Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Γ. Βαρεμένος (status fm 107.7 Θεσσαλονίκη): Εμείς θα αφήσουμε τον κ. Αυγενάκη να τσαλαβουτάει σ’ έναν πολιτικό βούρκο.

     Συνέντευξης του τομεάρχη Υποδομών-Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου στο status fm 107.7 Θεσσαλονίκης.

     Το παρακάνατε εκεί στη Θεσσαλονίκη και θέλετε να ξαναπάρετε για δεύτερη φορά πρωτάθλημα, όπως το παράκανε κι ο ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελε να εκλεγεί ξανά και να ισχύει στο ποδόσφαιρο ο κανόνας που λέει ότι πρωταθλητής πρέπει να αναδεικνύεται κάθε φορά όποιος το αξίζει.
Αν θέλετε να μιλήσω γενικότερα, και ως βουλευτής που δεν κατάγομαι από εκεί, το σύστημα που κυβέρνησε τη χώρα επί δεκαετίες και επανήλθε στην εξουσία, θέλει να μεταχειρίζεται την Θεσσαλονίκη σαν τη μυθομανή εσωστρεφή ψωροσυμπρωτεύουσα, για να την ελέγχει και να αναπαράγει ένα τοπικό σύστημα.
Το δικό μου όραμα για τη Θεσσαλονίκη είναι να παίξει το ρόλο του πρωταγωνιστή και της πρωτεύουσας των Βαλκανίων.
Στο προκείμενο τώρα: Με εκτελεστικό βραχίονα τον κ. Αυγενάκη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, προκάλεσε χάος, ανακυκλώνοντας τα πιο νοσηρά φαινόμενα, που μετατρέπουν το ποδόσφαιρο από γνήσιο κοινωνικό φαινόμενο σε γάγγραινα για την ίδια την δημοκρατία. Εμείς θα αφήσουμε τον κ. Αυγενάκη να τσαλαβουτάει σ’ έναν πολιτικό βούρκο και απλώς όσοι ψήφισαν ΝΔ, να αναλογισθούν αν αυτό ήθελαν για το ποδόσφαιρο και όσους επέλεξαν ως βουλευτές να αποφανθούν στη Βουλή με την ψήφο τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαος μερα με τη μερα που περνα βλεπει ποιος κυβερναει αυτον το τοπο.εχει ονοματεπωνυμο και λεγετε μαρινακης.

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο ο αυγενακης οδευει τον μητσοτακη προς το βουρκο γιατι του μητσοτσκη εντολες εκτελει και του μαρινακη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ΜΑΣ λες τί προτείνει ς.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις καταλάβει τη λες; Πρωτεύουσα των Βαλκανίων; Ποιανού κράτους; Αυτό που σκεφτόσαστε και θέλατε να υλοποιήσετε παραχωροντας το όνομα πρώτα και μετά τη δημιουργία βαλκανικού κράτους αυτο είναι λοιπόν το σχέδιο σας;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτευουσας των Βαλκανιων; τι θελει να πει ο ποιητης;