Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΒΟΝΙΤΣΑ: Το ειδικό σχολείο στο έλεος της αδιαφορίας - Σύσκεψη στο Δημαρχείο Βονιτσας αύριο Πέμπτη 14.11.2019

             Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 14.11.2019 και ώρα 8μμ στο κτίριο του Δημαρχείου Βονιτσας, ευρεία σύσκεψη με θεμα το Ειδικό σχολείο
          Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Βόνιτσας Ευθύμης Μυλωνίδης, ο Πρόεδρος του συλλογου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Βόνιτσας Κώστας Ζαφειρούλης, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κκ Θανάσης Κασόλας, Δημήτρης Μασούρας και Νώντας Μωραΐτης και γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Ειδικό σχολείο. 
        Θα αποφασιστεί ο τρόπος αντίδρασης στη συνεχιζόμενη αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας απέναντι τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, της περιοχής μας.

3 σχόλια:

  1. Πανταζή και Μυλωνίδης όταν το θέμα το έφερε στο ΔΣ ο Μωραίτης σχεδόν τον μάλωσαν. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα το λύσει το θέμα ο Καρασγκούνης. Να τους χαίρεστε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανταζή και Μυλωνίδης όταν το θέμα το έφερε στο ΔΣ ο Μωραίτης σχεδόν τον μάλωσαν. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα το λύσει το θέμα ο Καρασγκούνης. Να τους χαίρεστε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο