Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Στην ΠΑΛΑΙΡΟ το διήμερο 4ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών | Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο

          Στην Πάλαιρο, την Παρασκευή 3 Αυγούστου και το Σάββατο 4 Αυγούστου θα διοργανωθεί το 4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών Ελληνικών χορών.
       Τα Χορευτικά συγκροτήματα και Σύλλογοι από τον Δήμο Ακτίου -Βόνιτσας, από την Λευκάδα και την Αιτωλοακαρνανία θα παρελάσουν στην παραλία της πόλης και κατευθυνόμενοι στην πλατεία όπου θα χορέψουν παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα...........



      Η παρέλαση θα ξεκινήσει και στις δύο ημέρες στις 21.00 και οι χοροί θα ξεκινήσουν στις 21.30

Θα συμμετάσχουν τα εξής χορευτικά:
Παρασκευή 3 Αυγούστου
-Χορευτικό τμήμα Κατούνας
-Νίκη Παλαιρου
-Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιαμπέλων “Μύλος”
-Α.Σ.Ακαρνανικός Μύτικα
-Σύλλογος Γυναικών Σταμνάς Αγία Αγάθη

Σάββατο 4 Αυγούστου
-Πολιτικός Σύλλογος Παλαίρου “ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ“
-Χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας “ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ”
-Πολιτιστικός Σύλλογος Ακτίου Βόνιτσας “ΘΕΟΤΟΚΟΣ”
-Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαγιάς
-Νέα Χορωδία Λευκάδος

         Η Πάλαιρος το καλοκαίρι είναι ο «νούμερο ένα» τουριστικός προορισμός της Αιτωλοακαρνανίας και φιλοξενεί τουρίστες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, και το φεστιβάλ αυτό είναι μια μεγάλη διαφήμιση για την Πάλαιρο, το Δήμο μας και την Αιτωλοακαρνανία
      Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Π.Δ.Ε.) και του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

https://www.agrinionews.gr/

4 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΗΧΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
    ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΡΩΤΑΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι για να τα πάρει ο Μυτικιώτης, χοντρό κόλπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kατακαημένοι πολίτες τι πληρώνετε.. Θα πέσουν τα μαλιά σας όταν δείτε τα τιμολόγια για αυτά τα αίσχοι που τα λέτε εκδηλώσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν πούμε την κακία μας δεν μπορούμε...ζω στην αθήνα και πληρώνω εισητήριο για να δω παραστάσεις χορού.δεν εκτιμά τίποτα ο άνθρωπος τελικά...τουλαχιστον λιγος σεβασμος ρε παιδια προς αυτους που προσπαθησαν για την εκδηλωση αυτη.δεκτη η γνωμη του καθενος αρκει να μην προσβαλλει τον αλλο...τέλος πάντων...ηταν πολυ ωραιο το φεστιβαλ και τις δυο ημερες...ειναι πολυ σημαντικο να δραστηριοποιειται ο δημος(ή οποιος ασχολειται με την οργανωση των εκδηλωσεων αυτων-δεν ξερω) και να υπαρχει κινητικοτητα και αυτο αρεσει στους τουριστες και σε μας που ερχομαστε 2 μηνες στο χωριο και βλεπουμε την εξελιξη και τη δραστηριοποιηση αυτη! Μπραβο σε οσους προσεφεραν και δουλεψαν για αυτο το φεστιβαλ και κυριως πολλα συγχαρητηρια στους συλλογους και σε ολους τους χορευτες που μας εδειξαν το υπεροχο αυτο αποτελεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο