Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Του πεζοδρόμου του Μύτικα τα ευτράπελα...


Από την Κυριακή 26 Αυγούστου ο κεντρικός πεζόδρομος του Μύτικα έχει σταματήσει να κλείνει, λόγω βλάβης στις ηλεκτρονικές μπάρες (δείτε εδώ) και μέχρι σήμερα ουδείς από την δημοτική αρχή δεν μπαίνει στον κόπο, να προχωρήσει στο κλείσιμο του πεζόδρομου όπως προβλέπεται, έστω και πρόχειρα με εκείνα τα γνωστά ασπροκόκκινα πλαστικά εμπόδια ή με κάποιο άλλο πρόσφορο τρόπο.....

Αποτέλεσμα αυτοκίνητα να μπαίνουν μέσα και μία άσχημη εικόνα να δημιουργείται τις βραδυνές ώρες στο κέντρο του Μύτικα, που ακόμα έχει αρκετό κόσμο. Βέβαια μεθαύριο 1 Σεπτεμβρίου, το μέτρο του κλεισίματος του πεζόδρομου σταματά και εδώ θα πούμε ότι κακώς σταματά μιας και το Σεπτέμβριο υπάρχει αρκετός κόσμος και με απλή λογική, αυτονόητη ενέργεια θα ήταν ο πεζόδρομος να συνεχίσει να κλείνει. Αλλά είπαμε τις λάθος λέξεις, απλή λογική και αυτονόητη ενέργεια.

Το θέμα που θα θίξουμε σήμερα μας το έθεσαν αναγνώστες μας, που διαμαρτύρονται για την παραβίαση της μονοδρόμησης του κεντρικού πεζόδρομου. Ενώ στο χώρο του Κ.Υ. Μύτικα υπάρχουν εμφανή τρία σήματα, που δείχνουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στον πεζόδρομο από εκεί, αυτοκίνητα μπαίνουν σαν να μην τρέχει τίποτα.
Οι ευθύνες των πολιτών δυστυχώς...
mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο