Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Με ΛΙΑΒΑ, ΜΠΑΚΑΔΗΜΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ... η κοπή πίτας του ΑΙΑΝΤΑ Αλυζίας στην ΚΑΝΔΗΛΑ- [ΦΩΤΟ]             Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του ΑΙΑΝΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ την Παρασκευή 25  Ιανουαρίου 2020 στο μαγαζί του "ΑΓΑ" στην ΚΑΝΔΗΛΑ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα, παρευρέθηκαν οι αθλητές της Ακαδημίας, ο προπονητής, οι γονείς και φίλοι της ακαδημίας.
             Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Παλιογιαννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκόλιας Πάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ κ. Παπαχρήστος, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ κ. Κανταρελος  και οι  επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Γιώργος Λιάβας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Μάκης Μπακαδημας καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Σπύρος Γεωργούσης.............
          Τους ευχαριστούμε για την παρουσία, τους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές μας. 
          Τυχερός της βραδιάς ο αθλητής της κ-12 Βελόνας Δημήτρης που κέρδισε την αυθεντικη μπλούζα του Γιώργου Λιαβα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΒΑ

Ο ΑΊΑΣ ΑΛΥΖΊΑΣ θέλει να συγχαρεί θερμά τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και συντοπίτης μας ΓΙΏΡΓΟ ΛΙΑΒΑ για την ανάδειξη του στους τρεις κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές της σεζόν 2018-2019. Ο Γιώργος αποτελεί παράδειγμα- πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής μας με την συνεχή του προσπάθεια και εξέλιξη πάνω στο άθλημα.1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ😲