Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: Δημιουργία θεατρικής ομάδας στη ΒΟΝΙΤΣΑ - Πρώτη συνάντηση Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 στο ΛΑΪΣ

Δημιουργία θεατρικής ομάδας στη ΒΟΝΙΤΣΑ 

-Πρώτη συνάντηση Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, στις 8:00μμ στο ΛΑΪΣ
-Η ομάδα θα λειτουργήσει υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παυλιδάκη

            Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Παυλιδάκης ανακοινώνει, για πρώτη φορά τη δημιουργία θεατρικής ομάδας στη Βόνιτσα και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παραστεί στη συνάντηση ώστε να δηλώσει τη συμμετοχή του. Με αφορμή τη δημιουργία θεατρικής ομάδας τονίζει: 

     "Από την  εμπειρία μου ως δάσκαλος, ηθοποιός και σκηνοθέτης του Θεάτρου,  πιστεύω πως  η δημιουργία θεατρικών  σχημάτων, ομάδων και εργαστηρίων θεάτρου στην περιφέρεια είναι μείζονος σημασίας. 
      Το θέατρο είναι ικανό να ενεργοποιήσει ζωτικές ανάγκες του ανθρώπου και να  βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του.          Μέσα από τη θεατρική διαδικασία, αποκτούμε  αυτογνωσία, κοινωνική συναίσθηση και  προσωπική ολοκλήρωση........



     Η θεατρική τέχνη απελευθερώνει το νου και το σώμα, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την κοινωνικότητα,  και προάγει την  συνεργασία
        Μέσα από τη διδασκαλία της θεατρικής τέχνης και τις εν γένει απαιτήσεις της σε επίπεδο πειθαρχίας και συγκέντρωσης, ο ηθοποιός αναπτύσσει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, βρίσκει διέξοδο στη δημιουργικότητά του και ανακουφίζεται από τις πιέσεις της καθημερινότητας - με  οφέλη για την ψυχική του υγεία.

-Η δημιουργία θεατρικής ομάδας στη Βόνιτσα πρέπει να έχει ως σκοπούς, την ανάπτυξη, καλλιέργεια, προβολή και διάδοση της τέχνης του θεάτρου.
-Την προσέλκυση όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για το θέατρο και την τέχνη γενικότερα.
-Την  παραγωγή έργου καλλιτεχνικού με τη συμμετοχή ανθρώπων που έχουν σχέση με την Βόνιτσα και την ευρύτερη περιοχή. 
-Τη συνεργασία με άλλους Συλλόγους, φορείς, ομάδες ή άτομα που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.
-Την ευαισθητοποίηση  του  κοινού στα θέματα τέχνης, τη θεωρητική κατάρτιση των μελών της, καθώς και τη διαρκή αναζήτηση τρόπων έκφρασης γύρω από τη θεατρική πράξη.
-Τη  σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών της μέσα σε ατμόσφαιρα φιλική, δημιουργική, ανθρώπινη.
-Τη στήριξη κάθε είδους καλλιτεχνικής έκφρασης

     Θα χαρώ να σας δω την ερχόμενη Τρίτη να τα πούμε από κοντά μέχρι τότε  μπορείτε να επικοινωνήσετε, μεσώ messenger, μαζί μου ή με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Καλή αντάμωση 
Γιώργος


6 σχόλια:

  1. δυστυχως δεν κανει η περιοχη μας για τετοια πραγματα. πολυ φοβαμαι οτι η συμμετοχη δεν θα ειναι αυτη που πρεπει. μονο για δωρεαν ψητες προβατινες ειναι εδω. μακαρι να ξεφυγουν λιγο τα νεα παιδια και να αντιδρασουν λιγο και να συμμετεχουν παντου γιατι οι γονεις ειναι χωριατες παλιας κοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός. Αν και σύμφωνα με τον 10:43 έχεις χαμηλή εκτίμηση του εαυτού σου και αυτοεκτίμηση για τη Βόνιτσα.

      Διαγραφή
  2. 1.26 μολις εγινες θεατρο μ αυτα που γραφεις ασε τον κοσμακη ησυχο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χαμηλή αυτοεκτίμηση για τον τόπο καταγωγής σου ξεχειλίζει 1,26μμ. Ασε καλύτερα τη Βόνιτσα κι ασχολήσου με τον τόπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η χαμηλή αυτοεκτίμηση για τον τόπο καταγωγής σου ξεχειλίζει 1,26μμ. Ασε καλύτερα τη Βόνιτσα κι ασχολήσου με τον τόπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10,43 γιατή ...τσίπησες ;
    ειναι ψέματα οτι τρώμε πολλά κρέατα ψητά
    και καφάσια κρύες μπύρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο