Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Δυνατή υποψηφιότητα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ απο τον Αετό με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ

        Μια εξαιρετική υποψηφιότητα είναι από σήμερα στο πλευρό του Δημήτρη Μασούρα και του συνδυσμού του "Ελπίδα Συμφωνίας".
       Πρόκειται για τον δραστήριο και δημιουργικό Βαγγέλη Βαλλιάνο απο τον Αετό, έναν άνθρωπο γνώστη των τοπικών προβλημάτων, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
         Έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά του στον Πολιτισμό αφού έχει διετελέσει για πολλά χρόνια Πρόεδρος στον Σύλλογο Αετινών Αθήνας με πολλές δράσεις και έντονη κοινωνική προσφορά και παρουσία στα κοινά. 

Ο ίδιος δήλωσε…
        Μπαίνω στη "μάχη" με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Μασούρα ένα νέο και άξιο επιστήμονα, γιατί ο τόπος και όλοι εμείς έχουμε ανάγκη να κάνουμε την ανατροπή και να χτίσουμε δημιουργικά το μέλλον του τόπου μας................



       Πιστεύω ακράδαντα πως ο Δημήτρης Μασούρας είναι ικανός να αλλάξει σελίδα, με συνέπεια, νέα οράματα και νέες ιδέες επιτυγχάνοντας το μέγιστο για τον δήμο μας και για τον τόπο που επιθυμούμε. 
        Γνωρίζω καλά τα προβλήματα του τόπου μας και θέλω να βοηθήσω να πάει ο Δήμος μας ένα σκαλί ποιο πάνω, εκεί που του αξίζει.
        Με απόλυτη υπευθυνότητα ζητώ την στήριξή σας, για να επέλθει πνοή ανάπτυξης και ανατροπής!

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Βαλλιάνος 
Υποψηφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας 
*****************

Ποιός είναι ο Βαγγέλης Βαλλιάνος 
          Ο Βαγγέλης Βαλλιάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αετό Ξηρομέρου. Συνταξιούχος Αστυνομικός σήμερα, υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες και ήταν αστυνομικός πρώτης γραμμής. Κατά την διάρκεια της θητείας του στο τμήμα Διαρρηκτών στην Αθήνα, υπηρέτησε τα συμφέροντα των πολιτών με πρόσθετο ζήλο και αυταπάρνηση και του έχουν απονεμηθεί πολλές τιμητικές διακρίσεις.
           Παράλληλα διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας με πολλές δράσεις, όπως έκδοση εφημερίδας, έργα στο χωριό, μεγάλες χοροεσπερίδες, κ.α. ενώ διετέλεσε και μέλος του κεντρικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ). 

1 σχόλιο:

  1. Φίλε και συμπατριώτη μας Κε Βαγγέλη Βαλλιάνο !
    Καλή επιτυχία στην ανιδιοτελή κοινή προσπάθεια για το καλό και την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας και βεβαίως όλη η δημοκρατική κοινωνία των δύο δήμων του Ξηρομέρου απαιτεί να υπάρξει ριζική πολιτική αλλαγή στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάη του 19
    Καλημέρα σε όλους μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο