Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Διαμαρτυρίες στο Χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομέρου για κοπές πεύκων (φωτο)

             Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες στον Καραΐσκάκη Ξηρομέρου για την κοπή πεύκων, σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού blog, dragamesto.
          Για την κοπή οποιουδήποτε δέντρου τόσο εντός όσο και εκτός σχεδίου πόλεως είναι απαραίτητη άδεια κοπής δέντρου.
       Σύμφωνα με τη νομοθεσία το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμοδιότητα έχουν το Δασαρχείο και η Πολεοδομία.........        Σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο δασικό δένδρο όπως ο ευκάλυπτος, το πεύκο ή το έλατο θα πρέπει να υπάρχει άδεια από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία από την οποία εγκρίνεται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.
            “Σε όλη την χώρα και όλο τον πλανήτη κάνουν δενδροφύτευση και στο Καραΐσκάκη Ξηρομέρου κάνουμε αποψίλωσητονίζεται στην ανάρτηση του τοπικού blog.
         Ταυτόχρονα ερωτήματα γεννώνται για το ποιος έδωσε την εντολή για την κοπή των πεύκων.

Δείτε τις φωτογραφίες του dragamesto.blogspot.com:


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος που είναι ντροπή

Ανώνυμος είπε...

παλι εβαλαν χερι στα πευκα ?? ρε σεις ? αντί να κανετε και δενδροφύτευση κόβεται και αυτα που εχετε ?τι ειδους πολιτισμός ειναι αυτος τέλος πάντων ??

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στον πρόεδρο ντροπή και στην δημοτική αρχή τριανταφυλλακη που πήγαν και έκοψαν τα 11 ωραία δεντράκια τα οποία είχαμε φυτέψει δίπλα στην βρύση με το νερό από το παλιό χωριό. αντί να πάνε δύο βήματα πάρα πέρα και να καθαρίσουν τι ρέμα που βρομάει από τα σκουπίδια πήγαν και έκοψαν ότι πιο όμορφο υπήρχε στο χωριό μας. ουστ ρε.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή όχι μόνο για την υλοτομία των πεύκων αλλά και κάθε αιωνόβιου δέντρου, αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που είναι ανημέρωτοι εντελώς για την αξία των δέντρων

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.28μμ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΑΓΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΔΡΥΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΤΟΥ [ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΕΚΟΨΕ]ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν πριν σπεύσουν κάποιοι από το Καραϊσκάκη να κάνουν εντύπωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κινήθηκαν όλες η νόμιμες διαδικασίες για την κοπή τον δεντρον... Είχαν προκαλέσει ζημιές στον μαντρότοιχο περιμετρικά από αυτά. Τα δέντρα θα αντικατασταθούν με νέα δέντρα.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε και τον άλλον διπλαςας

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε τη θαγεινη στοτελος.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς στο ρέμα πιυ βρωμάει δεν έριξε τα σκουπίδια η δημοτική αρχή αλλα οι πολίτες.... Βρείτε ποιος-ποιοι είναι οι βρωμιαρηδες και βάλτε να καθαρίσουν.... Τώρα που εσύ ξέρεις πόσο βρώμικο είναι το ρέμα μάλλον για έναν από αυτούς σε κόβω και προσπαθείς να στα καθαρίσει άλλος...

Ανώνυμος είπε...

Και στο βασιλοπουλο και καραισκακη κνηθηκαν οι διαδικασιες? Απο ποια υπηρεσια και τη λεει το εγγραφο τους, διαφανεια επιτελους σαυτο το δημο θα υπαρξει καμια φορα? Ο δημαρχος που ειναι?

Ανώνυμος είπε...

Εχεις γνωμοδοτηση απο την τεχνικη υπηρεσια του δημου σας?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσύ 3:28 πως ξέρεις αν υπάρχει η όχι γνωμοδότηση από την τεχνική υπηρεσία;