Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Έσπασε όλα τα ρεκόρ!!- Κατόρθωσε και ψήφισε 17 θέματα συν 4- 5 εκτός ημερήσιας διάταξης μέσα σε.. 15΄λεπτά!! - Πότε πρόλαβαν να κάνουν επί της ουσίας συζήτηση αυτό αποτελεί ένα μυστήριο!!

           Με μια ομοβροντία σε 17 θέματα συν 4- 5 εκτός ημερήσιας διάταξης, συνεδρίασε προχθες το πρωί 15.4.2019, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
       Μέσα σε χρόνο ρεκόρ …15 λεπτών, εκφωνήθηκαν τα θέματα, συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις. Τώρα πότε πρόλαβαν μέσα σε 15 λεπτά, να τα διαβάσουν, να ενημερωθούν, να κάνουν επί της ουσίας συζήτηση και να τα ψηφίσουν αποτελεί ένα μυστήριο.
             Απο ότι φαίνεται σπάει όλα τα  ρεκόρ η Δημοτική Αρχή και επάξια διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Κατόρθωσαν το ακατόρθωτο.... αν και μόνο η ανάγνωση των θεμάτων και των εισηγήσεών τους (σύμφωνα με τον κανονισμό) απαιτούσε τουλάχιστον δυο ώρες...

       Μετά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λιάπης, της ήσσονος αντιπολίτευσης εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, σημειώνοντας:

Ταχύτης, σοβαρότης, ποιότης, αποτελεσματικότης!!!

           Οποία ταχύτης στον Δήμο μας! Σε χρόνο dt που λεγαν και στο σχολείο, εκφωνήθηκαν, συζητήθηκαν, και λήφθηκαν αποφάσεις για 17 θέματα της οικονομικής επιτροπής συν 4 - 5 εκτός ημερήσιας διάταξης. Έναρξη ήταν προχθες στις 9 πρωί και στις 9 και τέταρτο, είχε τελειώσει. Ας πούμε λοιπόν 22 λεπτά για 22 θέματα.
         Υποθέτω πως θα αποτελέσει παράδειγμα κατανόησης στα οικονομικά, στα μαθηματικά (δεν καλοθυμάμαι την έννοια του dt,) στα εφαρμοσμένα συστήματα διοίκησης αυτοδιοιοκητικών μονάδων και όχι μόνο, πως μπορείς με τόσα λίγα (μικρή κατανάλωση χρόνου) να παράξεις τόσα πολλά (έγκριση 5 πρακτικών διαγωνισμών για δημοτικά έργα, 10 αποφάσεις ορισμού δικηγόρου και καθορισμός των οδηγιών του Δήμου προς αυτόν για κάθε υπόθεση χωριστά, δύο εγκρίσεις δαπανών που τυχαία βέβαια γίνονται προεκλογικά, και 4 ή 5 αποφάσεις για θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης που εκείνη την ώρα πρωτοπαρουσιάτηκαν στα μέλη της επιτροπής)
Αυτό πάει να πει εμπειρία!
Εγγύηση για το μέλλον!........
*************

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.........



ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

           Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την μέρα  15η του μηνός Απριλίου του έτους 2019, ημέρα Δευτέρα  και ώρα 9:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Περί έγκρισης 4ου Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών  του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγώνισμού,για την ανάδειξη ΕΚ ΝΕΟΥ προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο:«ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ». 
2.Περί έγκρισης1ουπρακτικού της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για το έργο:«Αποκατάσταση πρανών στα Όχθια Παλαίρου».
3.Περί έγκρισης 3ου πρακτικού  της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη προμήθεια:« Προμήθεια μηχανημάτων έργων και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας(ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΣΑΡΩΘΡΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 κ.μ)».
4.Περί έγκρισης  4ου  πρακτικού   της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη προμήθεια:«Προμήθεια ερπυστριοφόρου εκσκαφέα και αυτοσυμπιεζόμενων απορριμματοκιβωτίων». 
5.Περί έγκρισης 1ου  και 2ου  πρακτικού  της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για τη προμήθεια :«Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας».
6.Περί έγκριση δαπάνης για την υπογειοποίηση  εναέριων δικτύων ηλεκτροδότησης  για το έργο:« Αστική ανάπτυξη του Παραδοσιακού  Εμπορικού Κέντρου της Βόνιτσας».
7. Περί έγκρισης δαπάνης για επέκταση Δημοτικού φωτισμού στη θέση Διασταύρωση Πλαζ Σωτήρα προς Βόνιτσα.
8.Περί νομιμοποίησης του έμμισθου δικηγόρου του Δήμου για παράσταση ενώπιον του  Διοικητικού Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.
9.Περί νομιμοποίησης του έμμισθου δικηγόρου του Δήμου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού  Εφετείου Πατρών.
10. Περί νομιμοποίησης του έμμισθου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού  Εφετείου Πατρών.
11. Περί ορισμού πληρεξούσιου  δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού  Εφετείου Πατρών.
12. Περί νομιμοποίησης του έμμισθου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αγρινίου».    
13.Λήψη απόφασης περί συμβιβασμού σχετικά με την αριθμ. εκθ. κατάθ.  ΑΓ15/1-3-2019   ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.
14.Λήψη απόφασης περί μη άσκησης ενδίκων μέσων και συμψηφισμού σχετικά με την με αριθμ. 17/2019 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βόνιτσας.
15.Περί αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λευκάδας».     
16. Περί αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.
17.Περί αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου για χειρισμό υποθέσεων αιτήσεων υπαγωγής στις ρυθμίσεις του Ν. 3869/2010 (υπερχρεωμένα νοικοκυριά κλπ).  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

24 σχόλια:

  1. Διαπλοκή, διαφθορά, ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ.ΔΕΙΧΝΕΙ.ΤΟ.ΤΕΛΟΣ.ΤΟΥ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΤΟ.ΟΠΟΙΟ.ΘΑ.ΕΙΝΑΙ.ΦΡΙΚΤΟ.ΤΑ.ΛΕΥΤΑ.ΠΟΥ.ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ.ΕΙΝΑΙ.ΠΟΛΑ.ΚΑΙ.ΕΣΥ.ΒΙΤΣΑ.ΠΑΣ.ΜΕ.ΤΑ.ΤΑΙΣΜΕΝΑ.ΣΚΥΛΙΑ.ΖΑΧΑΡΑΚΗ.ΚΑΡΑΛΗ.ΤΖΕΦΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για εκείνους που χρόνια τωρα πολιτευονται εξαγοράζοντας ψήφους και συνειδήσεις και απειλώντας άλλους υποψηφίους. Ο κόσμος της Βονιτσας σας έχει γυρίσει την πλάτη. Κυρίως αποστρεφεται το σάπιο και το διεφθαρμένο στιλ διοίκησής που όλα αυτα τα χρονια καταντησε τον Δήμο τελευταίο, παροπλισμένο και αναποτελεσματικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα λογοδοτήσουν όλοι για όλα. Έρχεται ισχυρό τσουνάμι. Το πάρτι τελειώνει. Η βαριά τιμωρία έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένω να δω τι δικαιολογία θα γράψει κάποιο πληρωμένο παπαγαλάκι του Καργιολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απόλυτη ξεφτίλα. Παραιτηθείτε σουργελα μην κατεβείτε σε εκλογές είστε τρίτοι μα διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα χαλάσουν ένα σκασμό χρήματα και στο τέλος θα χάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουαου πως θα ξημερωσετε την 26 του μαη βρες τε απο τωρα σαεσματα κ απλαδια η νικη ερχετε κ ειναι του αποστολακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ?? ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ....
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΩΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την σημασία του dt

    https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%83%CE%B5_%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF_%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%AD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως βλεπουμε απο τα θέματα για να ψηφιστεί 1ο,2ο η 3ο πρακτικό διαγωνισμού για έργα, χρειάζονται ώρες ατελειωτες? Μάλλον όχι. Για εκπροσώπηση θεμάτων του δήμου από δικηγόρο πάλι χρειάζονται ώρες? Άρα ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δικηγόρος να φανταστώ θα είναι η κυρία Φερεντινου.. Κ λίγο Κύρκου από ότι μαθαίνω έρχονται κ εντάλματα... Για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάλματα πληρωμής έτσι. Έρχονται δεν είναι τυχαία η υποψηφιότητα από της κυρίες

      Διαγραφή
  13. Κ Λιάπη εγγράφως στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στό Υπουργείο Εσωτερικών την αναφορά σας.Και κοινοποίηση στον Αρμόδιο Εισαγγελέα διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κάρυ είναι με διαφορά πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θα σου έλεγα τι είναι ο καρυ. Τρίτος και με διαφορα .αμαρτωλα καριολικα αρπακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα παρεις απλαδι μεγαλο εσυ κυμα καταστροφης

      Διαγραφή
  16. Είστε σε πανικο γιατί βλέπετε ότι σαρώνει ο καρυυυ κάντε υπομονή αλλά 4 χρόνια είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΓΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΟ ΖΩΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με.ποιον.να.σαρωσει. Ρε βλακα με εσενα που τον γλειφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ούτε στο 5% δε αντοιστηχη ο συνδυασμός του κασιολα με αυτον του θυμιου φερεντινου πανολεθρια θα πάθουν τα γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τρέξτε όλοι το χρημα ρέει παντού ο καργιολης το μοιράζει αρκεί να πάρει τις εκλογές μας θεωρεί όλους προβατάκια και κατσικακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3:12 .Ο. ΚΑΣΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΓΙΟΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΜΗΝ. ΒΙΑΖΕΣΕ. ΒΟΛΕΜΕΝΟ. ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙ .ΜΕΧΡΙ. ΤΗΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ. ΚΑΣΟΛΑ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.. ΜΕΓΑΛΕΣ. ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο