Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Έρχονται οι συγκεντρωτικές ΔΑΠΑΝΕΣ στο Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας- Ξεκίνημα με τις χωματουργικές εργασίες -Οσα πρέπει να ξέρετε...

Έρχονται οι συγκεντρωτικές ΔΑΠΑΝΕΣ στο Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας- Ξεκίνημα με τις χωματουργικές εργασίες -Οσα πρέπει να ξέρετε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο:  Kώστας Θ Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός


Αγαπητοί Αναγνώστες- Αγαπητοί  Συνδημότες
          Πιστός στη δέσμευση μου απέναντι σας την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 αρχίζω τη δημοσίευση συγκεντρωτικών δαπανών που έχω στη διάθεση μου. Οι πληροφορίες αυτές δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανένα.

           Θα αρχίσω τη δημοσίευση με δαπάνες, οι οποίες έχουν αναφορά τις χωματουργικές εργασίες της περιόδου 2013- μέχρι σήμερα. Ζήτησα από τη  σημερινή Δημοτική Αρχή να μου χορηγήσουν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής του Δήμου των ετών 2011, 2012 και του Κέντρου Μέριμνας των ετών 2011, 2012, 2013 και μέχρι το Σεπτέμβρη του 2014 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας............
    
       Το ποσό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και πέρα από κάθε λογική, ανάγκη και πρόβλεψη. Τα ποσά που πήγαν σε κατάλληλα επιλεγμένους εργολάβους είναι πολύ μεγάλα. Σε μερικές δε περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια του ξαφνικού πλουτισμού. Αυτή είναι  η πραγματικότητα και θα τη διαπιστώσετε από τη πρώτη δημοσίευση μέχρι τη τελευταία..............


Τονίζω για μία ακόμη φορά: Δεν έχω απολύτως τίποτε με τον οποιονδήποτε εργολάβο, προμηθευτή  μέσα και έξω από το Δήμο. Ασκώ κριτική στη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων των δύο Δημοτικών Αρχών. Είμαι υπέρ της πραγματοποίησης αδιάβλητων διαγωνισμών. 

         Γνωρίζω τη λυσσαλέα επίθεση που δέχθηκα τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι αθλιότητες που ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το πρόσωπο μου δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Γνωρίζω τα 4-5 σκύβαλα και ρετάλια που προέρχονται από Πάλαιρο και Πογωνιά, τα οποία ξεκίνησαν  αυτή την επίθεση εναντίον μου. Γνωρίζω και τους αυθεντικούς ανταποκριτές και αυθεντικούς Ξηρομερίτες που πήραν τη σκυτάλη να με εξοντώσουν ηθικά. Γνωρίζω και τον αρχιερέα που κατέστρωσε και καθοδηγεί τις αήθεις, άθλιες επιθέσεις εναντίον μου. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ και ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. Ένα μόνο τους υπενθυμίζω  ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ.

Αγαπητοί Συνδημότες
         Μέρα με τη μέρα το αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. Καλώ και τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους να πάρουν θέση.   

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

21 σχόλια:

  1. πωωωωωωωππωω τσουξιμο νιδα μ καραμπα μ τσολακα μ το φουμσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν έχει καταλάβει κανείς ότι πρέπει τη Μεγάλη Εβδομάδα να τη ζήσουμε με κατάνυξη και προσευχή, συγχώρεση και ευλάβεια. Έχουν χαθεί τα πάντα. Το μόνο που έχουν καποιοι στο μυαλό τους είναι να κατηγορούν και να λιθοβολούν κάθε μέρα. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, Καλή Φώτιση σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε αλλά Κ εκεί στο Δήμο πρέπει να το καταλάβουν αυτό Κ να σταματήσουν την λεηλασία κ την εξαγορά ψήφων κ συνείδησεων. Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται. Μεγάλη τσέπη κ πολλοί όρεξη έχουν Ασ κάνουν κ αυτοί λίγο νηστεία

      Διαγραφή
  3. 9:14. Εχεις. τη. Γωνιασου. Χεσμενη. Θα. Πληρώσετε. Για όλα. Καργιολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:14 μμ Ο Ναζωραίος τους μοναδικούς που έδιωξε από κοντά του ήταν οι Φαρισαίοι.

    Το πως θα ζήσω τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι πρόβλημα δικό μου.

    Αν γράψετε και το όνομα σας θα πούμε περισσότερα.

    Έχετε κατά νου κάποιοι το Πάσχα όχι αρνί δεν θα ψήσουν λόγω φτώχειας αλλά ούτε δύο κιλά αρνί δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν.

    Κάποιοι άλλοι ζουν ζωή χλιδάτη μη πληρώνοντας τις οφειλές τους στο Δήμο , ενώ τα 5-6 κινητά τηλέφωνα της οικογένειας τα πληρώνουν. Αυτό πόσο Χριστιανικό το βρίσκετε;

    Ο Ναζωραίος κήρυξε την αλήθεια. Αυτή υπηρετώ.

    Αν σας ενοχλεί με αφήνει παγερά αδιάφορο.

    Καλή Ανάσταση σε όλους.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σου έδωσαν τα χεπ επί Σολδάτου , γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο ένας καλύπτει τον άλλο. Κώστα όλα στον αέρα , ο κόσμος να ενημερωθεί και ας αποφασίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γαμπρός του ενάρετου Λάκια πόσα έχει πάρει; O Mέλιας πόσα έχει παρμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τη Μεγάλη Τρίτη αρχίζει η πλήρης πολιτική κατάρρευση του συνδυασμού των εργολάβων και των προμηθευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O Γεωργοθόδωρος και ο Ντόφαλος καθοδήγησαν και ο Γεωργόδωρος το πρατήριο καθοδηγούν τις επιθέσεις εναντίον σου Κώστα. Το τι έχει ειπωθεί κάτω στο πρατήριο εναντίον σου δεν μπορείς να φανταστείς. Σε χαίρομαι που τους έχεις γραμμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ. Ο. ΝΤΟΦΑΛΑΚΟΣ. ΜΟΥ. ΦΑΙΝΝΕΤΕ. ΟΤΙ. ΕΧΕΙ. ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ. ΤΟ. ΚΑΛΑΜΑΚΙ . ΤΟΥ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΩ. ΜΙΑ. ΕΚΠΛΗΞΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΚΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΕΣ. Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυθεντικέ Νέρωνα για ότι λες, 'εκανες, έγραψες θα απολογηθείς. Ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από πότε τό προσονημιο καριόληδες καριολες είναι τίτλος τιμής . Σας ταιριάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Ιησούς Ναζωραίος όχι μόνο δεν έδιωξε από κοντά του τους Φαρισαιους αλλά συγχώρησε και αυτούς που τον σταύρωσαν. Αυτό το μεγαλείο δεν το έχετε, είστε πολύ μακριά από αυτο. Τρέξτε όλοι να κατηγορησετε και να λιθοβολησετε γιατί μάλλον δεν έχετε εδώ μέσα με τι άλλο να ασχοληθείτε. Θα κριθείτε κι εσείς όλοι σας μια μέρα. Κρίνετε χωρίς να ξέρετε πόσοι φτωχοί άνθρωποι βοήθηθηκαν χωρίς διαφήμιση κι αυτά να τα πείτε στις κυβερνήσεις που ξεπατωσαν την χώρα μας και τους Έλληνες. Αλλά για όλα αυτά καμία σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολο το μισος σας βγενει τωρα με αφορμη και καλα τις εκλογες.Βρηκατε τον μαυρο παντελη τον Αποστολακη και τον κανατε ρομπα τον ανθρωπο.Εσεις δεν τον ψηφιζατε ρε λινατσες;Ποιος τα γραφει αυτα;Νομιζετε δεν ξερουμε;Ειστε φιδια ρε,τραβατε πεστε τα μπροστα του κοτες.
    Δεν ειμαι ψηφοφορος του Παντελη αλλα δεν μπορω να μην μιλησω γιατι βαρεθηκα να ζω μες στον βοθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΦΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ. ΛΑΟΣ. ΠΟΥ. ΨΗΦΙΖΕΙ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΕΝΑ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. ΠΟΥ. ΚΑΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ. ΖΟΜΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με τη παρέα του Σπέκα, Πανάγιω, Μπάλιο , τη Κατουνιώτισσα και τη Φιλαρμονική σε ηχητική κάλυψη του φίλου του των 100.000 ευρώ , να υποδεχθούν τους Οικονομικούς Επιθεωρητές στο Κέντρο Μέριμνας. Μην ξεχάσει να ειδοποιήσει και τους τραμπούκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η. ΕΚΛΟΓΗ. ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥ. ΚΑΡΙΟΛΗ. ΜΕ 2000. ΣΤΑΥΡΟΥΣ . ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΝΑ. ΤΑ. ΠΟΥΜΕ. ΑΠΟ. ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8.45 σαν κ χαλαρωσες λιγο βλεπω τωρα μιλας σωστα ετσι ο αποστολακης δημαρχος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο