Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Η Ευτυχία Παπαγιάννη με καταγωγή απο την Κατούνα, διατηρεί γραφείο ψυχολόγου στους Αμπελόκηπους της Αθήνας

        Η συμπατριώτισσα Ευτυχία Παπαγιάννη, τηλ: 6947551261, με ρίζες απο την Κατούνα Ξηρομέρου Αιτ/νίας, διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ψυχολόγου στους Αμπελόκηπους της Αθήνας
          Βρίσκεται στην οδό Σούτσου 41 στους Αμπελόκηπους, κοντα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στην πλατεία Έλενας, στην ευρωκλινική Αθηνών, στην Πανόρμου, στην Πλατεία Μαβίλη, στην Λ. Αλεξάνδρας, δίπλα από τον σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι και είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις περιοχές της Αθήνας..............

 
       Η Ευτυχία Παπαγιάννη είναι διδάκτωρ ψυχολογίας, ζει στην Αθήνα και διατηρεί γραφείο στην Οδό Σούτσου 41 στους Αμπελόκηπους. 
        Βρέθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και διαδακτορικές σπουδές της και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο, από όπου πήρε το Μεταπτυχιακό της δίπλωμα. 
       Στη συνέχεια μετέβει στο Βερολίνο όπου εργάστηκε πάνω στην έρευνα της Μοναξιάς και της Κατάθλιψης και δούλεψε σε δομές υποστήριξης ελλήνων μεταναστών, προσφύγων και χρόνιων ανέργων. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει δημοσιεύσει αρκετές από τις έρευνές της. 
      Σήμερα ασχολείται με τη θεραπεία ασθενών σύμφωνα με τις αρχές της κλασσικής ψυχανάλυσης.

Ευτυχία Παπαγιάννη
Διδάκτωρ ψυχολογίας
Σούτσου 41, Αμπελόκηποι-ΑΘήνα
Σταθμός ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι
Τηλ: 6947551261 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο