Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΑΣ υποψήφιος στο τοπικό της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας με τον Θανάση Κασόλα

           Ένα άτομο δραστήριο και ενεργητικό, ο Δημήτρης Δημάκας θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, με τον συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής" του Θανάση Κασόλα.
        Είναι πετυχημένος επιχειρηματίας, διατηρεί καφέ στη παραλία της Βόνιτσας και παράλληλα η αγάπη και η προσφορά του για τη πόλη είναι μεγάλη, αφού είναι για χρόνια παράγοντας στον αθλητικό σύλλογο Μπάσκετ ΑΟΒ και ο τόπος μας έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους, ακούραστους και ικανούς. Άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους της Βόνιτσας. 
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Δημάκα:

"Η ιστορία μας δίδαξε ότι όλα εξαρτώνται από επιλογές. 
      Τις δικές μας επιλογές. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τα λόγια πράξη........


             Μεγαλώνοντας με ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ και με δεδομένη την αγάπη που αποδεδειγμένα έχω για τον τόπο μας αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Δ.Κ. Βόνιτσας με το συνδυασμό "#kuma_allagis" του υποψήφιου δημάρχου Αθανάσιου Κασόλα. 

Με εκτίμηση 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΑΚΑΣ
Υποψήφιος Σύμβουλος 
Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας

10 σχόλια:

  1. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ
    ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ. ΕΧΕΙ. ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ. ΤΗΝ. ΗΤΑ ΤΟΥ. ΤΟ. ΕΧΕΙ. ΠΕΙ. ΣΕ. ΔΥΟ. ΣΤΕΝΟΥΣ. ΤΟΥ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΚΑΙ. ΑΥΤΟΙ. ΤΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ. ΜΟΙΡΑΣΕ. ΧΡΗΜΑ. ΟΣΟ. ΠΙΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ. ΤΟ. ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ. ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. ΨΗΧΟΡΑΓΕΙ. ΤΑ. ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ. ΠΑΝΤΟΥ. ΜΙΛΑΝΕ. ΓΙΑ. ΘΡΙΑΜΒΟ. ΤΟΥ. ΚΑΣΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποιον πλανήτη είσαι εσυ?? μια είσαι με τον Μασούρα μια με τον αποστολακη μια με τον κασολα αλλά ουτε εσύ δεν ξέρεις τελικά με ποιον είσαι και κόψε καμία τελεία..

      Διαγραφή
    2. Από ποιον πλανήτη είσαι εσυ?? μια είσαι με τον Μασούρα μια με τον αποστολακη μια με τον κασολα αλλά ουτε εσύ δεν ξέρεις τελικά με ποιον είσαι και κόψε καμία τελεία..

      Διαγραφή
  3. Πολυ καλή υποψηφιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:29.ΕΓΩ.ΕΙΜΑΙ. ΜΑΣΟΥΡΑΣ. ΑΦΟΥ .ΘΕΛΕΙΣ. ΝΑ. ΜΑΘΕΙΣ. ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτός εδώ μέσα, ο περιφερόμενος με τις τελείες, πρέπει να βγάζει μεροκάματο, δεν εξηγείται αλλιώς, ΄τι και να γράψεις πετάγεται να πει την .....α του. Μου θυμίζει τα έμμισθα τρολάκια του Συριζα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με ψεύτικα προφίλ με σκοπό να κάνουν την κυβερνητική προπαγάνδα...αυτό που μένει να μας πει είναι πόσ χρεώνεται το κάθε σχόλιο που γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12 :16. κατω. Τα χεριασου. Απο. Το. Σύριζα. Φασιστόμουτρο. Εισαι. Και. Θα. Εισαι. Ενα. Πληρωμένο. Καργιολακι.λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλα 12:16. Θα. Σε. βάλω. Στη. Μαμα. Σου. για. Να. Σε. Μάθει. Να. Κουνιέσαι. καλύτερα. Γιατι. εισαι ενα. Καργιλακι. Με. Τα. Ολα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχολήσου με τα γίδια σου που τόσο τα αγαπάς και σε αγαπάνε και άσε τις μανάδες στην άκρη. Και επιτέλους μάθε οτι αναμεσα στις λεξεις βάζουμε κενο, όχι τελεία....γίδι ε γιδι

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο