Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Apple: Ανακοίνωσε πότε θα αποκαλύψει τα νέα iPhone

Τέλος στα σενάρια και τις διαρροές. Είναι πλέον επίσημο! Η Apple ανακοίνωσε πότε θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια των νέων iPhone.
Η Apple έστειλε σήμερα τις επίσημες προσκλήσεις για το ετήσιο event παρουσίασης που όλοι περιμένουν κάθε φθινόπωρο και ενώ φέτος αναμένεται να ανακοινώσει πολλά νέα iPhones, ενδεχομένως ένα νέο Apple Watch και ένα αναβαθμισμένο iPad Pro. H παρουσίαση θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Η πρόσκληση απεικονίζει έναν χάλκινο κύκλο, που θυμίζει το νέο Apple Park campus που άνοιξε πέρυσι, χωρίς να προσφέρει όμως άλλες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει ότι μπορεί να υπάρχουν τρία νέα iPhones, συμπεριλαμβανομένου ενός αναβαθμισμένου iPhone X με οθόνη OLED 5,8 ιντσών. Λέγεται πως έρχεται και μια φθηνότερη έκδοση του iPhone X με μια οθόνη LCD 6,1 ιντσών. Άλλες φήμες αναφέρουν επίσης ότι το φθηνότερο νέο iPhone μπορεί να κυκλοφορήσει σε σε μια ποικιλία από ασυνήθιστα χρώματα. Όλα τα τηλέφωνα θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν το σύστημα ξεκλειδώματος Face ID της Apple, σύμφωνα με τις διαρροές.
Η Apple έχει επίσης αναφέρει ότι σχεδιάζει σημαντικές αναβαθμίσεις για το MacBook Air και το Mac mini αυτό το φθινόπωρο, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτές θα κάνουν το ντεμπούτο τους τώρα. Το νέο MacBook Air θα είναι φθηνότερο και διαθέτει λεπτότερα πλαίσια και οθόνη Retina. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται νέο μπαράζ διαρροών, αλλά οι περισσότεροι φανς μάλλον θα αναμένουν την χαρά και την έκπληξη της επίσημης παρουσίασης.
 https://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο