Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Απ' ευθείας ανάθεση 500.000 € λόγω κατεπείγοντος για τις ζημιές που υπέστη ο Δήμος Ξηρομέρου στις 23.1.2019.

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου στις 16 Απριλίου, με απ’ ευθείας ανάθεση κόστους 500.000 €, ανατέθηκε το έργο «Αντιμετώπιση ζημιών του οδικού δικτύου που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 23.01.2019 στο Δήμο Ξηρομέρου».....


Η έκτακτη αυτή επιχορήγηση ήρθε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και και είναι άλλη από αυτή που ήρθε από το Υπουργείο Εσωτερικών των 400.000 €.
Όλα τα χρήματα των 900.000 € ανατέθηκαν απ' ευθείας λόγω κατεπείγοντος και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα επίσημα έγγραφα: «εφόσον δεν μπορούσαν να προβλεφθούν οι ζημιές, δεν απορρέουν από ευθύνη του Δήμου και δεν είναι δυνατή η τήρηση της διαδικασίας του διαγωνισμού».

          Επίσης στα επίσημα έγγραφα των απ' ευθείας αναθέσεων περιγράφονται με λεπτομέρειες οι μεγάλες ζημιές που υπέστη ο Δήμος Ξηρομέρου στις 23.01.2019 και είναι θέμα κατεπείγοντος να επισκευαστούν τώρα με απ' ευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμό που είναι πιο αργή διαδικασία: «Στις 23-01-2019 στον Δήμο Ξηρομέρου εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα από τα οποία προέκυψαν ζημιές και έπληξαν και τις τρεις Δημοτικές ενότητες (Δ.Ε. Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών). Συγκεκριμένα, τα ακραία καιρικά φαινόμενα δηλ. ισχυρές βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις και ανεμοστρόβιλους, που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, είχαν ως αποτέλεσμα την υπερχείλιση των ποταμών και την κατολίσθηση πρανών με συνέπεια την καταστροφή τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας και τον αποκλεισμό πρόσβασης οδών. Έτσι, πέρα των εργασιών οδοστρωσίας, απαιτούνται τεχνικά έργα όπως τοίχοι αντιστήριξης, μικρά γεφύρια, διαφορά σωληνωτά τα οποία παρασύρθηκαν και καταστράφηκαν από τα ορμητικά νερά καθώς και απομάκρυνση των φερτών υλών από τα ρέματα με την ταυτόχρονη διευθέτησή τους. 
                Όσον αφορά την εσωτερική οδοποιία των κοινοτήτων του Δήμου έχουν παρατηρηθεί καθιζήσεις του οδοστρώματος που έχουν επηρεάσει τόσο το χωματουργικό μέρος των οδών όσο και την οδοστρωσία και την ασφαλτόστρωση. Επίσης χρήζουν άμεσης αποκατάστασης τα δίκτυα απορροής ομβρίων, τα τεχνικά και τα φρεάτια πεζοδρομίων λόγω της ολικής έμφραξης τους από επικάθιση φερτών υλικών. Η αντιμετώπιση των αναφερομένων ζημιών θα πρέπει σε πρώτη φάση να γίνει με τη χρήση μηχανημάτων έργων όπου αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το οδικό δίκτυο και να δοθεί σε κυκλοφορία. Επίσης, να γίνει καθαρισμός ρεμάτων με απομάκρυνση των φερτών υλικών και να αντιμετωπισθούν σοβαρά προβλήματα για την ασφάλεια των δημοτών και των περιουσιών τους».
Η έκπτωση που πήρε ο Δήμος Ξηρομέρου στην απ' ευθείας ανάθεση είναι 3%. Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

59 σχόλια:

  1. Εχει ξεφυγει η κατασταση...γιατι δεν κανετε διαγωνισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανυπαρκτα εργα....ανυπαρκτες διοικησεις...μοιραστε και θαυμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυβερνητικοι, νεοκοποι, μελλοντικοι και τοπικοι του συριζα στηριξτετον οσο μπορειτε αλλα τον λογαριασμο θα τον παρετε συντομα και απο τον λαο και απο την δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας κλασεις και συ.χαφιε ταγματασφαλιτη της δεξιας.

      Διαγραφή
  4. Έκπτωση 3% όταν κατά μέσο όρο οι εκπτώσεις στα δημόσια έργα είναι πάνω από 50%. Δεν μασάμε κουτόχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 500 χιλιαρικα λεει..κατεπειγοντως λεει..καταστροφες απο εντονα καιρικα φαινομενα λεει..οτι να ναι..με λιγα λογια θα κλεισουμε 2 λακουβες προεκλογικα..τα υπολοιπα καλοφαγωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΛΟΥΝΗ ? τέτοια να κάνεις
    γυρίζει ο τροχός Βλάξ έ βλαξ ΓΑΛΟΥΝΗ γυρίζει ο τροχός.
    Από Χωριό του Ξηρομερυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αίσχος Ντροπή!
    Είναι πολλά τα λεφτά.
    Ο εργολάβος της ύδρευσης (μπορεί να είναι κι ο ίδιος) έδωσε έκπτωση 60%. Αυτό το ξέρει ο Δήμαρχος που έπρεπε να τους πετάξει έξω με τις κλοτσιές αν ήθελε να προστατέψει το δημόσιο συμφέρον.
    Δεν κουράζονται αυτές οι μασέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν έγινε καμία σοβαρή ξειμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γκωρτσος.... Γκωρτσος..... Γκωρτσος.... Τραγωδία είστε.... Το λιγότερο ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για γέλια και για κλάματα τα όσα συμβαίνουν στο δημο. Καλοφαγωτα ρε ξεφτίλες.... Ενα μάτσο επικίνδυνοι και αγράμματοι κάνουν κουμάντο στο δημο για ίδιον όφελος. Ανύπαρκτα έργα απο ανύπαρκτα ανθρωπάκια. Και υπάρχουν ακομη πρόβατα που θα τους ξαναψηφισουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εκτακτη.αναγκη.για.ψηφουσ.δεν.ντρεπονται.λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκτακτη.αναγκη.για.ψηφουσ.δεν.ντρεπονται.λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανύπαρκτες ζημιές!!! Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες ζημιές έγιναν και που ??? Γιατι ως μονιμη κάτοικος στον Αστακό δεν έχω ακούσει για καμία ζημιά πουθενά . Αν κάνω λάθος μπορεί κάποιος να μας τις απαριθμήσει?? Αλλά εκλογές έρχονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μας λες και το όνομα σου και ανακοινώνεις ως ανωνημη

      Διαγραφή
    2. Εσυ γιατι δεν την ρωτας ευθεως με το ονομα σου??γραφει κανενας εδω μεσα με ονομα για να γραψει κ αυτη?ουτε καν εσυ που το απαιτεις δε γραφεις επωνυμα.κ επωνυμα ομως να γραψει η ανωνυμα ειναι η γνωμη της.ο καθενας μας βλεπει με τα δικα του ματια κ κρινει.δημοκρατια εχουμε κ ο καθενας εκφραζει την αποψη ΤΟΥ..ΤΟΥ.τη δικια του αποψη.εχει καθε δικαιωμα να πει τη γνωμη ΤΟΥ.οπως κ να ριξει την ψηφο ΤΟΥ οπου γουσταρει.δεν καταλαβαινω λοιπον το λογο τον οποιο την προκαλεις να μιλησει επωνυμα.

      Διαγραφή
    3. 12:38 μιλάμε είσαι και πολύ μάγκας. Εσύ γιατί γράφεις ανώνυμα και οι υπολοιποι οχι? Και αφού απαιτείς επωνυμία από τους άλλους μπορείς να απαιτήσεις να μάθουμε και τις ζημιές ποιες τελικά ήταν και που.

      Διαγραφή
  14. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΕΤΕ Ε?????

    ΣΒΕΡΔΟΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας δεν αναγνωρίζω ηθικά την εν λόγω πολιτική απόφαση του Δήμου Ξηρόμερου
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάμε για μεγάλες κονομες. Γι'αυτό πουλάνε και τη μάνα τους για να ξαναβγούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας δέν αναγνωρίζω ηθικά την εν λόγω πολιτική απόφαση του Δήμου Ξηρόμερου
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι δικά μου τα λεφτά βρε αχόρταγες ρουφήχτρες. Απο μένα τα πήρανε για να φτιάξουν το κράτος. Δεν θα έδινα φράγκο για τις τσέπες του Γαλούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μετα απο χρονια γινονται εργα..ειναι πασιφανες..καποιοι δεν θελουν τον αστακο μπροστα..αυτο ενοχλει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο πρόβατο 11:11....Θα σε ανταμειψουν για τις αβροφροσυνες σου τα ταγαρια της δημοτικής αρχής. Θα πάρεις 50€και ένα πακέτο μακαρόνια και θα τους ξαναψηφισεις τους ανύπαρκτους... Μπράβο προβατάκι

      Διαγραφή
  20. Ο αστακος ομορφαινει...καθημερινα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο Δήμο μας υπάρχει επιτακτική και κατεπείγουσα ανάγκη για την απευθείας
    ανάθεση με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.

    Με την αρ. πρωτ.:3193/11-04-2019 Πρόσκληση για απευθείας ανάθεση με
    διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την εκτέλεση του άνω έργου,
    ζητήθηκαν προσφορές από τρεις οικονομικούς φορείς (ΑΦΟΙ Α. ΤΣΕΛΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.,
    ΚΩΝ. ΒΑΛΤΙΝΟΣ Ε.Ε., ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε.), με πιο
    οικονομικά συμφέρουσα για το Δήμο αυτή της εταιρίας «ΑΦΟΙ Α. ΤΣΕΛΙΟΥ & ΣΙΑ
    Ο.Ε.», λόγω μεγαλύτερου ενιαίου ποσοστού έκπτωσης 3%.

    Δηλαδή αν με διαπραγμάτευση ο ένας εκ των τριών έδωσε έκπτωση 3%, οι άλλοι δύο σας ζήτησαν και μπροστάτζα;;;;;;;;;;

    Αυτά είναι ντοκουμέντα που μένουν. Θα το πληρώσετε το καλαμπόκι στις 26 Μάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε μια εποχη που σε ολη την ελλαδα συντηρουνται οι δρομοι στον αστακο να μην γινει καμια συντηρηση..γινονται ασφαλτοστρωσεις σε ολη την ελλαδα στον αστακο να μην γινουν..καθαριζονται δρομοι παντου στον αστακο δεν πρεπει..πεφτουν μπετα, στον αστακο να μην πεσουν..ελεος η μικροψυχια..ελεος η ζηλεια γιατι ο τοπος προχωραει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που προχωράει ο τόπος ρε πρόβατο 11:46; Μας δουλεύεις; Ποια έργα έχουν γίνει στον Αστακό; Το διέλυσαν το μέρος. Προεκλογικά τερτίπια για να δείξουν ότι υπάρχουν οι ανύπαρκτοι είναι αυτά....

      Διαγραφή
  23. Βήμα προς Βήμα τώρα που υπάρχει χρήμα
    να κανουνε κανα εργακι Βήματά κι βηματάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τη κριμα με αναθεσεις...........κλπ ,ξεκινησες Γαλουνη πριν απο χρονια.Με αναθεσεις....κλπ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ τιποτα δεν διδαχτηκες,θα φυγεις με λεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ως απλός δημότης-ετεροδημότης του Δήμου Ξηρομέρου
    θα ήθελα να ρωτήσω τους μέχρι πρότινος πρώην Αντιδήμαρχους του Δήμου μας με θητεία των απο 1/9/2014 έως και σήμερα 20/4/2019 και σύμφωνα με δημόσιες ανακοινώσεις πολιτεύονται με δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και διεκδικούν την ψήφο μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το Μάη του 2019
    -Πώς κατά την γνώμη τους κρίνουν πολιτικά την εν λόγω πολιτική απόφαση του Δήμου μας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ● Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά
    πλασμένος

    Εδώ μιλάμε για ρεμούλα , διαπλοκή , βρώμα και δυσωδία που ξεκινάει απο το κεφάλι και διαπερνάει ολο το Γαλουνιστάν . Εφαρμόζεται το σύστημα 50%-50% λές και ο Δήμος είναι ατομική του επιχείρηση.
    Αιδώς Αχρείοι , πλουτίζετε με κατασπατάληση και κατάχρηση του
    δημοσίου χρήματος θέτοντας σε κίνδυνο χρεοκοπίας το Δήμο . Δεν θα πληρώσουν πάλι το λοναριασμό οι δημότες με αυξημένα δημοτικά τέλη.
    Θα λογοδοτήσετε όλοι για όλα.
    Έρχεται ισχυρό τσουνάμι.
    Το πάρτι τελειώνει.
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατά την προσωπική μου πολιτική άποψη :
    Η Ισότιμη συμμετοχή στην δημοκρατική διαδικασία των επικείμενων εκλογών της 26ης Μαϊου 2019 της Νόμιμης και Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης του Δήμου μας:
    "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ για την ΑΝΑΤΡΟΠΉ και την ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ" κρίνεται πολιτικά αναγκαία και ταυτόχρονα έτσι αποκαθίσταται και η δημοκρατική νομιμότητα και σύμφωνα με τους σεβαστούς αυτοδιοικητικούς νόμους της Πολιτείας
    Ως εκ τούτου η ηγετικη ομάδα της "Συμπολιτείας Ξηρομεριτών" με τους δύο δημοτικούς της συμβούλους που συμμετέχουν ως υποψήφιοι σε άλλη δημοτική παράταξη του δήμου μας οφείλουν να υποβάλλουν τος παραιτήσεις τους και ταυτόχρονα απόσυρση του ανυπόγραφου πολιτικού κεμένου του Κου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη από την Επίσημη Ιστοσελίδα της. "Οι καιροί ου μενετοί"
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε Σπύρο σύμφωνα με τον Αϊνστάιν δύο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν εγώ έλεγα τα χρήματα αυτά να πάνε με δημοπρασία για τον δρόμο Σουπι ,Βαλοστρατο ,Παλαιομανινα,Χρυσοβιτσα με Δημοπρασία ,άλλοι έλεγαν να ρωτηθούν οι Πρόεδροι των Χωριών και έτσι έστρωναν βούτυρο στο ψωμί στην Δημοτική Αρχή για να γίνει αυτό που βλέπουν ακόμη και οι τυφλοί και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα .!!!!!
    Για την παράταξη Αναξωογονηση Ξηρομερου
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ο τριανταφυλλακης σου φταιξε που ειπε το αυτονοητο αλλα ο γαλουνης που αναθετει με τον ζελα και τον φιλο σας το μουρκουση ειναι οκαυ?

      Παραβρωμισε η δουλεια πανο

      Διαγραφή
    2. Τράβα χάιδεψε το Γαλούνη εσύ και μη μιλάς

      Διαγραφή
    3. Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά τα χρήματα είναι για έκτακτες ανάγκες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία....λέμε τώρα...άρα δεν θα μπορούσατε να κουβεντιάζεις πιοοοο παλιά γι αυτά τα έργα μιας και τα λεφτά δεν υπήρχαν για να γίνουν τα έργα οπότε μπροστά στο ανεμιστήρα και όποιον πάρει η λασπη.μ.μ

      Διαγραφή
  30. Ο αξιότιμος συμπατριώτης μας Κος Δημήτρης Στρατουλης ως πολιτικός και επίτιμο μέλος της "Συμπολιτείας Ξηρομεριτων"
    Έχει καθήκον και την γνώμη μου δημοκρατικό να πάρει θέση στο θέμα αυτό και εάν θελουμε να λέμε και να εννοούμε ότι είμαστε προοδευτικοι πολίτες και δημοκράτες πολιτικοί.
    Ευχαριστώ!
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Γιαννελη σας ψάχνω στο χωριό σας και δεν σας βρίσκω μήπως εμφανίζεστε μόνο εδώ; γιατί στο χωριό σας γελάνε....

      Διαγραφή
  31. ΞΥΠΝΑΤΕ. ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΒΑΛΤΕ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΝΑ. ΣΚΕΦΤΕΙ. ΛΙΓΟ. ΛΙΓΟ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συνδημότη ! 2:58 μ.μ.
      Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου μας εκλέγονται μέσα από τις δημοτικές τους παρατάξεις και με την ετυμηγορία της τοπικής μας κοινωνίας και όχι μέσα από την γνώμη του καθενός μας στα blogs
      Δημοκρατία είχαμε και έχουμε ισοτιμα και λογικά και για όλες
      τις δημοτικες παρατάξεις του δήμου μας.
      Καλή επιτυχια φίλε συνδημότη στην δημοτική παράταξη που ελεύθερα
      και δημοκρατικά θα επιλεξεις να ψηφίσεις, δικαιωμά σου είναι τι θα ψηφίσεις και ασε και τους συνδημότες/σσές μας να επιλέξουν ότι δημοτική παράταξη ελεύθερα έπιλεξουν να ψηφίσουν
      καλό απόγευμα φίλε συνδημότη μας
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
  32. Φεύγοντας να πάρεις ο,τι θές
    χρήματα αναμνήσεις ενοχές !!!
    Μπράβο Δήμαρχε 3% έκπτωση στις 500.000 € αντί τουλάχιστον 50% με μιά ζαριά κονόμησες περίπου 250.000 € και αυτά μόνο απο το ένα κονδύλι . Άσε τα κορόϊδα να μουρμουρίζουν για οράματα διαφάνεια και χρηστή διαχείρηση .
    Στο τέλος με μικρορουσφέτια , χάντρες και καθρεφτάκια και τίποτα λιανώματα θα μπούν τα γίδια στο μαντρί , τα πρόβατα στή στρούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι κυρ Παναγιωτη μας τα λεγες εσυ , τα ξερεις ολα και πηρες και το μουρκουση που τα ψηφισε και τα δυο και ειναι και στο νομικο προσωπο με τον γαλουνη και του πες , αμολυσου βασιλη στα σπιτια μπας και κλεισουμε ψηφοδελτιο , βαλε τα δυνατα σου , ξερεις εσυ το τροπο

    αμ σας εχουν παρει χαμπαρι ολοι ,αλλα λυπαμαι για λογου σου που το παιζεις και δικαιος και πολιτικα ηθικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ντροπή και αίσχος στην δημοτική αρχή και ειδικότερα σε αυτούς που συμμετείχαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και πήραν αυτή την απαίσια απόφαση. Δείχνοντας πόσο σέβονται τα χρήματα των δημοτών.Ολόκληρη Εθνική Οδό έκλεισε στο ύψος της Κλεισούρας Και η Περιφέρεια δεν ανάθεσε έργο με πολύ μικρότερο προυπολογισμό και πολύ πιο επείγον για αποκατάσταση από την θεομηνία.Παρ όλα αυτά έγινε δημοπρασία στην Περιφέρεια και μάλιστα έλαβε μεγάλη έκπτωση.Στο Δήμο Ξηρομέρου η δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αποκαταστήσουν τις μαιμουδίστικες ζημιές που προκλήθηκαν από ένα κατά φαντασία ακραία καιρικά φαινόμενα η επείγονται περισσότερο για αποκατάσταση λόγο εκλογών η κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής είστε στη χλεύη των δημοτών με τα έργα σας.
    ΝΙΚΟΣ Ι ΤΖΟΓΑΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ντροπή και αίσχος στην δημοτική αρχή και ειδικότερα σε αυτούς που συμμετείχαν στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και πήραν αυτή την απαίσια απόφαση. Δείχνοντας πόσο σέβονται τα χρήματα των δημοτών.Ολόκληρη Εθνική Οδό έκλεισε στο ύψος της Κλεισούρας Και η Περιφέρεια δεν ανάθεσε έργο με πολύ μικρότερο προυπολογισμό και πολύ πιο επείγον για αποκατάσταση από την θεομηνία.Παρ όλα αυτά έγινε δημοπρασία στην Περιφέρεια και μάλιστα έλαβε μεγάλη έκπτωση.Στο Δήμο Ξηρομέρου η δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αποκαταστήσουν τις μαιμουδίστικες ζημιές που προκλήθηκαν από ένα κατά φαντασία ακραία καιρικά φαινόμενα η επείγονται περισσότερο για αποκατάσταση λόγο εκλογών η κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής είστε στη χλεύη των δημοτών με τα έργα σας.
    ΝΙΚΟΣ Ι ΤΖΟΓΑΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. • Άλλη μία (ως συνήθως) προβλέψιμη ανακοϊνωση του κ. Στάϊκου στο γάμο του Καραγκιόζη , θυμίζει καμώματα μικρού παιδιού που του πήραν το πσιχνίδι. Γιατί ενοχλείται ο κ. Στάϊκος όταν ασκείται κριτική στο καθεστώς του κ. Γαλούνη , θυμώνει , εκνευρίζεται τα βάζει με τους καταγγέλοντες και δικαιολογείται με το ψευτοεπιχείρημα οτι πρώτος ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ανέδειξε με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο όλα τα κακώς κείμενα , συνεπώς δεν αναγνωρίζει σε άλλους το δικαίωμα κριτικής. Γιατί δεν καταδικάζει χωρίς υπεκφυγές την απ' ευθείας ανάθεση 500.000 € λόγω κατεπείγοντος " για τις ζημιές που υπέστη ο Δήμος Ξηρομέρου " με τη τεράστα έκπτωση 3%!!! ? Γιατί αυτή η πρεμούρα να προστατέψει το δίδυμο Γαλούνη - Πανταζή ? Γιατί αυτοεξευτελίζεται , οφείλεται μόνο σε επιπολαιότητα ή υπηρετεί κάποιο σχέδιο? Γιατί τώρα ΣΙΩΠΑ και λειτουρνεί σαν ασπίδα για το δίδυμο Πανταζή - Γαλούνη? Μήπως έχουν βάση οι φήμες οτι υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ Στάϊκου και Πανταζή - Γαλούνη ? Ότι οι Γαλούνης - Πανταζής διευκολύνουν το συνδυασμό Στάϊκου (δανείζοντας και υποψηφίους) , δυσκολεύοντας έτσι την αυτοδυναμία Τριανταφυλλάκη και ελπίζοντας σε θαύμα στο β γύρο ? Τα μεταξύ τους κοπλιμέντα οι ευχές και η αλληλουποστήριξη προφανώς ξεπερνούν τα όρια της αβρότητας και ευγένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΖΩΝΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ. .ΧΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ (ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2-3 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ): ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ! Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ! ΤΡΕΞΤΕ ΤΡΕΞΤΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ΥΠΙΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Φίλε είμαι υποστηρικτής τουλάχιστον οι δικοί μας υποψήφιοι έρχονται μαζί μας γιατί πιστεύουν στην ανιδιοτέλεια, στην άνευ ανταλλάγματος προσφορά στο κοινωνικό σύνολο στον άνθρωπο που θα τους καθοδηγήσει....και όχι τόσα δίνω πόσα θες.....παντελόνια όλοι...

      Διαγραφή
  39. Ο.ΓΑΛΟΥΝΗΣ.ΚΑΙ.Η.ΚΛΙΚΑ.ΤΟΥ.ΠΑΕΙ.ΝΑ.ΜΑΣ.ΡΙΞΕΙ.ΣΤΑΧΤΗ.ΣΤΑ.ΜΑΤΙΑ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΟΤΙ.ΚΑΝΕΙ.ΕΡΓΑ.ΠΟΙΑ.ΕΡΓΑ.ΡΕ.
    ΔΕ.ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ.ΜΑΣΑ.5.ΧΡΟΝΙΑ.ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ.ΚΑΙ.ΠΙΝΟΝΤΑΣ.ΣΤΗΝ.ΠΑΡΑΛΙΑ.ΚΑΙ.ΟΧΙ.ΜΟΝΟ?ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΤΟΝ.ΑΣΤΑΚΟ.ΣΑ.ΤΑ.ΜΟΥΤΡΑ.ΣΑΣ.ΜΑΥΡΟ.ΡΕ.ΜΑΚΑΡΙ.ΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΕΙ.Ο.ΚΟΣΜΟΣ.ΚΑΙ.ΝΑ.ΣΑΣ.ΜΑΥΡΙΣΕΙ.ΕΤΣΙ.ΟΠΩΣ.ΣΑΣ.ΑΞΙΖΕΙ.ΜΑΣ.ΠΕΡΝΑΤΕ.ΓΙΑ.ΠΡΟΒΑΤΑ.ΚΑΙ.ΕΧΕΤΕ.ΤΟ.ΘΡΑΣΟΣ.ΝΑ.ΞΑΝΑΖΗΤΑΤΕ.ΨΗΦΟ.ΡΕ.ΠΑΡΤΕ.ΔΡΟΜΟ.ΚΑΙ.ΑΛΛΑΞΤΕ.ΠΑΤΡΙΔΑ.ΝΑ.ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΦΙΛΕ 5.10 ΞΕΜΕΘΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ! ΧΑΧΑΧΑ
    ΤΟΥΣ 42 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ 1 ΓΙΑ 3! ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ! ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αντε ρε απατεώνες... Δε χορτασατε μάσα τόσα χρόνια; Καταντήσατε το δήμο σαν τα μουτρα σας ρε τραγικοί. Παρουσιαζεστε σαν ευεργέτες και δεν κάνατε το παραμικρό έργο τόσα χρόνια ρε πουθεναδες. Πηγαίνετε σπίτια σας ρε ξεφτίλες εσείς και τα πρόβατα που σας ακολουθουν... Μας σωσατε δε θέλουμε άλλο... Φτάνει ρε ταγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτά τα τραγελαφικα γεγονότα που συμβαίνουν στον Αστακο και στο δημο ξηρομερου γενικότερα δε συμβαίνουν πουθενά αλλού.... Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να διερευνήσει τις λαμογιες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν αλλά Έχει μεγάλο σόι ο Μουστάκιας και τον γλιτώνουν.....

      Διαγραφή
  43. ΑΡΕΤΑΚΙΑ μεχρι ποτε θα σε σωζει ο κουρουμπλησ...... Πεσ αλευρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο