Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο Αστακιώτης Κωνσταντής Στράτος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

       Σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, ο Αστακιώτης καταξιωμένος επιχειρηματίας κ. Κωνσταντής Στράτος επισκέφθηκε τον  Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο. 
     Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού καθώς και για θέματα που αφορούν τον Αστακό.

         Ο Κωσταντής Στράτος απο τον Αστακό, είναι γιός του Βασίλη Στράτου και ιδιοκτήτης της εταιρείας GSS International που προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ειδίκευση στα επαγγελματικά ταξίδια.
          Μετά το πέρας ο Κωνσταντής Στράτος δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Ευχαριστώ θερμά τον εξοχότατο πρόεδρο κο. Προκοπη Παυλόπουλο για την τιμή που μου έκανε να με δεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο"...





9 σχόλια:

  1. Μπράβο κύριε Κωνσταντή. Εύχομαι μόνο επιτυχιες σε κάθε σας βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοια να βλέπω φιλε μου τετοιααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστάκη πάντα είχες και έχεις επίπεδο, και επιτυχίες !!!! Μπράβο Κωνσταντή αξίζεις ότι το καλύτερο.. ΧΡ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο και βάση το πρωτόκολλο είναι κάτι που απαιτεί σοβαρή και αξιόλογη προσπάθεια από πλευρά κάθε ενδιαφερόμενου για κάτι τέτοιο μιας και δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής θα είναι προς όφελος τόσο του επιχειρηματία και συμπολίτη μας αλλα και γιατί όχι για το μέλλον του τόπου στον τομέα που δραστηριοποιούτε ο Κος Στρατός ένα μεγάλο μπράβο για την κίνηση αυτή. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή και οι άνθρωποι του δήμου μας θα μπορέσουν μέσα από έργα και ενέργειες να φέρουν το επιχειρην και στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο επόμενος δήμαρχος Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι μαζί για έναν αξιόλογο δήμαρχο

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι είσαι μάντης ?
      άμα είσαι μάντης άνοιξε ενα μαντείο νσ ερχόμαστε να μας λές την μοίρα μας και το ριζικό μας

      Διαγραφή
  6. Ο Κωνσταντής είναι ένας ευγενικός άνθρωπος με χρυσή καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ2 Νοεμβρίου 2019 στις 11:08 μ.μ.

    Αγαπητέ μου Κωσταντή, πραγματικά με έκανες να νοιώσω μεγάλη περηφάνεια. Δεν είναι και μικρό πράγμα να δέχεται κάποιον στο γραφείο του και να συζητά μαζί του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της χώρας μας. Μπράβο σου Κωσταντή. Σου εύχομαι πάντα να ανεβαίνεις όλο και πιο ψηλά στις δουλειές σου και σε όλα σου γενικά. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τα πρωτοδεύτερα ξαδέρφια σου ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο