Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ενημέρωση νέων 18-30 ετών για τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα "WORK ΚΑΙ HOLIDAY VISA"

             Το πρόγραμμα Working and Holiday Visa προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας σε νέους έως 31 ετών για ένα έτος στην Αυστραλία.
          Ραντεβού για εργασία στη μακρινή Αυστραλία θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν 500 νέοι από την Ελλάδα, μέσω του πιλοτικού προγράμματος Working and Holiday Visa.
Αναλυτικά:

          Σας αποστέλλουμε την επισυναπτόμενη πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής νέων 18-30 ετών στο πρόγραμμα της Αυστραλίας WORK & HOLIDAY VISA....



           Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους με πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή σ' εκείνους που έχουν ολοκληρώσει τα πρώτα δύο έτη σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να αποκτήσουν τη WORK & ΗΟLΙΑΥ VISA και να διαμείνουν στην Αυστραλία για 12 μήνες, με σκοπό την αναψυχή ή την εργασία.
        Παρακαλούμε για την προώθηση της πρόσκλησης σε όλους του Δήμους και Κοινότητες της χώρας για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η Προϊσταμένη τον Τμήματος
Βασιλική Μπερνίκου


Download this file (Ενημέρωση_νέων_18_30_ετών_για_τη_δυνατότητα_συμμετοχής_στο_πρόγραμμα_WORK_HOLIDAY.01.pdf)Ενημέρωση_νέων_18_30_ετών_για_τη_δυνατότητα_συμμετοχής_στο_πρόγραμμα_WORK_HOLIDAY.01.pdf50 kB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο