Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Το παράπονο ενός Αστυνομικού από την Πρέβεζα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Η επιστολή και οι φωτογραφίες που ακολουθούν εστάλησαν στη σελίδα του Policenet.gr από αστυνομικό ο οποίος υπηρετεί στην Α.Δ. Πρέβεζας.
«Πόσοι θέλετε ακόμα να χαθούν;;;
Ακούει κανείς;;;;;
Μέσα σε ενάμιση χρόνο μόνο έφυγαν τρεις συνάνθρωποι μας από τρία θανατηφόρα τροχαία ατυχηματα στην ίδια διασταύρωση στο ίδιο σημείο γιατί;;;
Δεν αρκούν η Μαρία στις 28/5/17 , ο Γιάννης στις 26/10/17 και ο Γιώργος στις 14/8/18 ;;;;
Ποσοι πρέπει να χαθούν ακόμα για να εκπονηθεί μια μελέτη ένα σχέδιο ώστε επιτέλους να κατασκευάσουν σωστά την διασταύρωση Μονολιθίου της Πρέβεζας τοποθετώντας νησιδες ασφαλειας, διαγραμμισεις τύπου ζέβρας και ότι άλλο απαιτείται.
Έχουν γίνει επισημάνσεις από την Τροχαία Πρέβεζας αλλά μετά τι;;;
Έγγραφα από υπηρεσία σε υπηρεσία και τίποτα άλλο.Πότε επιτέλους κάποιοι στον Νομό μας αυτεπάγγελτα με φιλότιμο βλέποντας και ζώντας συνεχώς να χάνονται ζωές ,θα λάβουν μέτρα ;
Τα ίδια ακριβώς και στην επόμενη διασταύρωση Λασκαράτου (στην είσοδο αν θελουμε να την λέμε έτσι ) της πολης της Πρέβεζας χωρίς καμία διαπλάτυνση, φωτισμός πουθενά όλοι στρίβουν αν προλάβουν να δουν την πινακίδα στο περίπου!!!
Μα άραγε οι υπεύθυνοι με ελικόπτερο κινούνται δεν βλέπουν κάθε μέρα το πόσο επικίνδυνο είναι ιδίως την νύχτα;;;
Για μερικα πράγματα στο τόπο αυτό δεν χρειάζονται άλλα συμβούλια, τσακωμοί και αλλά θα,αλλά άμεσα ενέργειες μήπως σώσουμε τους επόμενους εν δυνάμει νεκρούς συνανθρώπους μας.
Καθε τροχαίο ατύχημα είτε με τραυματίες είτε με νεκρούς εκτος από τον χαμό της ανθρωπινης ζωης που είναι και το πρώτο ,στοιχίζει και εκκατομύρια ευρώ.
Δεν αξίζουν οι πολίτες της Πρέβεζας αλλά και όσοι χιλιάδες την επισκέπτονται καθημερινά να έχουν το αυτονόητο ;;;
ασφαλή κυκλοφορία και πρόσβαση ;;;
πράγμα που δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα !!!
Επιτελους όσοι από τους υπεύθυνους αγαπούν αυτόν τον τόπο και θέλουν να λέγονται υπεύθυνοι ας αλλάξουν κάτι τώρα!!!”
prevezabest.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο