Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Εκδήλωση μίσους και διχασμού των Χρυσαυγιτών στην Πηγάδα (Γρούσπα) στον Πρόδρομο Ξηρομέρου | ΦΩΤΟ


            Μπορεί να πέρασαν 69 χρόνια από τη λήξη του εμφυλίου πολέμου, 44 χρόνια από τη μεταπολίτευση, κάποιοι όμως επιμένουν να βλέπουν με τα μάτια του παρελθόντος το παρόν και το μέλλον και να διοργανώνουν ακόμα γιορτές εμφυλιοπολεμικού διχασμού, όπως η εκδήλωση που έγινε απο την Χρυσή Αυγή, την Παρασκευή πρωί 24 Αυγούστου 2018, στην Πηγάδα (Γρούσπα) στον Πρόδρομο Ξηρομέρου.
            Ο δημοκρατικός κόσμος της περιοχής αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες που ξαναζωντανεύουν την ανάμνηση της βίας και του διχασμού και την αναβίωση ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος.

         Ας δούμε όμως από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας την επικίνδυνη αναβίωση του εμφυλιοπολεμικού κλίματος:...



Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των Ελλήνων που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές στο βάραθρο του Προδρόμου - Φωτογραφίες



        Όπως κάθε χρόνο στο ξωκλήσι του Πατροκοσμά του Αιτωλού μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες Πατριώτες που κατά τη διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου κατακρημνίστηκαν στο βάραθρο της Γρούσπας του Προδρόμου από τους κομμουνιστές.

         Ο Ιερέας της Ενορίας του Προδρόμου τέλεσε επιμνημόσυνη Δέηση και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των Ψυχών στο Μνημείο, δίπλα στο ξωκλήσι, που είναι αφιερωμένο στον Ιεραπόστολο του Ελληνισμού Κοσμά τον Αιτωλό.

          Με επικεφαλής τον Διονύση Βαλτογιάννη η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας τίμησε τα θύματα των ξενοκίνητων κομμουνιστών. Για την Τοπική στεφάνι κατέθεσε ο Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος και από το Μέτωπο Νεολαίας Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας στέφανο κατέθεσε ο Μπερίκος Αθανάσιος.

      Η σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με τήρηση ενός λεπτού σιγή εις Μνήμη των θυμάτων και τον Εθνικό μας Ύμνο σε στάση προσοχής.

       Στην συνέχεια οι δάφνες ρίχτηκαν στην Γρούσπα εκεί που γνώρισαν τον μαρτυρικό θάνατο οι Έλληνες Εθνικιστές.


Το υλικό προέρχεται απο: http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.com/

15 σχόλια:

  1. Γιατι θελεται να ξεχαστει η ιστορια; οι τουρκοι θελουν να μην μιλαμε για την καταστροφη της σμυρνης και την γενοκτονια τον ποντιον,και η αριστεροι για τα δικα τους εγκληματα. Πως γιναμαι ετσι ,οποιος δεν ειναι αριστερος απαγορευεται να μιλαει, ειναι ρατσιστης και εγκληματιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που ακριβώς προκύπτει ότι ήταν εκδήλωση "μίσους και διχασμού" και όχι απλά εκδήλωση μνήμης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάνουν οι κομουνιστές εκδηλώσεις για τον εμφύλιο τότε είναι εκδηλώσεις δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τις απανταχού "γιορτές" των κομμουνιστοσυμμοριτων, αυτών που εστρεψαν τα όπλα εναντιον του κράτους για να μας μετατρέψουν σε τρικοκοσμικο κομμουνιστικό κράτος, δεν έχετε γραψει αναλογο σχόλιο. Προσβάλετε πρωτίστως τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους από τους σφαγεις κομμουβιστσς. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορούν να κάνουν εκδηλώσεις μνήμης τα τάγματα ασφαλείας οι χιτες και οι μαυραγορίτες και να μην είναι μίσους και διχασμου... Υπόδικοι για εγκλήματα από το τελευταίο μέλος της μέχρι τον αρχηγό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ημιμάθεια εμπάθεια υπανθρωπισμος υποταγή επιθετικότητα: στοιχεία της ψυχολογίας του φασίστα. η κοινωνία οφείλει να προστατευτεί απο την καθημερινοποίηση του τέρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι δεν είναι αριστερό...Είναι κ φασιστικό ή διχάζει. ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς ενημέρωση κάποιον, υπάρχουν και άλλες τρύπες όπως της ταταρνας όπου της γέμισαν με πατριώτες τα ορφανά του Στάλιν που μετέπειτα επικαλούνται τη δημοκρατία και γίναν ελληνες και φαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Χ.Α. είτε μας αρέσει είτε όχι είναι εγκληματική οργάνωση, αφού το σύνολο των εκλεγμένων αντιπροσώπων της έχουν ποινικό παρελθόν καθώς και φάκελο. Δεν συζητάμε το γεγονός ότι το επίπεδο είναι υπό του μηδενός. Φυσικά και οι ακροαριστεροι-αντιεξουσιαστες, δεν δίνουν μεγαλύτερη αξία στην ανθρώπινη ζωή όταν πρόκειται για αντίθετες ιδεολογίες. Αυτοί βέβαια θεωρούνται κουλτουριάρηδες και οτι έχουν ιδανικά. Εντέχνως η Αριστερά όλες αυτές τις δεκαετίες καλλιεργούσε για τον εαυτό της την άποψη ότι είναι αδικημένη, με κοινωνικές ανησυχίες, κατά της ανισότητας κτλ. Με την κυβέρνηση του Σύριζα φάνηκε η ακαταλληλότητα και η υποκρισία της ελληνικής Αριστεράς. Φασίστες είστε κι εσείς σαν τους χρυσαυγίτες, μόνο που σας αρέσουν οι τέχνες και τα γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τετοια ελεγε και ο μπαρμαρουσης και διαγραφηκε τον εικοστο πρωτο αιωνα αυτα δεν μετρανε οι λαοι κοιτανε παντα μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2,09 βγηκε καποια δικαστικη αποφαση. Τις τεχνες και τα γραμματα τι τα ανακατεύεις. Ολοι φασιστες εκτός από τον αρχοντα της δημοκρατίας που γραφει το σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκδηλωσεις μισους απο τους κομισσαριους της πεαεα της επον και του εαμ υπαρχουν και θα θυμιζουν τη προδοσια των ξενοκινητων αριστερων με εντολες απο τον πατερουληγ σταλιν. Αυτοι που αλληλοπροδιδονταν και αλληλοκαταδιδονταν στη σοβιετικη ενωση ακομα και μεχρι τις τελευταιες δεκαετιες. Αυτοι που αλληλορουφιανευαν δικους τους και εφευγαν σε μια νυχτα για μπουλκες ή για Σιβιρια.... Ζαχαριαδης , κλπ. Ευτυχως ηττηθηκαμε συντροφοι ειπε ενας πρωην κουμμουνιστης σε βιβλιο, Το παοδωμαζωμα το βιβλιο το εγραψε ο Μανικας επισης αρχηγος κομμουνιστων και εγραψε την αληθεια. Εγω απο εκει μαθαινω, απο τους ίδιους τους κομμουνιστες τους. Μια ζωηστη προδοσια για το κομμα και την εξουσια χωρις κομματα αλλα με κοκκινη δικτατορια του δηθεν προλεταριατου. Ευτυχως τους εστειλε στα ταρταρα ο ιδιος ο Ρωσικος λαος και οι περιξ χωρες. Το αυγο του φιδιου οι κοκκινοι φασιστες ...ποτε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτη ειναι η αληθεια οι κουμμουνιστες εκαναν τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ελλαδα μας.
    θελανε τα συνορα τις ελλαδας μεχρι την θεσσαλια, παιδομαζωματα οσα χρονια και να περασουν δεν θα ξεχαστουν ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ.
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο