Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Συνεδριάζει η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας | ΤΡΙΤΗ 14.8.2018

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

           Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 14η του μηνός Αυγούστου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού περισσεύματος βοσκών έκτασης 2.000 στρεμμάτων στη θέση «ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ » της Τ.Κ Βόνιτσας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
2.-Συζήτηση αίτησης για μείωση μισθώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4071/2012...........



3.-Περί νομιμοποίηση έμμισθου δικηγόρου του Δήμου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού εφετείου Πατρών προς αντίκρουση εφέσεως.
4.-Περί   νομιμοποίηση  της Δικηγόρου Ελένης Φερεντίνου  για  παράσταση της στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου (Μεταβατική έδρα Λευκάδας), προς υποστήριξη προσφυγής.    
5.-Περί απευθείας ανάθεση του έργου: Επεκτάσεις Δικτύων Ύδρευσης –Αποχέτευσης Άρδευσης ΔΕ Ανακτορίου.
6.-Περί έγκρισης πρακτικού Διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την ανάδειξη προμηθευτή για την  «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2018 και 2019»
7.-Περί έγκρισης 1ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας  Διαγωνισμού και Αξιολόγησης του έργου: «Κατασκευή ξύλινης πεζογέφυρας για τη σύνδεση της Αγίας Παρασκευής με τη Χώρα Βόνιτσας».  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ  

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο