Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Βαρύ πένθος στο Παναιτώλιο για τον αιφνίδιο θάνατο του Αρχικελευστή Πέτρου Σχισμένου στην Κρήτη

           Το Παναιτώλιο εδώ και λίγες ώρες θρηνεί την ξαφνική απώλεια, του Πέτρου ΑΘ. Σχισμένου, σε ηλικία μόλις 29 ετών. Ο Πέτρος ήταν αρχικελευστής του Ναυστάθμου Κρήτης και «έχασε» τη ζωή στη διάρκεια της υπηρεσίας το πρωί της Παρασκευής.

Την απώλεια του αρχικελευστή του Πολεμικού Ναυτικού ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

          Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο αρχικελευστής Π.Σ., που υπηρετεί στη Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ/ΔΝΟ), έχασε τις αισθήσεις του εν ώρα υπηρεσίας, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.......



       Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, από το Πολεμικό Ναυτικό έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών του τραγικού συμβάντος, ενώ εκφράζονται τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θανόντος.
      Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο