονικολος να φτασει ψηλα αλλα δεν το βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις καλύτερες ευχες για υγεία και επιτυχία στο συμπολιτη μας. Πραγματοπειει το ονειρο κάθε ενος απο εμας που πέζαμε στα ξερα γηπεδα του τοπικου προταθληματος.

    Όσο για το ταλέντο του σιγουρα είναι πολυ μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περασαν ταλεντα που τους εβλεπε η μπαλα και τους φοβοταν αλλα δυστυχως μεινανε στο ραφι γιατι το ποδοσφαιρο στην ελλαδα εχει πολες τρικλοποδιες.ευχομε να φτασεις ψηλα αλλα φοβαμαι οτι θα σε φαει και σενα η μαρμαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ . ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
    ΣΕ ΚΑΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΜΑΔΑΣ
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο