Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Υπόθεση Λαγούδη: “Αυτό είναι το μοναδικό έγγραφο ποινικής διώξης-καμιά προσωποποίηση”

Επανέρχεται η πλευρά του γιατρού, σχετικά με το θέμα της -δήθεν- ποινικής δικογραφίας σε βάρος του

     Το μοναδικό έγγραφο που είναι έγκυρο και υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή στον φάκελο της δικογραφίας της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, είναι το χειρόγραφο διαβιβαστικό προς την Ανακρίτρια από τον Εισαγγελέα κ. Πέτρο.
      Τα παραπάνω υποστηρίζει η πλευρά του ιατρού και πρώην συντρόφου της γυναίκας από την Κατοχή, που αυτήν την περίοδο έχει περάσει στην “αντεπίθεση”, μετά την άνευ προηγούμενου στοχοποίησης που δέχθηκε.
         Αυτό το έγγραφο, όπως αναφέρεται, είναι και το μοναδικό για ποινικές διώξεις που διαβίβασε ο Εισαγγελέας στην Ανακρίτρια, ζητώντας να προχωρήσει η κύρια ανάκριση.........



          Το πιστοποιητικό που είχε δει το φως της δημοσιότητας πέρσι τον Οκτώβριο το οποίο φέρεται να είχαν αιτηθεί και έλαβαν οι εκπρόσωποι της πλευράς της οικογένειας, έχει αμφισβητηθεί έντονα από την πλευρά του ιατρού που το χαρακτηρίζει είναι ελλιπές και παραπλανητικό” επαναλαμβάνοντας πως ουδέποτε του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

“Δεν υπάρχουν προσωποποιημένες διώξεις”
          “Δεν είναι ούτε καν ύποπτος. Τους λόγους που βρέθηκε ξαφνικά στη δεινή θέση να προσπαθεί να αποδείξει το αυταπόδεικτο της μη δίωξης του και της μη εμπλοκής του στο θάνατο της Ειρήνης Λαγουδη, θα τους βρει η έρευνα της Αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κα Αριστεα Θεοδόση , που έχει αναλάβει την διοικητική έρευνα και η όποια χθες Τετάρτη το πρωί έστειλε διαβιβαστικό στις Δικαστικές Αρχές του Αγρινίου, με αίτημα την έρευνα από μεριάς τους”, λένε χαρακτηριστικά πηγές από το περιβάλλον του ιατρού, άνθρωποι που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην αθωότητα του.
         Πάντως , όλο και περισσότερα στοιχεία συνηγορούν στο ότι δεν υπάρχουν διώξεις κατά προσώπων και κυρίως δεν υπάρχουν διώξεις κατά του γιατρού.

        Το χειρόγραφο διαβιβαστικό του Εισαγγελέα με τις διώξεις in rem χαρακτηρίζεται πως ένα αδιάψευστο και πιο αξιόπιστο στοιχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο