Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ “ΜΙΚΡΟΙ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Τις δυνάμεις τους δοκίμασαν οι μικροί αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, σε φιλικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο του Απόλλωνα Πατρών.... Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι από την Στερεά Ελλάδα, Ιόνια ΝΗσι8ά, Αιτωλοακαρνανία και Πελοπόννησο. 
Ανάμεσά τους και οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, οι οποίοι είχαν μια πολύ δυναμική παρουσία, αγωνιζόμενοι με πάθος και δείχνοντας ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δίνοντας αγωνιστικές υποσχέσεις για το μέλλον. 
Η συμμετοχή των μικρών αθλητών σε τέτοιους αγώνες και σε παρόμοιες δράσεις είναι μία διαδικασία από την οποία οι άπειροι και μικροί αθλητές κερδίζουν τα μέγιστα αποκτώντας εμπειρίες, ξεπερνώντας τους δισταγμούς απέναντι στον αντίπαλο, μαθαίνοντας να μάχονται και τέλος να επιβραβεύονται. Επίσης, τέτοιες συμμετοχές αποτελούν και το πρώτο σκαλοπάτι για την αγωνιστική εξέλιξη μέσω του πρωταθλητισμού, για όσους το επιθυμούν. 
Στα πλαίσια της γενικότερης προετοιμασίας ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα σε αγωνιστικά τεστ σε Αγρίνιο και Παναιτώλιο, σε φιλικούς συλλόγους στα οποία έλαβαν μέρος οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι θα αγωνιστούν την 21-24 Νοεμβρίου 2019 σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, διεκδικώντας για μια ακόμη φορά θέση στο βάθρο. 
Ταυτόχρονα, προετοιμάζονται και οι αθλητές του KICK BOXING, προκειμένου να λάβουν και αυτοί μέρος σε προγραμματισμένους αγώνες. 
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
Ευχαριστούμε! 
Δελτίο Τύπου 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
























3 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά. Ξεχωριστά αθλήματα που προβάλουν τον αστακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο.στα.παιδια και στον δασκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια.. Και στο Δασκαλο βέβαια όπως ανέφερε και ο παραπάνω σχολιαστης.. Είναι χαμηλών τόνων ο Δάσκαλος και βάζει πάντα πρώτα τα παιδιά και πότε τον εαυτό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο