Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Απαντήσεις του Λευτέρη Μάντζαρη προς τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Γεωργούλα και το Blog Xiromeritis.

Πηγή: Facebook

          Διάβασα την ανάρτηση του xiromeritis σχετικά με τις δυο αναθέσεις που έκανε η Κοινωφελής και δε μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκει ο κ. Γεωργούλας. Έγιναν πράγματι δύο αναθέσεις, μία για τα καύσιμα των αυτοκινήτων και μία για Τεχνικό Ασφαλείας της επιχείρησης.......


            Η προκήρυξη για τα καύσιμα έγινε από τον κ. Γεωργούλα και η σύμβαση υπεγράφη από μένα. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και το μόνο που θεώρησα σκόπιμο να κάνω ήταν να ενημερώσω τους ιδιοκτήτες πρατηρίων της περιοχής του Αστακού, ότι διεξάγεται διαγωνισμός για να προσκομίσουν προσφορές.

          Στην Κοινωφελή έφτασαν δυο προτάσεις: Η δεύτερη ήταν πιο συμφέρουσα, επειδή όμως δε συνοδευόταν από ενημερότητες, κατακυρώθηκε η πρώτη πρόταση που ήταν πλήρης και η οποία είχε κατατεθεί από τον προηγούμενο προμηθευτή.
        Και λοιπόν; Αν η προσφορά που ήταν καλύτερη συνοδευόταν από ενημερότητες θα άλλαζε κάτι; Για καύσιμα μιλάμε.Το κέρδος είναι ελάχιστο και ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί παλιοί και νέοι και μας φέρνουν προσφορές.

        Η δεύτερη ανάθεση που αφορούσε τον Τεχνικό Ασφαλείας της επιχείρησης, διενεργήθηκε από τη νέα διοίκηση. Το αίτημα αναρτήθηκε στο σάιτ της επιχείρησης, ειδοποιήθηκαν κάποιοι Τεχνικοί Ασφαλείας, ανάμεσα σ' αυτούς και ο τεχνικός που είχε υπογράψει τον προηγούμενο χρόνο και έφθασαν στην επιχείρηση δυο προσφορές πλήρεις και οι δύο.
       Η ανάθεση κατακυρώθηκε στην πιο συμφέρουσα πρόταση, στο ύψος των 930 ευρώ.

      Η διαφορά που ψάχνει και δε βρίσκει ο κ. Γεωργούλας, είναι ότι πέρυσι είχε ανατεθεί στον ίδιο προς 3.579 €, ενώ φέτος προς 930 €.

       Η διαφορά είναι εμφανής και ίσως κάποιοι άλλοι θα πρέπει να μας απαντήσουν τώρα, που οφείλεται αυτή η διαφορά των προσφορών από πέρυσι με φέτος.
      Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση βγήκε ωφελημένη 2.649 €.
         Η διαδικασία αυτή, συν την ανάρτηση της πρόσκλησης στα blogs, θα τηρείται στο εξής για όλες τις αναθέσεις που προβλέπονται για τη λειτουργία της Κοινωφελούς.

Υ.Γ. 1: Δεν αναφέρω ονόματα και ούτε πρόκειται να ξαναεμπλακώ σε συζήτηση για παλιούς και νέους προμηθευτές, γιατί δε χρωστάνε τίποτε επαγγελματίες, να βλέπουν τα ονόματά τους κρεμασμένα στα μανταλάκια στα καλά καθούμενα.

Υ.Γ. 2: Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη λειτουργία της Κοινωφελούς, γνωστά στους παρεπιδημούντες την Ιερουσαλήμ, οφειλόμενα στην έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης.

Υ.Γ. 3: Να ευχαριστήσω την εργαζόμενη στα ΚΔΑΠ Αστακού, για τη σημαντική βοήθεια που μας παρέχει, καθώς και τους λογιστές της επιχείρησης που έχουν χάσει τον ύπνο τους, στην προσπάθεια τους να λειτουργήσει η επιχείρηση, το προσωπικό του ΒΣΣ που αγόγγυστα επαναλειτούργησε τη δομή της Αλυζίας, το προσωπικό των ΚΔΑΠ για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και τέλος το ΔΣ της επιχείρησης για το ενδιαφέρον και τη διάθεση για προσφορά.

Υ.Γ. 4: Θεωρώ την Κοινωφελή ως το πιο υγιές οικονομικά κομμάτι του Δήμου Ξηρομέρου, παρά τα προβλήματα της και θα προσπαθήσω μαζί με το Συμβούλιο έτσι να παραμείνει και να πάει ακόμα καλύτερα.

Υ.Γ. 5: Δεν επιδιώκω να εμπλακεί η επιχείρηση στον κυκεώνα μιας στείρας αντιπαράθεσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντέχουμε και δε θέλουμε την κριτική και τις προτάσεις και χωρίς επίσης να σημαίνει ότι δε θα απαντάμε όταν πρέπει. Τα λάθη μας έχουμε το σθένος να τα αναγνωρίζουμε και τα όποια καλά κάνουμε, θα φανούν από μόνα τους.

Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.com/


9 σχόλια:

  1. Δεν υποσχεθήκατε οτι θα πάτε στον εισαγγελέα για να γίνει έλεγχος;τι νόημα έχουν αυτές οι αναρτήσεις;να μα δείξετε οτι οτι εσεις τα κάνετε καλύτερα απ αυτούς;εμείς σας ψηφίσαμε για να γίνει έλεγχος αν κατασπαταλήθηκε χρήμα και οχι για να κάνετε τα ίδια αλλά λίγο καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΚΗΦΗΣ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΕΙ
    ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ;ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ,ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;ΨΈΜΜΑΤΑ ΛΈΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περιμενουμε να μας εξηγησει ο λαλιστατος γεωργουλας την μεγαλη διαφορα των ποσων την οποια στο μπλοκ το δικο του δεν την βλεπει
    μπορει να υπαρχει εξηγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί έχουν θράσος Λευτέρη ,αλλά ο λαός τους έδωσε κλωτσιές .Συνεχιστε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κοράκια του γσλουνη έχουν χάσει τη μάσα και γιαυτό παρεκτρεποντε. Ούστ από δω γσλουνηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ Λευτέρη γιατί απαντάς και ασχολησε με ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ; όλοι ξέρουμε για τα λεφτά που φαγώθηκαν και ας απορεί ο Γεωργουλας..... Κάνει κριτική με βασικό κριτήριο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΥΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ 8:53 που ξέρεις ότι είναι παράνομοι έχεις στοιχεία αν ναι δειξτα αλλιώς σιωπή όχι εντυπώσεις αλλά εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο