Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ " ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ"

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΥΤΙΚΙΩΤΕΣ 


          Το 1982 επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον Μύτικα ως γαμπρός του αείμνηστου Φερεντινου Κωνσταντίνου (Κραφανταλου) και έμεινα έκπληκτος από την γραφικότητα του και την εγκαρδιότητα των κατοίκων του. Με την πάροδο των χρόνων ενσωματώθηκα μαζί με την οικογένεια μου στο χωριό, δημιουργώντας φιλίες και συμμετέχοντας στα προβλήματα του......


          Όταν μου έγινε η τιμή από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη να συμμετέχω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου, η πρώτη σκέψη ήταν θετική. Όμως η εκλογή και η ενασχόληση με τα κοινά απαιτεί θυσίες και καθημερινή παρουσία στο χωριό. Έτσι μετά από ώριμη σκέψη και συνεννόηση με την οικογένεια μου αποφάσισα την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ» και φυσικά την μόνιμη εγκατάσταση μου στο χωριό εάν εκλεγώ. 

Συνδημότες και Συνδημότισσες.
        Θεωρώ ότι με το ήθος και την αξιοπρέπεια που με διακρίνουν, την τιμιότητα και την αξιοκρατία που έχω ως σημαία στην ζωή μου, γνωρίζοντας τα περισσότερα προβλήματα του χωριού μας, δύναμαι να προσφέρω στον τόπο μας, μέσα από έναν δυνατό ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ με την αμέριστη συμπαράσταση σας, την επίλυση τους. Έχουν γίνει αρκετά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων. Μπορούν και πρέπει να γίνουν περισσότερα.

          Επιδιώκοντας την ανάπτυξη του χωριού μας και έναν καλύτερο τόπο για τα εμάς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, ζητώ ταπεινά την ψήφο σας στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ». 
      Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους μου, όλων των συνδυασμών, καλή επιτυχία. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα καλυτέρα για το κοινό συμφέρον. 

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ τ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:   6999 836 195 


28 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 27 ΧΡΟΝΙΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΑΧΑΛΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑΛΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρια πασχαλη έχετε να πατήσετε στο μυτικα κατι χρόνια. Τώρα σας,πήρε ο πόνος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά είναι κύριε ..... Και είσαι λασπολογία ασχετος.

      Διαγραφή
    2. Είναι κύριε.....
      Και είσαι λασπολογος καί άσχετος με τον Μύτικα

      Διαγραφή
  4. Αυτό το μυτικα όλο οι γαμπροί θα το κυβερνάνε τη πράμα είναι αυτό πω πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω τον δημο 3.15 τπν διεκδικουν γεννημα θρεμα ξηρομερητες ε;

      Διαγραφή
    2. Ενω τον δημο φιλε κανενας γαμπρος...ολα παιδια του ξηρομερου..ε;

      Διαγραφή
  5. Όταν μου έγινε η τιμή από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη να συμμετέχω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου , η πρώτη σκέψη ήταν θετική. ....Φυσικά στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή επιτυχία Πασχάλη. Είσαι δυναμικός και θα τα καταφέρεις. Το έργο σου στην ενορία μας τον Άγιο Δημήτριο των Αμπελοκήπων στην Αθήνα , είναι αψευδής μάρτυρας της όλης προσφοράς σου στα κοινά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το είπατε κύριε Μητση Στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων Γτ στο μυτικα πρέπει να έχει να έρθει από τις προηγούμενες εκλογές με το αζημίωτο φυσικά...

      Διαγραφή
  7. ΦΕΡΤΕ.ΚΑΙ.ΑΛΟΥΣ.ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ.ΝΑ.ΣΑΣ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ.ΤΟ.ΣΥΣΤΗΜΑ.ΓΑΛΟΥΝΗ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Ο.ΓΑΛΟΥΝΗΣ.ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ.ΟΤΙ.ΘΑ.ΧΑΣΕΙ.ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε 3:02
    Να συμφωνησω μαζι σου σε ενα μεγαλο ποσοστο.
    Κανενας αλλος δεν εχει ευθυνη για το χαλι του Μυτικα;.
    Οι προηγουμενες Δημοτικες αρχες,ακομα και καποιοι απ τα παλια,
    κοινοταρχες, τιποτα;
    Ουτε λιγο ουτε πολυ μας λες, ζητω στη ΝΔ ζητω στο ΠΑΣΟΚ ζητω στο ΣΥΡΙΖΑ,δλδ
    ζητω στη Δεξια και στα Μνημονια.
    Το φταιξιμο φιλε μου σε πολλους,ΟΧΙ μονο στον ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Δημητριάδη Πασχάλη !
    Καλή επιτυχία στην ανιδιοτελή σας προσπάθεια για το καλό και την πρόοδο της κοινωνίας του δήμου μας.
    Και με την ευκαιρία της εν λόγω ανάρτησης θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξης:
    Μηπως γνωρίζετε ότι οι Κοι Γαλουνης και Λύτρας το 1998
    Έπαιξαν πολιτικά τοπικιστικά "παιχνίδια" με την Έδρα του Αλυζίας
    σε βάρος της ενότητας της τοπικής μας κοινωνίας της Αλυζίας ?
    και για να πραγματοποιήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες ?
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε νικο τι Αμπελόκηπους μας λες?καθίστε όλοι εσείς επανο γιατί μας καταστρέψετε με τις επιλογές σας .Μια ζωή ψηφίζατε για το συμφέρον σας Όχι για το καλό τον χωριών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διάβασε αγαπητέ μου καλύτερα τι λέω , βάλε το ονοματάκι σου και ειμαι ανοιχτός στον διάλογο. Προσωπικά γνωρίζω ότι στον Άγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων ο κ. Δημητριάδης παράσχει έργο το οποίο αναγνωρίζεται απ όλους τους κατοίκους των Αμπελοκήπων και αυτό επισήμανα με μια ευχή ανθρώπινης αβρότητας και τίποτα παραπάνω. Αλλά διαβάζετε φαίνεται ανάποδα την " εφημερίδα " . . Είναι κάτοικος και δημότης του Μύτικα , έχει σπίτι και περιουσία στον Μύτικα.Και το κυριότερο έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος . Ο λαός θα τον κρίνει. Αλίμονο να παίρνω την άδειά σας κ. 8.24μμ να πω σε ένα φίλο ανθρώπινα συγχαρητήρια. Αν αυτό που λέτε κ. 8.24μμ δεν είναι φασίζουσα νοοτροπία τι άλλο μπορεί να είναι ; Εξάλλου εγώ δεν ψηφίζω στον Μύτικα για να τον στηρίξω αλλά στο Αρχοντοχώρι. Και μην ξεχνάς κ. 8.24 μ.μ βάλε το όνομα σου και κάνουμε διάλογο όσον θες. Ο κ.Δημητριάδης σας μάρανε που είναι γαμπρός 22 χρόνια στον Μύτικα. Άλλοι γαμπροί δεν σας ενοχλούν ; Το ότι σήμερα, χρόοοονια υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι Ετεροδημότες σε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους της Ελλάδος δεν το γνωρίζετε ; Και αυτοί φυσικά εκλέχθηκαν απο τον λαό, του οποίου όπως φαίνεται την ετυμηγορία δεν την σέβεστε .... Και να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα για μένα δεν υπάρχουν διακρίσεις γαμβρών ,ετεροδημοτών , συμπεθέρων κλπ. Απ τη στιγμή που έχουν περιουσία στο Ξηρόμερο , είναι δημότες αυτού , έχουν ΟΛΟΙ τα ίδια συνταγματικά δικαιώματα . Και αναντίρρητα ο λαός είναι ο τελικός κριτής και μόνον αυτός. Αντιπαρέρχομαι τους απαξιωτικούς σου χαρακτηρισμούς ...ό,τι σας καταστρέψαμε κλπ, κ.λπ. Προσωπικά νιώθω υπερήφανος που τρεις φορές , ως Ετεροδημότης , οι συμπατριώτες μου με τίμησαν με υψηλά ποσοστά σταυροδοσίας( Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλ/νιας 1995-1998, Δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας 2002-2010) και τους ευχαριστώ εσαεί. Και φυσικά , οικονομικά , λόγω αποστάσεως , εχω βγει και ζημιωμένος...Μαθήματα πολιτικής κ.8.24μμ αλλού. Σας προκαλώ να γράψετε πραγματικά το όνομά σας ( οχι ψεύτικο όνομα )και κάνουνε διάλογο όσο θέλετε. Η προσφορά μου στα κοινά 40 και πλέον χρόνια είναι ανιδιοτελής και μόνον ανιδιοτελής και ποτέ δεν φορούσα κουκούλα , αλλά πάντα μιλούσα ευθαρσώς και με επώνυμο και υπογραφή. Νίκος Θεοδ. Μήτσης

      Διαγραφή
  11. Από υπηρέτης του Υψίστου, πετυχημένος επίτροπος στο ναό του Αγ. Δημητρίου, όπως μας βεβαιώνει ο εκεί εκκλησιαζόμενος και φίλος Νίκος Μήτσης, να γίνεσαι υμνητής του Ερωτόκριτου, είναι πραγματικά άβυσσος η απόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν εύχεσαι επιτυχία σε υποψήφιο δουλεύεις για την επιτυχία του υποψήφιου Δημάρχου στο συνδυασμό του οποίου ανήκει, εν προκειμένω Γαλούνη. Απλές κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άποψή σας , η οποία δεν συνεπάγεται οτι ειναι και ορθή , όταν μάλιστα αυτή εμπεριέχει δόση απολυτότητας σαυτά που λέτε , αλλά και εμφανούς εμπάθειας. σε ποιον κόσμο ζήτε ακόμη...

      Διαγραφή
  13. Φίλε Νίκο, όταν εύχεσαι στον Πασχάλη καλή επιτυχία, είναι σα να δίνεις και γραμμή, σε όσους ο λόγος σου, ως δημόσιο πρόσωπο, μπορεί να μετρήσει. Και η γραμμή δείχνει Γαλούνη. Εξού και οι αντιδράσεις. Εκτός και αν ο Πασχάλης ως άνθρωπος της εκκλησίας μοιράζει και θέσεις στον παράδεισο. Οπότε, και εγώ μαζί σας. Και ας καεί και ο Δήμος μας, του μάταιου αυτού κόσμου, με μια ενδεχόμενη επανεκλογή Γαλούνη. Α ρε Νίκο, πόσο αδικείς τον εαυτό σου .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε συνδημότη 1:33 π.μ.
    δεν είναι σωστο να προκαταλαμβάνεται το αυτονόητο σεβαστό δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι συνδημοτών μας και ετεροδημοτών μας.
    Οπως επίσης ειναι δημοκρατικό δικαίωμα και η πολιτική κριτική συνδυασμών και πολιτική κριτική σε αιρετούς εκπροσώπους.
    καληνύχτα φίλε συνδημότη !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Πασχαλης σας πείραξε;
    Ο τριανταφυλακης γαμπρός δεν είναι,;
    Ξηρομεριτες είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φωστήρα μου. Ο ένας ζει επί πολλά χρόνια εδώ, είναι κάθε μέρα στην κοινωνία και ο άλλος έρχεται 20 μέρες το καλοκαίρι και 5 το Πάσχα και αν. Προπαγάνδα και ψεμα τα όπλα σας.

      Διαγραφή
    2. μην τον ψηφίζετε βρε παιδιά και ν απαντάτε κόσμια και πολιτισμένα.Έλεος με αυτο το επίπεδο του ξερόλα και της εμπάθειας...δηλαδή ο άλλος είναι καλός αν συμπίπτει με τις δικές σου ιδέες και απόψεις και κακός αν δεν συμφωνείτε στα πολιτικά.Κοιτάξτε λίγο τους υποψηφίους της τελευταίας 20ετιας ; πάει η πολιτική αναξοκωλιά γόνα !!! και να το εμπεδώσετε επι τέλους. ΟΛΟΙ οι δημότες ανω των 22 ετών έχουν δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Που είμαστε σε Χούντα που διορίζονται οι δήμαρχοι και οι σύμβουλοι ; Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει.

      Διαγραφή
    3. Φίλε ξέχασες τα Σαββατοκύριακα και τις υπόλοιπες γιορτές..... Να είσαι σίγουρος όμως οτι ενδιαφέρεται για το χωριό πραγματικά

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο