Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Επίσκεψη του Κώστα Καραγκούνη στα χωριά της Βορείου Ηπείρου


Επίσκεψη στα χωριά της Βορείου Ηπείρου πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης και βουλευτής της ΝΔ κος Κώστας Καραγκούνης όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπατριώτες μας αλλά και γενικότερα για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Ο κ. Καραγκούνης συναντήθηκε  με τον πρόεδρο της οργάνωσης ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ κ. Βασίλη Κάγιο καθώς και με τους συνεργάτες του, όπου τους συνεχάρη για την προσπάθεια και το έργο της οργάνωσης. Συζήτησαν επίσης για τα προβλήματα  της ΕΕΜ που κυρίως αφορούν  τις  παραβιάσεις κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της. Αναφέρθηκαν ακόμη σε ζητήματα παιδείας με εστίαση στα σχολικά εγχειρίδια και προγράμματα που βρίθουν ανακριβειών και εμπεριέχουν ανθελληνισμό, προσβάλουν έτσι την ΕΕΜ και επηρεάζουν αρνητικά την προώθηση των ελληνοαλβανικών σχέσεων. Αναφέρθηκαν ακόμη στον  διαχρονικός αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πεδίο της ακίνητης περιουσίας ιδιωτών και Εκκλησίας.
Τέλος ο κ. Καραγκούνης διαβεβαίωσε για την υποστήριξη της ΝΔ και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη στην προσπάθεια και τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο