Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Αγρίνιο: Βγήκε όπλο για ένα παρκάρισμα!

Άγριος καβγάς μεταξύ τεσσάρων ατόμων στο Αγρίνιο
Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων ατόμων που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, σε περιοχή του Αγρινίου, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το… παρκάρισμα ενός οχήματος στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ ενός 37χρονου και τριών ακόμη ατόμων 52, 18 και 17 ετών (πατέρας και γιοι) ενώ η κατάσταση έδειξε να ξεφεύγει όταν κατά τη διάρκεια του έντονου διαπληκτισμού, βγήκε όπλο!

Όπως έκανε γνωστά με ανακοίνωσή της η Αστυνομία: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος στο Αγρίνιο, εξύβρισε και απείλησε με διάφορες φράσεις τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 52, 18 και 17 ετών, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο μία φορά στον αέρα προκειμένου να τους εκφοβίσει.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν στη αυλή της οικίας των τριών ανδρών ένα πυροδοτηθέντα κάλυκα κυνηγετικού όπλου».
Το απίστευτο όμως του περιστατικού, είναι ότι όπως φαίνεται όλα έγιναν για χώρο που ένας εκ των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο, στάθμευσε το όχημά του! Οι έρευνες από την πλευρά των Αρχών συνεχίζονται.
Εφημερίδα ”Συνείδηση”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο