Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΓΑΣ απο την Παλαιομάνινα, υποψήφιος με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ

           Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου και γιατρού Παναγιώτη Στάϊκου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομερου» κατεβαίνει ο πρώην Πρόεδρος της Παλαιομάνινας Νικόλαος Ζώγας. 
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

          Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες του Ξηρομέρου, με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και φερεγγυότητας σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομερου» του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού, Παναγιώτη Στάικου, ο οποίος εγγυάται όραμα, γνώση, δυναμισμό και Συλλογικότητα. 
       Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παλαιομάνινα δημιούργησα οικογένεια με την Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου με την οποία αποκτήσαμε χάριτι Θεού τρία παιδιά. Εργάζομαι στην εταιρεία Dim oil η οποία εδρεύει στο Πλατυγιάλι............



        Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2011 όπου και εκλέχτηκα πρώτος στις προτιμήσεις των συγχωριανών μου στο αξίωμα του Προέδρου Τ. Κ. Παλαιομάνινας, τους οποίους ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου. 
          Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνω και πάλι παρών και ζήτω να με εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά και να με στηρίξετε με την ψήφο σας. Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώνω πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της δύναμης που θα μου δώσετε και σας διαβεβαιώνω ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους ευγενικούς στόχους του Προγράμματος του Συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου». 
          Εμπιστευτείτε τον συνδυασμό μας και τα καθαρά χέρια του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού Παναγιώτη Στάικου και δώστε μας την δύναμη για να διοικήσουμε με διαφάνεια, σεμνότητα και ταπεινότητα! 


Με εκτίμηση 

Νικόλαος Ζώγας
 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό Αναζωογόνηση Ξηρομέρου του Παναγιώτη Στάικου 

11 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο μου για όλα όσα κανείς για μένα .!!!!
    Να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να διαψεύσω τις δικές σου προσδοκίες και της Κοινωνίας .!!!!!
    Καλή επιτυχία .!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο Είσαι άνθρωπος με μπέσα ,& δραστήριος γι'αυτό αξίζεις το καλύτερο... Καλή επιτυχία σε σένα και στον συνδυασμό σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στάικος δήμαρχος γιατί έχει το καλύτερο ψηφοδέλτιο και τον ξέρουμε τίμιο και σωστό δήμαρχο. Καλή επιτυχία Νικόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως πρόεδρος αλήθεια είναι ότι ήταν αυτός και ο ΜΙΧΑΣ που έτρεχαν από διαφορετικά στρατόπεδα και διαφορετικά μέσα (εννοώ γνωριμίες) !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο.ΣΤΑΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΕ.60%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία γιατί την αξίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αγωνας σου ειναι κ δικος μας να το ξέρεις θα σε στηρίξει στην ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ Εχει 80% Στην ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ Ο Σταικος Αρα θα εισαι Αντιδήμαρχος ΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι η καλοσύνη του Νίκου που δεν μπόρεσε να ξοδέψει την πάγια προκαταβολή από τον Δήμο όταν ήταν πρόεδρος και την επέστρεψε στον δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόεδρος στην Παλαιομάνινα μόνο ο Νιδας ήταν έτρεχε για όλους και έγιναν και πράγματα με τις γνωριμίες του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουλάχιστον 9:39 δεν τα έβαλε στην τσέπη του γιατί σε περιπτώση που δεν το ξέρεις η πάγια προκαταβολή είναι λεφτά των δημοτών.
    Αντιθέτως έβαλε λεφτά από την τσέπη του.
    Όσο για τα έργα έλα να ρωτήσεις εμάς που ζούμε στην Παλαιομανινα τι έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο