Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ευχαριστήριο με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και την παραμονή της ομάδας στην Α΄ κατηγορία!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει από την αρχή, Ομάδα – Οικογένεια, ήθος και αγωνιστική συμπεριφορά -  παραμονή της ομάδας στην Α’ Αιτωλ/νίας.
       -Ευχαριστούμε πρώτα τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της επιτυχίας, τους ποδοσφαιριστές, που με αυταπάρνηση έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα, αφήνοντας οικογένεια και δουλειές για να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
       -Τον προπονητή κ. Γιάννη Λιάκα, ο οποίος με επαγγελματισμό αλλά και αγάπη για το ποδόσφαιρο συνετέλεσε τα μέγιστα στο αποτέλεσμα...........

 
    -Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας για τη συνεχή τους παρουσία και στήριξη σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας, καθώς και για την πολύτιμη οικονομική συνδρομή τους.
  -Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική βοήθεια που μας προσέφεραν καθώς και τη σημαντική βοήθεια σε ποδοσφαιρικό υλικό. 
     -Επίσης ευχαριστούμε όλες τις Διοικήσεις των ομάδων που αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία που τύχαμε κατά τους εκτός έδρας αγώνες.
       -Τέλος ευχαριστούμε τους διαιτητές που μας έπαιξαν, για την προσπάθεια τους να είναι όσο γίνεται αντικειμενικοί, αν και γνωρίζουμε όλοι μας ότι έχουν τον πιο δύσκολο ρόλο στον αγώνα, γι’ αυτό τους αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στο λάθος.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλό Πάσχα.




2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΤΙΝΟ(ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ) για την προσφορά του στον τοπικό Πολιτισμό του τόπου μας μέσω του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ.
    Απόστολε να είσαι γερός και δυνατός και πάντα να προσφέρεις στον τόπο μας όπως το κάνεις με σεμνότητα και χωρίς αριβίστικες κορώνες και βερμπαλισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΕΣ ....ΕΥΤΥΧΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο