Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Δήμος ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Τρεις (3) Ειδικούς Συνεργάτες προσέλαβε ο δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης – Τα ονόματα

               Στην πρόσληψη Τριών (3) ειδικών συνεργατών που είχε ανακοινώσει από τις 10 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Ξηρομέρου.  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
   
    Έτσι, στη διαύγεια δημοσιεύτηκε και προσλαμβάνονται : η Παρασκευή Ζαβογιάννη του Ιωάννη - Αρχιτέκτων Μηχανικός, η Λαμπρινή Κούση του Βασιλείου - Πολιτικός Μηχανικός και ο Ευάγγελος Καρράς του Πέτρου - Νομικός, ως ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητείας της παρούσας δημοτικής περιόδου. 

Αναλυτικά.....******************************
Παρασκευή Ζαβογιάννη
Αρχιτέκτων Μηχανικός

   Προσλαμβάνει την Ζαβογιάννη Παρασκευή του Ιωάννη ως Ειδική Συνεργάτιδα (ΠΕ Αρχιτέκτονα Μηχανικού) για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
     Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής.
       Θα παρέχει συμβουλευτική δράση για ωρίμανση, δημοπράτηση δημόσιων συμβάσεων. Επίσης ο προγραμματισμός και οι προτάσεις για τη σύνταξη πολεοδομικών και χωροταξικών μελετών, αστικές αναπλάσεις, διατηρητέα κτίρια, αρχαιολογικοί χώροι κλπ. Συνεπικουρία εργασιών γραφείου και εργασιών πεδίου των διαφόρων φυσικών αντικειμένων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

***********************************
Λαμπρινή Κούση
Πολιτικός Μηχανικός

        Προσλαμβάνει την Κούση Λαμπρινή του Βασιλείου ως Ειδική Συνεργάτιδα (ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών) για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
        Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλευτική δράση για ωρίμανση, δημοπράτηση και υλοποίηση δημοσίων συμβάσεων. Συνεπικουρία εργασιών γραφείου και εργασιών πεδίου των διαφόρων φυσικών αντικειμένων.
        Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

***********************************
Ευάγγελος Καρράς
Δικηγόρος 

           Προσλαμβάνει τον Καρρά Ευάγγελο του Πέτρου ως Ειδικό Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. 
          Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά νομικής φύσεως όπως παροχή εξειδικευμένων συμβουλών για εξώδικα αιτήματα προς τον ∆ήµο, παροχή υποστήριξης σε νομικά θέματα πριν αυτά οδηγηθούν σε δικαστική διαδικασία, παροχή συμβουλών και επιμέλεια συμβάσεων και συμφωνιών του ∆ήµου µε τρίτους και γενικότερα παροχή νομικών υπηρεσιών όπου ζητηθούν. 
          Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ειδικοί συνεργάτες με πτυχία και αντικείμενο.Μπράβο Δήμαρχέ μας

Ανώνυμος είπε...

Στήσε και προϋπολογισμό τώρα και άσε τους άλλους να σκούζουνε.Προχώρα δυνατά

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις προσλήψεις οι μελέτες των μελλοντικών τεχνικών εργων του δήμου
-θα σχεδιάζονται τώρα εντός του δήμου και απο τις ιδιες τις υπηρεσίες του δήμου ? ή
-οι μελέτες των τεχνικών έργων
θα σχεδιάζονται απο τρίτους και εκτός δήμου ?

Ανώνυμος είπε...

Περίπλοκη η κατάσταση δεν θα φεύγει ούτε ευρώ κάποιοι ήταν κακομαθημένοι με παραγγελίες μηχανημάτων εργαλείων υλικών και στο τέλος όλα αυτά καταληγαν στης αποθήκες κάποιων επιτιδιων

Ανώνυμος είπε...

Αξιοκρατικά να φανταστώ . Όλους μέσω διαγωνισμού ,μετα απο κατάθεση βιογραφικών .................

Ανώνυμος είπε...

Τα ονόματα ήταν γνωστά από το καλοκαίρι. το αν θα βοηθήσουν θα φανεί. Για την θέση στην γραμματεία δημάρχου τι θα γίνει? υπάρχουν άτομα με προσόντα που ήταν υποψηφιοι με υον κυριο δήμαρχο εκτός αν ισχύει αυτό που κυκλοφορεί περί ήδη τοποθέτησης με άτομο εκτός δήμου που το επέβαλε κάποιος που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον είναι χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι δημάρχοι παίρνουν ειδικούς συνεργάτες δεν έχει κανείς πρόβλημα μόνο στο δήμο ακτίου βόνιτσας έπεσαν να τις φάνε τα κοράκια τις κοπέλες που πήρανε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΝΑΙ .ΣΚΟΥΞΕ ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αρχιτέκτων γιατί; Έχουμε καμία ανάπλαση στα σκαριά και δεν το ξέρουμε;
Ο ηλεκτρολόγος ΤΕ τι απέγινε;
Όσο για τον πολιτικό μηχανικό δε θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την υπογραφή της προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας
Για ρωτήστε την λίγο
Αρα
Μια τρύπα στο νερό

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Για σένα φίλε, που πιστεύεις στην αξιοκρατια ακόμη... Αχαχαχ φτωχε

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑΛ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΚΑΜΑΡΙΜ....
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΕΟΝΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΠΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.
Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 114 ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΠΧ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΜΩΡΑΙΤΙΔΕΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΩΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έχεις μια τρύπα στο μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πηρες ακτινολόγο Δημαρχε , γιατι; Δεν θες ακτινογραφίες στα οικονομικά;

Ανώνυμος είπε...

Αρα το μυαλό σου και μια τρύπα! 12:41 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

κόρακας εισαι εσύ λαμογιο Χρεοκοπήσατε το δήμο στη Βόνιτσα και ζητάτε και τα ρέστα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΕΩΠΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΜΑ ΜΑΤΑΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα α όλα τα βιογραφικά κατατέθηκαν και αξιολογηθηκαν.... Τουλάχιστον τα άτομα αυτά είναι μακράν καλύτερα από τα προηγούμενα....... Με πτυχία γνώσεις και εμπειρία.....

Ανώνυμος είπε...

9:26 είσαι τουλάχιστον ανενημερωτος και προφανώς αστειος..... Κανένας δεν μπορεί να γίνει γραμματέας εκτός Δήμου..... Και μόνο εσύ τα βλέπεις αυτά με τους χαλίφη δες..... Μάλλον ζεις σε χαλιφατα και ξέρεις χαχχααχχαχχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εσύ των 7:10 σε χάλασε ε που πήρε ειδικούς συνεργάτες γνωστες του αντικειμένου.....και οχι κορίτσια για φωτοτυπίες....χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς εκτός Δήμου ; κάντο πιο λιανό ; εννοείς να ειναι απαραίτητα δημότης και κάτοικος Ξηρομέρου ή κάτι άλλο ;

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε βρομιάρηδες γαλουνηδες καταστρέψατε τα πάντα και θέλετε να κάνετε κριτική στον ηθικό και έντιμο τριαφυλακη .

Ανώνυμος είπε...

Αυτό 10.19 άσε να το δούμε σε λίγο καιρό.Μακάρι να διαψευστώ εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Απο όλα τα βιογραφικά που κατατέθηκαν δεν βρέθηκε ενα άτομο απο το δήμο χηρομέρου να προσλάβετε; μάλλον ο δήμαρχος μιας και κατάγεται απο τα κατώμερα και δεν είναι χηρομερίτης να βγάζει υποχρεώσεις απο κει .

Ανώνυμος είπε...

7:10 σε ολόκληρο χηρόμερο μονο κορίτσια για φωτοτυπίες έχουμε; κάνεις λάθος έχουμε κορίτσια και αγόρια με λαμπρές σπουδές και είναι άνεργα!!!Να γελάς με τα χάλια σου και συ και οι υπόλοιποι που απαντάτε με φανατισμό,αλλαζονία και κακία ενώ μπορεί να είστε ο τελευταίος τροχός της άμαξας και δεν καταλαβαίνετε τι παιχνίδια παίζονται.

Ανώνυμος είπε...

😎

Ανώνυμος είπε...

Αν βρεθεί ένας Ξηρομερίτης να πει ότι έκανε αίτηση και είχε τα προσόντα να το πει .Αν ναι είναι έκθετος ο δήμαρχος αν όχι είστε συκοφάντες ,ψεύτες και γελίοι

Ανώνυμος είπε...

1:35 το γαλουνακι 9:26 έχει την εντύπωση πως είναι όλοι σαν τα μούτρα τους. Γραμματέας πιυ δεν είναι μόνιμος υπάλληλος του Δήμου δεν μπορεί να μπει..... Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες των γνωστών γαλουνικων.....

Ανώνυμος είπε...

Όπα 9:25 αν δεν κάνω λάθος δεν είχε συνάφεια το αντικείμενο σου με τη θέση ειδικού συνεργάτη που κατειχες και επειδή θυμάμαι πολύ καλά η Κωνσταντίνα δούλευε μακράν πολύ περισσότερο......γραψε κι άλλα και γελάμε μαζί σου....

Ανώνυμος είπε...

Ζονγκ !!!! Που είναι οι αιτήσεις με τα τις λαμπρές σπουδές και τα πτυχία .Επώνυμα παρακαλώ ε; Γιατί το να βγάλεις ένα ΤΕΙ δε σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις και τη θέση.Τέλος τα ρουσφέτια

Ανώνυμος είπε...

Αν το έπερνε χαμπάρι θα έκανεκαι κανένας ξηρομερίτης ,αλλά με διαδικασίες φαστ-τρακ ποιος να το πάρει χαμπάρι ,μόνο οι μιλημένοι.