Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΒΟΝΙΤΣΑ: Στις 7 Οκτωβρίου ο 19ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος

         Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας θα υποδεχθεί τους αθλητές δρομείς για τον 19ο Άκτιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο.
        Ο Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος τα τελευταία 3 χρόνια έγινε πάλι ένας αναγνωρισμένος, αναβαθμισμένος Ημιμαραθώνιος δρόμος.
           Στόχος είναι πάντα τον Οκτώβριο του 2019 να υποδεχθεί και συμμετοχές αθλητών από άλλες χώρες έτσι ώστε να γίνει διεθνής Ημιμαραθώνιος δρόμος.......       Ο Άκτιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος θα ξεκινήσει στις 09:15 από το ύψος του αεροδρομίου του Ακτίου Βόνιτσας με κατεύθυνση προς τον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας (δρόμος Άκτιο – Λευκάδα με μια παραλιακή παράκαμψη).
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει τον δρόμο Λευκάδα – Βόνιτσα και στην συνέχεια σε μια ειδυλλιακή διαδρομή πίσω από το Κάστρο της Βόνιτσας (περιοχή Χώρα) θα καταλήξει στην παραλία της Βόνιτσας στο ύψος της πλατείας του Δημαρχείου Ακτίου Βόνιτσας.

Μαζί με τον Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο τα τελευταία χρόνια γίνεται και ο δρόμος των 5000 μέτρων αλλά και των 1000 μέτρων για μικρά παιδιά (κάτω των 12 ετών).
Η διαδρομή που έχει επιλεχθεί για τα 5000 μέτρα περιλαμβάνει. Το γύρω του Κάστρου (περιοχή Χώρα), το άλσος της Σάλτινης και το πανέμορφο νησάκι της Κουκουμίτσας .
      Ο αγώνας των 5000 θα ξεκινήσει στις 9:45 από την παραλία της Βόνιτσας στο ύψος της πλατείας Δημαρχείου Ακτίου Βόνιτσας.
      Τα 5000 μέτρα είναι μια ευκαιρία μαζική συμμετοχής για τις οικογένειες της πόλης μας (και τον όμορων πόλεων και χωριών) αλλά και σε μεμονωμένους αθλητές να λάβουν μέρος, στον αγώνα και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Βόνιτσας .
        Φυσικά για τους πολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι μια ευκαιρία να τρέξουν για την πόλη τους για τον Δήμο που ζουν
        Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικώς στο 26430-22232, στο email kekomekada@gmail.com καθώς και ηλεκτρονικά στο link https://goo.gl/FeqF1E

Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες στο site:
aktiosdromos.blogspot.com


Πηγή: 
https://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο