Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

"Ξάφρισαν" Σαουδάραβα στη Μύκονο- Καταγγέλλει κλοπή 1,2 εκατ. ευρώ!

«Χρυσή» ήταν η λεία κλεφτών στην Μύκονο, καθώς φαίνεται να «ξάφρισαν» 60 ρολόγια, χρυσά νομίσματα, κοσμήματα και διαμαντένια δαχτυλίδια από Σαουδάραβα, μέλος της βασιλικής οικογένειας!
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές και παρόλο που μαζί του είχε έναν… στρατό από άνδρες ασφαλείας, οι κλέφτες δεν δυσκολεύτηκαν να του πάρουν πράγματα που, σύμφωνα με την καταγγελία του, είχαν αξία 1,2 εκατ. ευρώ!

Το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας βρισκόταν στη Μύκονο από τις 15 Αυγούστου. Είχε νοικιάσει πολυτελή βίλα για τη διαμονή του. Μια βίλα… φρούριο στην περιοχή Καλαφάτης. Είχε μαζί του 15 άνδρες της κρατικής ασφάλειας της Σαουδικής Αραβίας αλλά και άνδρες εταιρίας σεκιούριτι. Κι όμως, κάποιος κατάφερε να τον κλέψει!
Όταν αποφάσισε να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι, τότε ήρθε αντιμέτωπος με την «πικρή αλήθεια». Όπως κατήγγειλε, κάποιος άγνωστος είχε μπει στη βίλα του από ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έκλεψε τρεις (!) βαλίτσες με τα πολύτιμα ρολόγια, κοσμήματα, νομίσματα κ.α.
Σύμφωνα με την κατάθεσή του, η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 1,2 εκατ. ευρώ! Μέσα στις βαλίτσες που «έκαναν φτερά» περιέχονταν:
– 60 ρολόγια χειρός
– Χρυσά νομίσματα
– Χρυσά κοσμήματα
– Δαχτυλίδια με διαμάντια
https://www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο