Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αγρίνιο: Συγκέντρωση επαγγελματιών εστίασης κατά του αντικαπνιστικού (φωτο-video)


         Στην κεντρική πλατεία συγκεντρώθηκαν, παρά τη βροχή, πριν από λίγη ώρα οι επαγγελματίες των χώρων εστίασης του Αγρινίου, διαμαρτυρόμενοι για τον αντικαπνιστικό νόμο. 
     Ο πρόεδρος των χώρων εστίασης και αναψυχής  κ. Ηλίας Καλέργης υπήρξε αιχμηρός με τους λίγους συναδέλφους του που αποφάσισαν να ανοίξουν τα καταστήματά τους, παρά την προγραμματισμένη για σήμερα απεργία: «φαίνεται πως μόνο εμείς έχουμε το πρόβλημα, εκείνοι τα έχουν όλα λυμένα…». Ο ίδιος τόνισε πως η απεργία είναι 24ωρη, «που σημαίνει ότι τα καταστήματα θα πρέπει να μείνουν κλειστά και το απόγευμα»...............



     Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, κατευθύνθηκαν αμέσως μετά προς το δημαρχείο και ορίστηκε επιτροπή που παρέδωσε  ψήφισμα στον δήμαρχο Π. Μοσχολιό. Εκείνος του εξήγησε βέβαια πως η ανατροπή του νόμου δεν είναι στο χέρι κανενός δημάρχου, αλλά ότι είναι ένας νόμος που βρίσκει και τον ίδιο αντίθετο… Δεσμεύτηκε δε πως θα είναι στο πλευρό τους σε ό, τι κι αν τον χρειαστούν και θα στηρίξει την όποια απόφασή τους. 
   Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας κ. Πολύζος, χαρακτήρισε «θέμα δημοκρατίας» το γεγονός ότι ο νόμος υποχρεώνει τους επαγγελματίες να γίνουν «χαφιέδες»
    Οι επαγγελματίες συνέχισαν την πορεία τους προς τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και στην Α.Δ Ακαρνανίας, για να παραδώσουν το ψήφισμα.

http://www.agriniopress.gr/








ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο:

  1. Diladi oli h eyrwpi olos o dytikos kosmos ekopse to tsigaro emeis oi eksipnoi oxi...
    Kserete oti stin tourkia exei apagoreytei to tsigaro apo to 2008;

    Kalinixta kai kali tyxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο