Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

Κατατέθηκε η τροπολογία για ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Προβλέπει ποινές αφαίρεσης 5 έως 10 βαθμών

                Ποινή αφαίρεσης 5 έως 10 βαθμών από το τρέχουν ή το επόμενο πρωτάθλημα, προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή και η οποία αντικαθιστά την πρόβλεψη για υποβιβασμό σε περίπτωση πολυδιοκτησίας........

https://www.kathimerini.gr/

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή οι κατά τα άλλα αδικημένοι τα ίδια και τα ίδια εύνοια από όλες τις κυβερνήσεις αυτό τώρα όμως πάει πολύ. ΕΚΕΊ ΕΚΕΊ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΉ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο τότε Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης 'Ποιος Κυβερνάει αυτόν τον τόπο". Για σήμερα δεν θα αμφέβαλε καθόλου ότι κυβερνάει ο Μαρινάκης.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Ολυμπιακός. Όμως τέτοιο πρωτάθλημα δεν το θέλω. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στα γήπεδα και δεν χαρίζονται με σκανδαλώδεις νόμους, με αναδρομική ισχύ, που λερώνουν τη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού και υπονομεύουν και απαξιώνουν το ποδόσφαιρο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας νοιαζει τι εισαι ουτε ποιος θα παρει το πρωταθλημα.εδω διακυβευεται η αξιοπιστια μιας κοινωνιας,αλλαζοντας νομους σε μια νυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τώρα μέχρι τώρα ήταν δίκαιο και παίζονταν στα γήπεδα; Με αγορασμενες ομάδες που δίνον τους βαθμούς και κόβουν όπως μπορούν βαθμούς από τις άλλες ομάδες; Σου φαίνεται δικαιο αυτό εσένα;

Καλαμποκας είπε...

Κράτος δεν είναι ο πρωθυπουργός...
Κράτος είναι ο Ολυμπιακός 😜
Νακεδονομαχοι σας την έφερε ο πρωθυπουργός😉

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΑΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ.ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ .ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.