Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΟΥΦΗΣ υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο ΠΑΛΑΙΡΟΥ με τον συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη

                Σας παραθέτουμε δήλωση του Αχιλλέα Ρούφη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου, με το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Αποστολάκη. 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
          Κατά καιρούς έχω εκφράσει το ενδιαφέρον μου και τον προσανατολισμό μου στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς και την άποψη μου για το σχέδιο Κλεισθένη το οποίο θεωρώ πρόκληση ως προς τις δυνατότητες που παρέχει στις τοπικές κοινωνίες να χειριστούν μόνες τους θέματα που τις αφορούν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τις υποδομές και τα έργα που έχει ανάγκη η κάθε περιοχή,να δώσουν ανάπτυξη και προοπτική στον τόπο τους........



          Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δηλώνω δημόσια παρών για το αξίωμα του τοπικού συμβούλου Παλαίρου στο ψηφοδέλτιο του σχηματισμού "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Αποστολάκη.
              Στόχος μου είναι να δώσω ένα κινηματικό χαρακτήρα ώστε, να απελευθερωθούν οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να συνεργαστώ με ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, ανιδιοτελείς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας...
Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί!

          Άλλωστε, τη ζωή τη διαμορφώνουν εκείνοι που συμμετέχουν. Πρέπει η γενιά μας να δώσει τη μάχη για ένα νέο όραμα απαλλάσσοντας την από τη στασιμότητα και τη μιζέρια.
Έλα να δώσεις τη μάχη του αύριο μαζί μας..

Αχιλλέας Ρούφης


16 σχόλια:

  1. Ωραία λόγια μια αμφιβολία μόνο να εκφράσω. Ποιο νέο όραμα με υποψηφιότητα στο συγκεκριμένο αυνδιασμο? Αυτό των απευθείας αναθεσεων και της σπατάλης δημοσίου χρήματος? Ίσως Θα έπρεπε να είναι υποψήφιος με κάποιον άλλο συνδιασμο. Κρίμα νέο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Αχιλλέα καίγεσαι μόνος σου, το να συμμετάσχει σε ένα συνδυασμό που είναι στην εξουσία πέντε χρόνια και να λες ότι μπήκα για να απαλλάξω τη στασιμότητα και τη μιζέρια.??? Μήπως μπερδεύτηκες και μπήκες σε λάθος συνδυασμό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aχιλλέα δεν βλέπεις τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τη ξεφτίλα; Φύγε μακριά από αυτούς. Διαφορετικά...…. το μέλι …………. είναι πολύ. Θα χάσετε και έσβησες πολιτικά. Πολύ σύντομα θα σου τα πω και επώνυμα. Σε εκμεταλλεύονται οι χορτάτοι που πλούτισαν από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε ρουφη τόσο νέος και καλο παιδι μπήκες στον διεφθαρμένο συνδιασμο του καριολη.σηκω φυγε εκει βρωμάει το ψαρι απο το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όταν θες να λύσεις το πρόβλημα βρίσκεις την αιτία εκτός και αν η αιτία είσαι εσύ. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το.πρατηριο κάνει πόλεμο στον Βίτσα να μην του πάρει την πρωτια και πόλεμο στον Αχιλλέα γιατί θέλουν τον Τακουλα να τον κάνουν ότι θέλουν. Ωραία αρχίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέος ανθρωπος αλλά κανει ότι του λέει ο Βιτσας ...Άσε το στυλακι μες την αλαζονεία,ασε το εχουμε ξαναδεί το έργο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο. ΛΑΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φραδελο τελευταίος και καταιδρωμενος θα ερθεις. ο τσακαλης πρώτος με μεγάλη διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχιλλέα που πας ρε φίλε με τον Βίτσα; Θα σε φάνε από το πρατήριο γιατί θέλουν τον ΣΤΑΧΤΙΑΡΗ δεν το βλέπεις; Αλλά ρε Αχιλλέα να κάνει κουμάντο στην ζαβερδα ο καρφίτσας ποιος ο καρφίτσας; Δεν ντρέπεστε λίγο.αλλα τώρα είναι αργά γιατί έπεσες στην λόμπα του Βίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φίλε Αχιλλέα είσαι στο ίδιο συνδυασμό με τον Παντελή τον αποστολακη που έριξε 10.000€ λίπασμα στο γήπεδο της παλαιρου για να φορτώσει το καουτσούκ;και μετά μας λες για διαφάνεια; Εδώ μιλάμε για ρεμούλα και διαπλοκή. Κρίμα γιατί είσαι και στο ΔΣ τις ομάδας και τα γνώριζες αυτά.ντρεπομαι φίλε που είσαι με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχολιαστές καθίστε στη μιζέρια σας και ξυπνήστε μετά τις εκλογές. Εσείς θα πάτε τον τόπο μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενοχλεί η κριτική? Γιατί φίλε μου? Λογικά ερωτήματα που θα έπρεπε να πάρει θέση και να απαντήσει

      Διαγραφή
  13. Γίδια ο Αποστολάκης είναι δήμαρχος είτε σας αρέσει είτε όχι γιδιααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβά να πάρεις το 100σταρικο τώρα να πάρεις σανο να φας. Πρόβατο ε προβατο

      Διαγραφή
  14. Μπράβο σε ένα νέο παιδί που νοιάζεται για τον τόπο του και για την αυτοδιοίκηση!
    Όσον αφορά εσάς που τον καταδικάζεται. ...να ξέρετε ότι για να πάει μπροστά ο τόπος χρειάζεται να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους νέοι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα!
    Αχιλλέα ΠΡΟΧΩΡΑ,ΑΓΩΝΙΣΟΥ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΆΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο