Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΑΘΗΝΑ: Παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Ζώη Μπενάρδου - Συμμετείχαν οι Αιτωλοακαρνάνες Κώστας Καρούσος, Νίκος Μακρής και ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος!-Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Κώστας Καρούσος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, ο Νίκος Μακρής Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Συγγραφέας με καταγωγή απο τον Αστακό και ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος απο την Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης  

          Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ  στην Αίθουσα Τελετών της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Ζώη Μπενάρδου ΝΕΚΥΙΑ..........        Ο Ζώης Μπενάρδος γεννήθηκε στην Ολυμπία και το 1990 αποφοίτησε από την σχολή Δημοσιογραφίας και ασχολήθηκε με δικές του εκπομπές στο ραδιόφωνο και από το 1992 στην τηλεόραση.
     Από το 1989 δημοσιεύει κείμενα του σε εφημερίδες περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα.
      Το 2001 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο ΔΡΟΜΩΝ τον οποίον και διευθύνει. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη  της Ένωσης Πολιτιστικών Συντακτών.
     Έχει εκδώσει βιβλία με Ποίηση και παιδικά βιβλία.

      Το Αξιοσημείωτο είναι (και το οποίο έχει άμεση σχέση με την παρουσίαση της είδησης) ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν και 3 Αιτωλοακαρνάνες. Οι δυο ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ.
           Ο ένας ο Κώστας Καρούσος ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και ο έτερος ο Νίκος Μακρής Διδάκτωρ Φιλοσοφίας Συγγραφέας. Επίσης συμμετείχε και ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος απο την Πλαγιά Ακτίου-Βόνιτσας. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο