Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησε το παζάρι στο ΚΟΥΒΑΡΑ ΦΥΤΕΙΩΝ -Τελέστηκε ο αγιασμός [ΦΩΤΟ]



       Τις πύλες της άνοιξε η ετήσια Ξηρομερίτικη εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά Φυτειών, τη Δευτέρα 11 και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019. 
        Χθες Τρίτη τελέστηκε αγιασμός απο τον εφημέριο των Φυτειών π. Γεώργιο Φλώρο και οι παρευρεθέντες ευχήθηκαν στους εκθέτες αλλά και στους καταναλωτές καλές δουλειές και καλή επιτυχία στη φετινή διεξαγωγή του παζαριού. Η ανταπόκριση επαγγελματιών και εμπόρων είναι πολύ μεγάλη και στο Παζάρι οι επισκέπτες μπορούν να βρουν είδη και προϊόντα άριστης ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.
             Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Φυτειών Γιάννης Φλωρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ξηρομέρου Παναγιώτης Τζαχρήστας, Κώστας Λαϊνάς, Παναγιώτης Παληογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Πάνος Γκόλιας, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης και Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης, ο πρώην Δήμαρχος Φυτειών Παναγιώτης Ε. Γαζέτας και αρκετός κόσμος....












8 σχόλια:

  1. Τζαχρηστας Λαϊνάς δίπλα δίπλα όπως καθόταν ο Λύτρας με τον Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η ομάδα Λαϊνά εκτός τζαχρηστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας γιατί κάνατε αγιασμό τι να αγιασετε ακριβώς ..
    Έχετε ξεπεράσει τα ιερά και τα όσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΦΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς γίνεται όμως να μην λέει κανείς καλή κουβέντα για το σφιχτερμαν και να περνει 500 ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καντε κανα εργο και αφηστε τις βλακειες.εκει παμε για ψωνια οχι να δουμε ψωνια .δημοτικοι αρχη για πολλα γελια χεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aμαν με το παζάρι!!Τα μαγαζιά στο δήμο ξηρομέρου έχουν καλύτερα και φτηνότερα πράγματα.Προτιμώ να αφήσω τα λεφτά μου στους ντόπιους γιατι ετσι ενισχύεται η οικονομία του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο