Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Συνελήφθη στην Ισπανία ο Σέρχιο Κόκε πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη για διακίνηση ναρκωτικών

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση της σύλληψης του πρώην αστέρα του Άρη Σέρχιο Κόκε για συμμετοχή σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών.

             Η ισπανική Αστυνομία προχώρησε σήμερα (19/11) στη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μεταξύ αυτών και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε! 
        Ο Σέρχιο Κόκε, έγραψε ιστορία στη Superleague με τη φανέλα, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άρη Θεσσαλονίκης........



        Ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών στη χώρα του και μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, θεωρείται επικεφαλής του κυκλώματος, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει μετά από επιχείρηση με κωδικό Maskoke, στην οποία εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα.

TheCaller.gr

2 σχόλια:

  1. Διαβασα σε μια εφημεριδα τον τιτλο,ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ......Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια προσωπικη πραξη ενος αλλοεθνη ανθρωπου να στιγματιζει το.....ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.....Ετσι ηθελε,ετσι εκανε,ας ντρεπεται αυτος και το εθνος του.Το μονο που μου σκανδαλιζει την περιεργεια ειναι οτι,ποτε αυτος ο ποδοσφαιριστης που επαιζε τοσα χρονια σαν αρχηγος ΔΕΝ κληθηκε για ενα αντιντοπινγκ κοντρολ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο