Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Πορεία Ειρήνης στη βάση του Ακτίου

 Πραγματοποιήθηκε χθες η πορεία Ειρήνης, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Ειρήνης Αγρινίου, Άρτας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Άρτας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αγρινίου, Άρτας, Κέρκυρας, Πρέβεζας, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γυναικών και εργατικά σωματεία της περιοχής, στη βάση του Ακτίου στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της ΕΕΔΥΕ.

 Στη συγκέντρωση στη βάση του Ακτίου αλλά και στην πορεία που ακολούθησε παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής το Νεκτάριο Τριάντη, αντιπροσωπεία των επιτροπών περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Γιώργο Πρέντζα και υποψήφιους δημάρχους της περιοχής.
Σ την πύλη της Βάσης του Ακτίου πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας, όπου χαιρέτισαν ο Χρήστος Μπρίκος, μέλος του Συντονιστικού Μαθητών Πρέβεζας, η Βιβή Σταματέλλου εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας (διαβάστε το χαιρετισμό της παρακάτω) και ο Πελοπίδας Αντωνάκος μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Αγρινίου (διαβάστε το χαιρετισμό του παρακάτω), ενώ διαβάστηκε και ψήφισμα το οποίο στη συνέχεια επιδόθηκε στους υπευθύνους της βάσης του Ακτίου.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μαζική και μαχητική πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας η οποία κατέληξε στο δημαρχείο της Πόλης.
Τους συγκεντρωμένους χαιρέτησε με την κεντρική ομιλία ο Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ε.α. και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ
/www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο