Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Προβληματισμός και ανησυχία απο τη ΡΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ (Αναπληρωτής Πρόεδρος) για την πιθανή έλευση προσφύγων/ μεταναστών στον ΜΥΤΙΚΑ

             Τον προβληματισμό και την ανησυχία της, απο τις συνεχιζόμενες διαρροές και πληροφορίες ότι ο Μύτικας πιθανόν να έχει επιλεγεί για τη μετεγκατάσταση και φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, εκφράζει με ανάρτηση της,  η Ρούλα Αποστολάκη, αναπληρωτής Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύτικα. 
Στην ανάρτησή της επισημαίνει:

           Επειδή ως αναπληρωτής πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Μύτικα, φέρω και εγώ την δική μου ευθύνη απέναντι στους συγχωριανούς μου θα ήθελα να τοποθετηθώ και να βάλω τα πράγματα στην θέση τους. 
      Σε μια ανάρτηση του συνδημότη μου κυρίου Αντώνη Πιτσινελη περί Εγκατάστασης λαθρομεταναστών τρελάθηκα και άρχισα να ψάχνω το θέμα να δω τι συμβαίνει και αν ειναι αλήθεια ολα αυτα. 
       Αφου ενημέρωσα τη δημοτική αρχή γι αυτή την ανάρτηση, την τοπική αρχή του χωριού μου, και αφου αναστάτωσα το χωριό την επομένη μέρα με καθησύχασε ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Φάρρος καθώς και ο κύριος Σούλας Βασίλης που εχει το Blog Μυτικα press οτι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση.........




         Μάλιστα αισθάνθηκα και ενοχές γιατι ο Κύριος Βασίλης μίλησε για ανυπόστατες πληροφορίες για προσωπική ευθύνη του καθενός που χρησιμοποιεί το Socialt medie και οτι θέλει μεγάλη προσοχή οταν αναφερόμαστε σε τοσο σοβαρά θέματα. 
         Εγω λοιπόν επειδή το θέμα το πηρα πολύ σοβαρά ζήτησα τοπικό συμβούλιο το συντομότερο δυνατο και απαντήση δεν πήρα. Τωρα λοιπον μια εβδομάδα μετά έρχεται το Μύτικα press με νεα του ανάρτηση να μας ενημερώσει οτι οι πληροφορίες που έρχονται ειναι οτι η εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο χωριό μας ειναι θεμα χρόνου.

        Εγω λοιπόν είμαι εντελώς αρνητική και κάθετη σε κατι τέτοιο, θα παλέψω μαζι με τους συγχωριανούς μου με ολες μου τις δυνάμεις, γιατί το όνειρο μου γι αυτο το χωριό ειναι η ανάπτυξη και οχι η οπισθοδρόμηση, ειναι τα πενταστερα ξενοδοχεία, οι δρόμοι του, τα λιμάνια του, η καθαριότητα του, ολα αυτα που θα μας βγάλουν απο αυτή την μιζέρια.
       Αν αυτα τα όνειρα μου μείνουν απλά όνειρα δεν θα εχω καμιά θέση σαν αναπληρωτής πρόεδρος και μέλος στην τοπική κοινότητα. Αυτη ειναι η θέση μου γι αυτο το χωριό καθαρή και τίμια όπως με τίμησαν και οι χωριανοί μου με την ψήφο τους.....!!!!!!!!!!!!!


Με εκτίμηση

Αποστολάκη Σπυριδούλα
Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΚ Μύτικα



37 σχόλια:

  1. Ήμαρτον Ρουλακη...... Ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη το ξέρανε στα καφενεία το συζητάνε εδώ και ένα μήνα και παραπάνω ,δεν το ξέρανε μόνο αυτή του αναφέρεις!!! Η δημοτική αρχή ξέρει κατι??? Εγώ πιστεύω ότι ξέρει αλλά είναι πολλά τα λεφτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να παλέψεις μην έρθουν κατατρεγμένοι στο Μυτικα και γεμίσει το άδειο χωριό σας Ξέρεις.Να παλέψεις όμως και να αντιταχθείς σε αυτό που τους οδηγεί να έρθουν στη χώρα μας.με.κινδυνο της ζωής τους,ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) "... εγκατάσταση λαθρομεταναστών ..."
    2) "... γιατι το όνειρο μου γι αυτο το χωριό ειναι η ανάπτυξη και οχι η οπισθοδρόμηση ειναι τα πενταστερα ξενοδοχεία οι δρόμοι του τα λιμάνια του η καθαριότητα του ολα αυτα που θα μας βγάλουν απο αυτή την μιζέρια ..."

    Όλη η έλλειψη παιδείας που αντιπροσωπεύει τους περισσότερους στο τόπο μας, αποτυπωμένη σε μόνο 2 φράσεις. Φυσικά γνώσεις περί του προσφυγικού θέματος μόνο μέχρι ό,τι μας λέει ο ΣΚΑΙ και η ΕΡΤ.
    Ας ενημερωθούμε πρώτα για το ζήτημα σωστά, εφόσον είναι να έρθουν οικογένειες προσφύγων ας ενημερωθούμε ξεχωριστά για την κάθε οικογένεια, ας ανοίξουμε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούμε για την ιστορία αυτού του τόπου και τους Έλληνες πρόσφυγες και μετά μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Πέραν όμως από αυτό, ας διβάσουμε και λίγο για την αιτία του προσφυγικού και τι κάνανε οι κυβερνήσεις που ψηφίζουμε όταν η ΕΕ που τόσο αγαπάμε μαζί με το ΝΑΤΟ σκότωνε παιδιά στην Συρία.
    Όσα πεντάστερα και να χτίσουμε και όσους δρόμους και να φτιάξουμε με αυτά τα μυαλά από την μιζέρια δεν θα βγούμε ποτέ.
    Οι πολίτες έχουν σίγουρα τους πολιτικούς που τους αξίζουν, αλλά από ότι φαίνεται έχουν και τους τοπικούς συμβούλους και προέδρους που τους αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυρια Αποστολάκη το τερματίσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι ακούστηκε ότι θα πάνε και στον Πρόδρομο στο Δημοτικό σχολείο που είναι κλειστό και είναι έξω από το χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχονται απο την Μόρια Κυρίααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύχομαι η ζωή να μη σε αναγκάσει ποτέ να πάρεις την οικογένεια σου και να φύγεις από τη χώρα σου για μια ξένη...Ωχ...Τι,συμβαίνει και στην Ελλαδα αυτό; Ποιος σου φταίει έχεις κάτσει να σκεφτείς πριν τοποθετηθείς δημόσια με το θεσμικό σου ρόλο μάλιστα.Αν αντιπροσωπεύουν τα λόγια σου όσους σε ψηφισαν,απλά λυπαμαι για αυτούς.
    Δεν υπάρχει λαθραίος άνθρωπος κυρία μου,όλοι ίσοι είμαστε σε αυτό τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν πηγαίναμε στην Αμερικη και στην Αυστραλία ήμασταν νόμιμοι κυρία αντιπρόεδρος;;; Τι να τα κάνω τα πενταστερα όταν δε μπορώ να πάω,βοσκοτόπια θα μας παραχωρησεται για να βγάλουμε κάνα φρανκο να πιουμε ένα φρεντου καπουτσίνου στου πενταστερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άμα ειναι ξενοδοχείο με ενα αστέρι
      μας χαλάει

      Διαγραφή
  10. Αντιπροεδρε θα σου τραβηξει το αυτι ο δημαρχος που λες οτι θελεις .αν ειναι να ερθουν η οχι ειναι θεμα της δημοτικη αρχης οχι δικο σου.ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αφηστε την κοπελα ησυχη βρε αθλιοσυρηζοκομουνια που τη φαγατε ...λες κι εσεις θα τους παρετε σπιτι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε λιγα χρονια που θα ζουμε στο ελλαδισταν ελατε να τα πουμε παλι...αθανατε παπαφλεσσα...εχετε ψυχη εχετε πιστη Αλλιως ραγιαδες εσεις ραγιαδες και τα παιδια σας ραγιαδες και τα παιδια των παιδιων σας...καληνυχτα ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανθρωποι είναι και αυτοί κυρία ανθρωποι μπορείς να το καταλάβεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και που θα εγκατασταθούν στον Μύτικα ; γνωρίζει να μας πεί η κ. Αποστολάκη ; Ακούγεται για κάποιο Ξενοδοχείο κλειστό , μέσα στον κοινωνικό ιστό του χωριού. Όφελος θα έχετε !!! Καφετέριες , μαγαζιά κλπ θα κάνετε μπάζα γερή... Θα ήθελα να ξέρω από την κ. Αποστολάκη , αν αυτή η φήμη , γιατί περί φήμης πρόκειται , αν λέγονταν ότι θα έρχονταν οι μετανάστες - πρόσφυγες π.χ στον Αετό ή στη Μπαμπίνη ή στην Κομποτή ή στην καλύτερη, στην κοντινή με τον Μύτικα Ζάβιτσα που τόσο συχνά επισκέπτεστε ( ή κάνω λάθος ;) , θα είχατε την ιδία ευαισθησία ;
    Οι πρόσφυγες - μετανάστες είναι 4 χρόνια στη Μόρια της Λέσβου , στη Χίο , στη Σάμο κλπ νησιά του Αιγαίου . Δεν σας είδα να είχατε παρόμοια ευαισθησία ; Γιατί ; Απαντήστε στον κόσμο σας γιατί , πλέον , καλώς ή κακώς είσαστε τοπικό πολιτικό πρόσωπο. Τα προβλήματα αυτά τα συζητάει και προτείνει λύσεις η Δημοτική Αρχή της οποίας είστε μέλος και ψηφοφόρος και η δημοτική αρχή προτείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή, την κυβέρνηση , η οποία και αποφαίνεται .
    Τελικά , υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους πρόσφυγες - μετανάστες το οποίο , μάλλον , δεν έχουμε αντιληφθεί . Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Μετανάστες - πρόσφυγες , τους ζήσαμε απ το 1992 στα μέρη μας ( όταν πρωτοήρθαν οι Αλβανοί) και εργάζονταν φιλότιμα και τους εκμεταλλευόμασταν , μερικοί , τόσο στις ελιές όσο κυρίως τα καπνά και στα μαντριά. Τότε δεν είχαμε ( όχι εσείς κ. Αποστολάκη , ήσασταν μικρή το 1992) ευαισθησίες...Αλλά πίναμε τον φραπέ στον Καραπάνο και τον Σούλα και οι Αλβανοί μάζευαν τα καπνά και τις ελιές μας.
    Επαναλαμβάνω . Το προσφυγικό , μάλλον είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η κυβέρνηση που προεκλογικά έλεγε άλλα για τους μετανάστες - πρόσφυγες , τώρα έκανε κυβίσθηση 180 μοιρών. Να βάλει ο θεός το χέρι του μην έχουμε και κανέναν πόλεμο με τον Ερντογάν .
    Φιλικώτατα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΌΣΦΥΓΑΣ : μετακινούμενο πρόσωπο από μια εμπόλεμη χώρα στην αμέσως επόμενη ειρηνική κι ελεύθερη από συγκρούσεις , τουτέστοιν Τουρκία. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ : Ο περιπλανόμενος από χώρα σε χώρα με κινητό σμαρτφον και χρήματα από το δίκτυο διακίνησης λαθρο του Σόρος. Ολο το προοδευτιστάν της Κουμουνδούρου και του Περισσού μέσα σε μια ανάρτηση. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ και να δώσετε το καλό παράδειγμα και σε μας τους "οπισθοδρομικούς". Ξηρομερο νιουζ αναρτησε το σχόλιο μου να δουν καποιοι κουλτουριαρηδες την ωμή αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχει δικιο η κοπελα.οπου εχουν εγκατασταθη αυτοι η εισβολεις ,οι ντοποιοι υποφερουν.δεν τολμουν να κυκλοφορησουν.οι ελληνες που πηγαν και πανε μεταναστες δεν ηταν ουτε ντζιχαντιστες ουτε μουσουλμανοι.πραγματικα θα ειναι πισωγυρισμα .αυτοι η αρστερο ηληθιοι ειναι εκτος πραγματικοτιτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δείξε μας τον πολιτισμό σου φίλε δεξιέ, που ούτε μια σωστή λέξη δεν ξέρεις να γράψεις. Τελείωσε το Δημοτικό και μετά έλα μίλα μας για ηλιθιότητα.

      Διαγραφή
  17. Εσείς που τους θέλετε να τους πάρετε στα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ;

      Διαγραφή
  18. ξυπνήστε ωρέ ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το σχολείο στον Πρόδρομο μπορεί να μας πει κάποιος σε τι κατάσταση βρίσκεται και εάν μπορεί να μείνουν ανθρώπινες ψυχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΥΠΕΡ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ...ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ...ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΙΡΑΚ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΤΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΤΛ...ΚΑΝΕΝΑΣ ...ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙ ΚΤΗΝΗ ΜΙΛΑΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΓΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ Ή ΣΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΩΡΙΣΤΕΙΤΕ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΚΑΡΑΜΠΙΑΝΗΔΕΣ Ε ΚΑΡΑΜΠΙΑΝΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η περιοχή που έτυχε νσ είμαστε έχει και δρόμους και λιμάνια και ξενοδοχεία και νερό και σχολεία και νοσοκομεία λσι πανεπιστημια και απ' όλα τα καλά έχουμε.
    Και λοιπόν τι έγινε ? σώθκαμι ?
    Οχι βέβαια. απλά υπαρχουμε και ετσι περνάει ο κσιρός.
    Πασαλιμάνι του Πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε κουλτουριαρηδεσ αφηστε τις κουλτουρες
    το 95% ειναι οικονομικοι μεταναστες
    ξερετε ποσο εχει το μεροκαματο στο αφγαγισταν μπαγλαντες σομαλισ κλπ κλπ 3-5 ευρω
    ποσο εχει στην ευρωπη ?
    με 5-6 μηνες μεροκαματα ελυσαν το οικονομικο τους για παντα
    δυστυχως θα ελθη η ωρα που ολοι εσεις οι ιδεολογοι θα τον περασετε ποδαρια το ΣΑΛΒΙΝΗ
    και θα πατε εσεις οι ιδιοι στα συνορα του αιγαιου να κανετε κατι παρα την θελησι σας
    ΑΣτο καταλαβουν και αυτοι με τους φερεντζεδες και τις μαντηλες οτι ο δρομοας που επελεξαν ειναι δυζβαστος.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΞΕΡΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΣΑΛΒΙΝΗΔΕς ΚΑΙ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΥΤΧΩΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παρουσιαζουν την ελλαδα σαν τον παραδεισο στην αφρικη στο πακισταν και σε αλλες χωρες απο εκει κατω . τι δεν καταλαβατε ? χρησιμοποιουν ανθρωπους για να ολοκληρωσουν τον σκοπο τους και μετα το παιζουν και μεγαλοψυχοι οταν τους αδειαζουν σε ενα hot σποτ . εδω το πραμα μιλαει απο μονο του ..πισω απο αυτη την έκρηξη μεταναστών κρύβονται παρα πολλά .. εδω μιλαμε για μια αλλοίωση μιας χωρας με ιστορια χιλλιαδων ετων την ελλαδα μας .κανενας σεβασμος στην χωρα μας , και στους ελληνες πολιτες .αυτοι ολη μερα μαχαιρωνονται μεταξυ τους για ποιο λογο να αποδεχτω κατι που ειναι επιβλαβες για μενα και γενικα για τους ελληνες ?και μεις ανθρωπινες ψυχες ειμαστε που τα τελευταια χρονια περναμε το δικο μας γολγοθα . αυτο ποιος το προσεξε απο ολους αυτους που φωναζουν για τα δικαιωματα των μεταναστων . δεν ειδα καμια ΜΚΟ να ερθει εδω και να βοηθησει τους ελληνες που σιτίζονται στις εκκλησιες . λοιπον ?? τι συμβαινει πραγματικα εδω κατανοούμε ?ακριβως .. ετσι .. κατι αλλο συμβαινει εδω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στα σχόλια προφανώς δεν υπάρχει καμία έκπληξη.
    Από την μία έχουμε ανθρώπους που σκέφτονται και έχουν πάρει κάτι από την ελληνική παιδεία που μας δίδαξαν έστω και λίγο στα σχολεία. Είναι αυτοί που διατυπώνουν μερικές σοβαρές απόψεις για το μεταναστευτικό πρόβλημα και μιλάνε λογικά για τους πρόσφυγες.
    Από την άλλη έχουνε το γνωστό φασιστικό ρεπερτόριο: "ραγιάδες", "ΜΚΟ", "Συριζαίοι", "προδότες",
    "ακραίοι ισλαμιστές", "να τους πάρετε σπίτια σας" κλπ. Είναι προφανώς αυτοί που καυχιούνται για την ελληνική τους κταταγωγή αλλά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από ελληνική παιδεία. Άμα λάχει πετάνε και κανένα όνομα "Παπαφλέσσας", "Μ.Αλέξανδρος". Φυσικά και για αυτούς και για τους πρόσφυγες ούτε που διάβασαν ένα βιβλίο, ούτε που ενημερώθηκαν. Κάτι είδαν στο ίντερνετ σε κάποιο site, κάτι είχαν ακούσει σε ένα βίντεο στο YouTube, κάτι είπε και η τηλεόραση. Ούτε θυμούνται που όταν ήρθαν οι Έλληνες του Πόντου από την Μ.Ασία οι παππούδες τους τους έλεγαν Τουρκόσπορους. Ούτε που έχουν μιλήσει με έναν πρόσφυγα ή όπως λένε και αυτοί οικονομικούς μετανάστες να δουν για που ξεκίνησαν και που έφτασαν αυτοί οι άνθρωποι. Αν έστω και το 5% πει ότι ήθελα να έρθω στην Ελλάδα θα είναι μεγάλη έκπληξη. Όλοι τους, μα όλοι τους, ξεκίνησαν με προορισμό Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία και άλλες χώρες της Ευρώπης πιο ανεπτυγμένες από την Ελλάδα. Έχετε πάρει χαμπάρι ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα νότια σύνορα της Ευρώπης; Η Ελλάδα για αυτούς είναι η είσοδος στην Ευρώπη, οπότε αντί να λέτε για οργανωμένα σχέδια της Τουρκίας και για εγκληματίες, διοχετεύστε όλοι σας την ενέργεια να διαμαρτυρηθείτε στην Αμερική, στην Ρωσία, στην Ευρώπη για τους πολέμους που κάνουν και γεννούν μετανάστες και στην υπόλοιπη Ευρώπη για να ανοίξει τα σύνορά της.
    Κανένας δεν θέλει να φύγει από την χώρα, όπως δεν θέλουν να φεύγουν οι Έλληνες μετανάστες από την χώρα τους. Όταν οι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη οφείλουμε να τους βοήθησουμε αλλά και να θυμόμαστε ότι η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές. Αυτή η γενίκευση ότι όλοι είναι εγκληματίες, είναι σαν να λεμε ο τάδε στην Καντήλα πυροβόλησε τον τάδε, άρα στην Καντήλα είναι όλοι φονιάδες. Προφανώς ανάμεσα στους μετανάστες θα βρεθεί και ένας εγκληματίας, αλλά η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα καταγωγής. Άλλωστε πόσοι εγκληματίες κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μακεδονομάχοι που ούτε πως έλεγαν τον πατέρα του Μ. Αλέξανδρου δεν ξέρουν.

      Διαγραφή
  25. Κ. Αποστολάκη και εσεις οι υπολοιποι οι οποιοι δεν θελετε την εγκατασταση προσφυγικών οικογενειών πρεπει να καθισετε στο θρανιο και να μάθετε ιστορια. Γνωρίζετε πως βοήθησε η Συρια τους Ελληνες πρόσφυγες οταν τους εξοντωναν οι τουρκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διαβάζω τόση ώρα τα σχόλια σας και αυτό που με τρομάζει είναι ότι είστε έτοιμοι να δεχτητε αυτή την κατάσταση ρε ξεσηκωθητε ο μυτικα θα σβήσει από το χάρτη αν έρθουν αυτοί εδώ πως θα ήσουν; τι θα φάνε; που θα δουλέψουν; θα τα λέτε αυτά και πέρα την άνοιξη όταν ο μυτικα και ο τουρισμός θα έχει καταστραφεί; δείτε λοιπόν μελλοντικά τι θα γίνει, είναι εύκολο να πεις ρατσιστή τον άλλο αλλά ο φόβος μας κάνει έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προχωρα ρουλα μη μασας ,ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προβλημα με τους Συριους δεν εχει κανεις ,αλλα με τους Αλγερινους Πακιστανους Αφγανους που δεν σεβονται τον τοπο που τους φιλοξενει και οπου πανε φτιαχνουν γκετο ,ναι ειμαστε αντιθετοι, αυτο για αυτους που εχουν την λεξη φασισμο και ρατσισμο σαν καραμελα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. οι προσφυγες δεν ειναι ευπροσδεκτοι στο Μυτικα γιατι απλα δεν ειναι προσφυγες ,ειναι λαθραιοι που μπηκαν στη χωρα μου με το ετσι θελω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1.32 και στην Ηλεια πηγαν σημερα οπως γραφει το site αλλα στην πλειονοτητας τους Αφγανοιμεταναστες ετσι τους λεει, τετοιοι θα ερθουν και στο χωριο σας ,ετοιμαστητε για μεγαλα γλεντια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΞΗΡΟΜΕΡΟΝEWS: Κατέβηκαν 4 ανώνυμα και επιθετικά σχόλια αναγνωστών. Η ανωνυμία του διαδικτύου είναι μια ελευθερία σεβαστή και πρέπει να διατηρηθεί με νύχια και με δόντια. Δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι μέσα της μπορεί να κρύβονται λασπολόγοι και υβριστές. Υπάρχει όριο στη Βαρβαρότητα. Επειδή στο παρόν άρθρο επικρατεί μια όξυνση απο τωρα και στο εξής μπορείτε να καταθέτεται μόνο ΕΠΩΝΥΜΑ σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο